Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד לחץ לצמיגי רכב פרטי

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Buki,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מד לחץ לצמיגי רכב פרטי. 

מחפש מוצר איכותי בלבד. 

רצוי דיגיטלי או שעון ברור. 

איכות המוצר חשובה לי ולא משנה המחיר. 

יכול גם להזמין באמזון ועוד. 

הבעיה שהפשוטים לא אמינים. 

אשמח להמלצה למד  לחץ אמין. 

תודה. 

פורסם (נערך)

תודה. 

מצאתי באמזון משהו יקר. 

השאלה אם מצדיק את המחיר ?

$52

אין לי בעיה לשלם , הבעיה האם מצדיק כאמור

IMG_8478.png

IMG_8479.png

IMG_8477.png

עריכה אחרונה על ידי new here
פורסם

לגמרי לא. 
השתמשתי במדים דיגיטליים במחיר שקלים בודדים מעלי, והם דייקו כמו המדים הדיגיטליים בתחנות הדלק. מי צריך יותר?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
:turn-l:
  • פיתרון
פורסם

גם אני שנים משתמש במדים דיגיטליים פשוטים מעלי, הם בסדר גמור וגם אמינות שלהם טובה, מחזיקים בלי בעיות כמה שנים. רמת הדיוק בסדר גמור ואני לא רואה סיבה לקנות בעשרות דולרים מד לחץ מקצועי. 

מכשיר מקצועי עמיד צריך בפנצ'ריה או במוסך איפה שהמשתמשים בו 50 פעם ביום. 

בשביל לבדוק לחץ ברכב פרטי פעם בכמה שבעות, הזולים הדיגיטליים מספיקים. מדבר מניסיון של מעל 10 שנים עם המכשירים האלו. 

ספציפית קניתי כ 4 מכשירים מהסוג הזה.

באחד אחרי כ 6 או 7 שנים צינורית פנימית נסדקה, זרקתי אותו. אחד הגיע עם סוללות ריקות, החלפתי סוללות. 

חוץ מאותו אחד, שלושה האחרים עדיין עובדים.  

IMG_20231120_163409.thumb.jpg.bbb632db40e987dc7e05af5b4d9a4533.jpg

• אהבתי 1

פורסם

אם אתה רוצה אנלוגי ברמה מקצועית, עדיף אחד עם צינור גמיש וסקאלה בבאר בנוסף לpsi.

בזמנו לא מצאתי באמזון, כן מצאתי אחד יקר שעונה לדרישות אבל הוא כבר לא מיוצר. מה שנוח בזה זה כפתור שיחרור הלחץ שמאפשר לשחרר באופן מבוקר ניפוח יתר.

תכונה חשובה שצריך לוודא בכל סוג של מד - שהקריאה נשארת על הסקאלה/צג עד לאיפוס ידני, ככה שלא צריך להתכופף לתוך הצמיג כדי לקרוא.

דיגיטלי קטן מומלץ הtopeak שזאת חברה שמתמחה בכלים לאופניים, אבל המד לחץ שלהם נחשב אמין ומומלץ גם לרכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כשמדברים על מכשיר מדידה יש שני פרמטרים - רזולוציה ודיוק. כל מד דיגיטלי יתן רזולוציה עדיפה בהרבה על מד אנאלוגי. מד דיגיטלי סביר גם יתן דיוק עדיף.

קשה לי לחשוב על דוגמה או תחום בהם מכשירי מדידה אנלוגיים עדיין בשימוש ועדיפים על דיגיטליים.

:turn-l:
  • 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם המטרה לבדיקה נקודתית אז מוצרים כמו שעלו מעל עושים את העבודה, יש לי אחד דומה מכני כבר מספר שנים עובד אחלה.

אם המטרה היא ניטור בזמן אמת למשל לנהיגת מסלול, אז יש פתרונות אחרים, אצלי למשל יש 4 חיישנים שמתלבשים על הונטילים ומשדרים מידע לצג קטן ברכב, לחלופין יש כאלה שיושבים במקום הונטיל.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...