Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התיקון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

דיון כזה על מדפסות ועוד לא העלו את הסצנה האלמותית מאופיס ספייס?

עריכה אחרונה על ידי garicho
פורסם (נערך)

קניתי ומכרתי מדפסות לייזר יד שניה. הכי טובה היתה לייזר של brother . שחור לבן. כבדה, ענקית. סדרה 9100 . 

מה שחשוב לזכור ביד שניה : לוודא שנדלקת ומדפיסה דף בדיקה. אז לבדוק בתפריטים אחוזי החיים של האיברים הפנימיים. כמעט כל יצרן נותן את המידע הזה דרך ממשק המדפסת. צריך לקרוא על המדפסת מראש וזה לפעמים מבאס. 

לברר אם יש מתכלים תחליפיים בשוק במחיר סביר. כי סיכוי סביר שהחלפת הטונר או התוף או יחידה פנימית כלשהיא היא עליך . לפעמים רק זה מביא למצב של טוטלוס. 

תעדיף מישהו שנותן איתה עוד טונרים סגורים בצד. 

תזכור שאתה קונה בעיקר דיו/טונר. המדפסת זה מוצר נלווה. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש לי כבר כמה שנים טובות ברדר הזרקת דיו צבעונית a3  וגם ברדר לייזר פשוטה ש/ל. 

בגדול סוסי עבודה רק לקחת בחשבון:

-לפי מה שהסביר לי טכנאי מדפסות הזרקת דיו של ברדר רגיש  לדיו חליפי ויכול להדפק מהם (כמו שקרה לי בקודמת),  הלייזר פחות רגיש.

-הדפסה דרך אפליקציה בסמרטפון- בשבילי הפונקציה הזאת שימושית מאוד והאפליקציה של ברדר לא משהו , מאוד כבדה ואיטית וחסר בה אפשרויות נחוצות שיש כשמדפיסים מהמחשב, לא יודע מה המצב אצל השאר היצרנים .

מעבר לזה לא זוכר בעיות מיוחדות

• אהבתי 1

פורסם

בוא תסביר לי איך להדפיס מהטלפון (סמסונג -,אנדרואיד) לא דרך אפליקציה ייעודית.

אני מסכים שהאפליקציה של בראדר לא מי יודע מה מוצלחת, אבל היא פועלת. בדרך כלל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

היום טונרים חליפיים שולים גרושים וכמעט כל מי שאני מכיר משתמש בחליפי

ניסית לקנות טונר תחליפי של oki לייזר צבעוני ? יש יבואן אחד במחיר של ₪400 לטונר .עם צ'יפ הגנה לאזור ישראל. כל יצרן לגופו.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

בוא תסביר לי איך להדפיס מהטלפון (סמסונג -,אנדרואיד) לא דרך אפליקציה ייעודית.

אני מסכים שהאפליקציה של בראדר לא מי יודע מה מוצלחת, אבל היא פועלת. בדרך כלל.

תלוי מה אתה רוצה להדפיס. אצלי זה אייפון אבל אם נגיד אני פותח מסמך PDF יש את האיקון של להעביר משהו, כזה ריבוע עם חץ למעלה, ואז print. 

המדפסת שלי זה לקסמרק לייזר ש״ל.

פורסם

אם אתה צריך רק הדפסה בלי צבע, קנה את הלייזר הכי פשוטה חדשה, לדעתי של PANTUM. אפשר לקנות גם משולבת של HP או כל חברה אחרת, לא היתה לי בעיה ב 10 שנים האחרונות עם אף מדפסת לייזר שחור. צבעונית זה כבר משהו אחר

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לפני שנתיים בערך הייתי צריך גם מדפסת לשימושים בודדים הדפסות של כמה דפים פה ושם. קניתי HP 107w, אין לי שום בעיה ושום דבר רע להגיד עליה.

חוברה פעם אחת בWIFI מאז לא נגעתי בה או בהגדרות שלה, מידי פעם צריך להדפיס בין אם מהמחשב או ישיר מהנייד - שולח להדפסה ויוצאים דפים. ככה פשוט.

לפעמים גם עוברים חודשיים בין הדפסות, לא התנתקה ולא עשתה שום בעיה להדפיס לאחר מכן.

עלתה 399 במבצע בקרביץ בזמנו, אני עדיין על הטונר שהגיע איתה אבל יודע שטונרים זמינים בכל פינה לדגמים האלו.

אם השימוש הוא בסיסי לכמה דברים פה ושם ואין צורך בסורק/פקס וכו' - ממליץ בחום.

• אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...