Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי מאיתנו שגר בבניין עם שכנים צרי עין ולא יכול לשטוף לבד - 

איפה אתם שוטפים את הרכבים? יש עדיין מקומות ששוטפים ידנית?

אשמח להמלצות באיזור המרכז והשרון.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

בכפר סבא יש שטיפה עצמית, חפש בפורום.

אני שוטף עם גרניק נטען ומקור מים הוא ג'ריקנים.

• רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

בארץ יש רק 2 מקומות לשטיפה עצמית AFAIK, אחד זה בכפר סבא (התע"ש 11), ועוד אחד בבני ברק ליד קניון איילון (תחנת דלק אמיר),

או כמו שרשמו מעליי, לקנות גרניק נייד וגריקינים של מים ולקחת הכל למקום שקט ולשטוף..

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני אנסה לבדוק את המקומות לשטיפה ידנית.

אין לי כוונה להיגרר עם מכונות, דליים וג'ריקנים לכל מיני מקומות, מבחינתי זה כבר לא שווה לי ביחס עלות תועלת.

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

תנסה את סטטוס קאר דיטיילינג בפתח תקווה, הוא עושה שטיפות טובות עם ציוד נורמלי (לא מטאטא, חומרים טובים וכו').

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 40 דקות, dorsht כתב:

תנסה את סטטוס קאר דיטיילינג בפתח תקווה, הוא עושה שטיפות טובות עם ציוד נורמלי (לא מטאטא, חומרים טובים וכו').

מעולה, ידוע לך המחיר לשטיפה?

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

הרחיצה שלי בסגולה פתח תקווה. תדרוש שיוש בכפפה ולא במטאטא (אם כי הוא רך, אבל עובר מרכב לרכב) . המחיר סביר לשטיפה ידנית.

אם מדובר ברכב עם ציפוי ננו או רכב כהה, שווה לרחוץ לבד. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 10 שעות, zaf כתב:

הרחיצה שלי בסגולה פתח תקווה. תדרוש שיוש בכפפה ולא במטאטא (אם כי הוא רך, אבל עובר מרכב לרכב) . המחיר סביר לשטיפה ידנית.

תודה רבה

מה המחיר שהם לוקחים שם?

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם
בתאריך 22.1.2024 בשעה 09:43, bnsagi כתב:

אני אנסה לבדוק את המקומות לשטיפה ידנית.

אין לי כוונה להיגרר עם מכונות, דליים וג'ריקנים לכל מיני מקומות, מבחינתי זה כבר לא שווה לי ביחס עלות תועלת.

התנסיתי בשטיפה עצמית בתחנת דלק אמיר והתרשמתי לטובה.

-סיבוב עם גרניק 10 דק' להסרה של הלכלוך הקשה (אפשר גם 5 דק' אם הרכב יחסית נקי).

-סיבוב שני אפשרי או עם האקדח סבון של המכונה או למלא עצמית דלי עם מים וסבון שלך (השניה עדיפה עליי) וניקוי של הג'אנטים עם חומר ייעודי.

-סיבוב נוסף עם גרניק 10 דק' להסרה של הסבון.

משך זמן: 30-40 דק'.

עלות: 1 ש"ח לדקת הפעלה.

בסה"כ במסלול "הארוך" זה יעלה 30 ש"ח. בפועל אפשר לצאת משם גם עם 15 ש"ח.

ציוד חובה: ספוג/כפפה, חומר לג'אנטים ומברשת, ג'ילדה/מטלית מיקרופייבר.

ציוד רשות: סבון, דלי, חומר הברקה לשמשות.

המקום שומר שבת לכן סגור. כמו כן, לא להגיע בשישי - יש שם עומס בלתי רגיל.

מתכנן לסוע לשם השבוע או שבוע הבא כשיפסק הגשם, אחזור לעדכן אם משהו השתנה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

https://anat-fitness.wixsite.com/carwash

לא השקיעו בקידום, אז אחת מבנות הבעלים בנתה להם אתר.😀. הרחיצה שלי.
אם אני לא טועה והמחיר לא השתנה אז באזור 50-60 שקלים. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תתקשר ושאל. יש טלפון בקישור.

פורסם
בתאריך 22.1.2024 בשעה 11:53, dorsht כתב:

לא מכיר אותו, אבל יצרתי איתו קשר והוא עסוק עד סוף פברואר. בהצלחה מה שנקרא.

בתאריך 22.1.2024 בשעה 13:14, zaf כתב:

שוטף שם כמה שנים בלית ברירה כי זה המקום היחיד שיש בו שטיפה ידנית בפתח תקווה (חוץ מהקניון הגדול, אבל שם תמיד עמוס ומאוד יקר ביחס לתמורה).

לפני כמה שבועות הגעתי אליו וביקשתי כפפה, הוא אמר שאין לו עובדים בני דודים אז העובדים ״הרגילים״ עצלנים כדי להתאמץ עם כפפה אז הציע רק מטאטא ולא היה מוכן בפנים, רק בחוץ.

באופן כללי, הוא די ירד ברמה שלו כבר הרבה זמן. לצערי, אין אלטרנטיבות אחרות בפתח תקווה.

• מבאס 1

2016 BMW M235i.

פורסם

כשגרתי בפתח תקווה היה יותר זמין. חבל.

דרך אגב בשעות הבוקר המאוחרות בקניון בפתח תקווה יחסית סביר. לא עמוס מדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יכול להיות שאתה צודק בתקופה רגילה, אך אני יכול להגיד שהייתי מספר פעמים ביום חול בשעות הבוקר המאוחרות והוא אמר שזה ייקח מעל שעה וחצי.

אני מגיע לשם רק לשטיפה ולא לקניון, כך שאין לי מה לעשות שם אז ויתרתי.

ישנה שטיפה נוספת בשם Meguiar's ברח׳ סלור בפתח תקווה, הם טובים, אבל גם שם זה לוקח המון זמן כי יש שם רק בן אדם אחד רוב הזמן.

בקיצור, נושא השטיפות בעייתי מאוד, בייחוד בתקופה האחרונה.

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...