Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי היום רכב 2017 מאזדה 3 מנוע 2.0

יש לי חשד לגבי חוסר התאמה בין הלוח שעונים למציאות באמת,איפה אני יכול לבדוק את הנתונים של הקילומטרז' דרך המחשב רכב ולא מהלוח שעונים?

הרכב יד 3 היה השכרה/החכר כיד ראשונה ויש נקישה בגיר על פי מה שרשום בבדיקת רכב

m7kj.jpg
פורסם

יש דרך לעצור את המד קילומטר בלוח שעונים גם כשהוא דיגיטלי ולפני הטסט מחזירים אותו לפעול שיראה שהרכב לא עבר הרבה,אני מחפש דרך לבדוק את זה דרך המחשב גיר אמרו לי משהו

m7kj.jpg
פורסם

היסטוריית טיפולים זה מקום טוב להתחיל בו.

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אפשרי רק עם סורק מקורי או autel  ולא רק במחשב גיר וגם בבלוק ABS

עריכה אחרונה על ידי Fox_l
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 38 דקות, Fox_l כתב:

אפשרי רק עם סורק מקורי או autel  ולא רק במחשב גיר וגם בבלוק ABS

אתה מכיר מישהו שיודע לעשות את זה?,אשמח בפרטי אם אפשר

m7kj.jpg
פורסם
בתאריך 15.11.2023 בשעה 16:08, Fox_l כתב:

אפשרי רק עם סורק מקורי או autel 

באמת? וסורק של LAUNCH וBOSCH בעשרות אלפי שקלים לא יכול? יש גם סינים עלומי שם שיבצעו את העבודה, לא לפלוט שטויות בבקשה.

אני רוצה לכתוב שכל מוסך שמכבד את עצמו אמור להחזיק סורק ואת היידע כיצד להשתמש בו, אבל המציאות שונה, חפש המלצות בפורום על איש מקצוע באיזורך

כבר חתמתי...

פורסם

אף אחד לא "עוצר שעון", אפשר עם ציוד מתאים לרשום בלוח שעונים כל קילומטרז' שאתה רוצה. 

נציג היבואן הוא לא איש טכני ואת התשובה שלו הייתי לוקח בערבון מוגבל.

אתה צריך מישהו עם סורק תקלות מתקדם שגם יודע להפעיל אותו. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...