Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

5008 דיזל.

אני לא מחפש לשלם סתם על מותג

אני מחפש לשלם על צמיג שנותן כמה שיותר תמורה (אחיזה) לכסף

התקציב יחסית דל

המידות ברשיון

225/55/18/H

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי yyyoel
פורסם

היו לי פאלקן ZE310 אחלה צמיגים אבל התייבשו מהר וגם העלו את המחיר שלהם ככה"נ בגלל הביקוש.

התקנתי עכשיו Hankook k425 והם ממש אחלה. 

ברכב השני יש לי גודייר דגם performance שאוחזים ממש טוב גם בכביש יבש וגם בכביש רטוב אבל הם יקרים יותר (בזמנו קניתי אותם דרך קופון של הייטקזון דרך אתר ITIRE).

עוד משהו - שמתי לב שהמחיר שביקשו בפנצ'רייה היה יקר יותר מאשר tire clube/ אוטו טייר (אותה פנצ'ריה שהם עובדים איתה!) באיזה 100-200 ש"ח. בסוף הזמנתי מטייר קלאב, בדוק באתר שלהם או של אוטו-טייר מי הכי קרוב אלייך ואיזה צמיגים יש להם. 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, yyyoel כתב:

המידות ברשיון 225/55/18/H

שים לב שאתה צריך להקפיד גם על קוד עומס ומהירות (102V?). לא ניתן נמוך מכך.

אחרי שתציין מהם, יהיה ניתן להמליץ אולי ספציפית, כי למשל כל הדגמים שהוזכרו מעלי לא זמינים במידה ו/או עם הקודים שציינתי ואולי נדרשים.

מחירים צפויים להיות בגזרת ה-600 ש"ח ומעלה לצמיג.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

עדכון

רכשתי את הרכב, והמגרש הרכיבו לי 2 צמיגים קידמיים חדשים iLink ומאחורה מותקן 2 צמיגי GRENLANDER במצב מעולה

מגיגול קצר עולה ששני המותגים הנ"ל הם מ"פאר" היצירה הסינית מהרף התחתון...

השאלה עד כמה קריטי ללכת לרכוש כעת רביעייה ממותגת (חורף כבישים רטובים וכאלה..)

המידות ברשיון 225/55R18 90 H

פורסם

לא מכיר את הצמיגים הסיניים הספציפיים הללו אבל יש ויש. פעם למשל רכשתי צמיגי Jinyu בהמלצת מישהו שאני ממש סומך עליו שעשו עבודה יפה. לעומת זאת לפני שנה וחצי רכשתי הונדה ג'אז 2017 שהיו עליה צמיגי Neoleen או שקר כלשהוא, ובכביש רטוב האוטו נכנס לתת היגוי מפחיד. מיד הזמנתי רביעיית גודייר performance  (היה אחלה קופון מהייטקזון) ותשקוט הארץ.

אז אני לא יודע מה המצב אצלך אבל יכול להיות שכדי להזמין איזו רביעיית הנקוק/פאלקן מטייר קלאב/אוטו טייר ושלום על ישראל. אבל זה תלוי באמת במצב האחיזה.

פורסם
לפני 12 דקות, itamarg כתב:

יכול להיות שכדי להזמין איזו רביעיית הנקוק/פאלקן מטייר קלאב/אוטו טייר ושלום על ישראל. אבל זה תלוי באמת במצב האחיזה.

אחרי שנקרעתי ברכישה

קשוח כעת להוציא עוד 2500 ש"ח לרביעיה ממותגת, אבל אם זה ההבדל בין תאונה בבלימת חירום לבין בלימה מוצלחת, אתאבד על זה

לגבי מצב האחיזה, אני חושש לגלות בזמן אמת.

פורסם
לפני 7 דקות, yyyoel כתב:

יכול להעיד שהקלבר הוא בין הצמיגים השקטים והנעימים שיש. 

לגבי אחיזות, ביצועים, ותכונות גבורה אחרות אין לי מושג.

מודה שאני לא נהג מרוצים. 

פורסם
לפני 3 דקות, tamir3000 כתב:

יכול להעיד שהקלבר הוא בין הצמיגים השקטים והנעימים שיש. 

לגבי אחיזות, ביצועים, ותכונות גבורה אחרות אין לי מושג.

מודה שאני לא נהג מרוצים. 

תודה

נמתין למומחי הצמיגים

הסעיף העיקרי שמעסיק אותי זה אחיזה

פורסם

יש עכשיו על הרכב סט צמיגים  במצב תקין. לא הייתי רץ להחליף, הייתי נוסע וכאשר הם יצטרכו החלפה , מחליף למשהו אחר, ברמה יותר גבוה ומחברה ידועה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם הפאלקן וגם הקלבר טובים. שניהם מתייבשים מהר. 

אני מצטרף לקודמי ובינתיים מחכה עם ההחלפה ומרגיש מה המצב. יש צמיגים סיניים שהם בסדר ואפשר לסחוב איתם. 

במידת הצורך עוד כמה חודשים /שנה תחליף. 

פורסם
לפני 4 דקות, Tom_22 כתב:

@yyyoel מה כתוב ברשיון? 98V או 102V? או אחרת?

המידות ברשיון 225/55R18 90 H

לפני 12 דקות, vladclar כתב:

יש עכשיו על הרכב סט צמיגים  במצב תקין. לא הייתי רץ להחליף, הייתי נוסע וכאשר הם יצטרכו החלפה , מחליף למשהו אחר, ברמה יותר גבוה ומחברה ידועה.

אני גם רוצה לחשוב כמוך

מצב הצמיגים הוא מצויין +++

אבל מנתוני השוואות מרחקי בלימה שהביאו בשרשורים אחרים מסתבר שהסיניות מפסידות ובענק

מצד אחד אין תקציב

מצד שני אני פוחד עכשיו בחורף מבלימות חירום.. 

פורסם (נערך)

90H?! נשמע כמו טעות. אין קוד עומס כזה לצמיגים במידה הזו. אולי התכוונו בכל זאת ל-98.

אבל אם זה אכן המצב אז אתה אכן לא ממש מוגבל לענין זה.

תוספת: בדוק אם במדבקה ברכב של לחצי אוויר של הצמיגים רשום משהו אחר, מתוך ענין.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...