Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סטוניק מנוע 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים צריך עזרתכם ברכישת רכב

מספר שאלות 🙂

מתלבט לגבי הקיה סטוניק 1.4

יש למישהו את הרכב ויכול לתת חוות דעת מבחינת אמינות, צריכת דלק אמיתית בעיר ומחוץ לעיר וכמובן נוחות נסיעה?

מחפש רכב בסגנון נראות של הסטוניק ( גיפון) חשוב שיהיה אמין, צריכת דלק נורמלית. נוחות נסיעה סבירה לכיוון טובה,בלי רעשים קיצונים.)

יש המלצות אחרות ? תקציב סביב 90 אלף

התלבטות נוספת זה היברידי למנוע רגיל

עד כמה באמת באמת זה משמעותי הצריכת דלק בהיברידי לבין מנוע בנזין?

אם למשל מנוע בנזין אני מתדלק סביב ה-700 שקל בחודש כאשר הנסיעה היא בעיקר בעיר, אבל יש נסיעות לעיתים קרובות מחוץ.

עריכה אחרונה על ידי ruby111
פורסם

אני מחזיק סטוניק 1.4 בערך שנה וחצי (נקנתה חדשה).

צריכת הדלק בנסיעה עירונית 1:10, בינעירונית 1:15. נסיעה רגועה.

אני חייב לציין שהאוטו די עגלה במהירויות בינוניות ומעלה, אבל זה משהו שידעתי קודם ושדרוג לדגם הטורבו לא היה שווה לדעתי את ההפרש במחיר.

נוחות נסיעה טובה, בידוד רעשים סביר במהירויות נמוכות ופחות טוב במהירויות גבוהות. אין קרקושים ולא צופה שיהיו ברכב חדש בשנים הראשונות.

האמינות בינתיים טובה (מלמד מצבר שהוחלף באחריות אחרי שנה), מקווה שישאר כך.

סה"כ ממליץ על האוטו למי שמסתדר עם נסיעה במהירות התנועה.

פורסם

אישתי (בעיקר ואני מעט) נוהגים על סטוניק טורבו בשנתיים וחצי האחרונות

הטורבו הוא רכב שונה לחלוטין מהאטמוספרית... הם רק נראות אותו דבר אבל זה אוטו אחר לגמרי בכל פרמטר!
1. ביצועים

2. דלק

3. גיר

4. מספר הבוכנות

אם זה שווה או לא... כל אחד יחליט לעצמו
לפחות על הטורבו, אני יכול לומר שהיא חסכונית מאוד (בנוסף להיותה זריזיה מאוד)
מחוץ לעיר על המחשב 1:20 הוא לא מספר נדיר.
האמינות היא טובה, כנראה של ה 1.4 תהיה טובה יותר, בעיקר בגלל ההבדל בגיר, ועדיין לא מכיר יותר מידי תלונות על האמינות.

לפחות לגבי הטורבו, אני יכול לומר שזה אוטו ממש כיפי, משובב נפש ואני מאוד ממליץ.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 14.11.2023 בשעה 10:55, סולל הדרך כתב:

אישתי (בעיקר ואני מעט) נוהגים על סטוניק טורבו בשנתיים וחצי האחרונות

הטורבו הוא רכב שונה לחלוטין מהאטמוספרית... הם רק נראות אותו דבר אבל זה אוטו אחר לגמרי בכל פרמטר!
1. ביצועים

2. דלק

3. גיר

4. מספר הבוכנות

אם זה שווה או לא... כל אחד יחליט לעצמו
לפחות על הטורבו, אני יכול לומר שהיא חסכונית מאוד (בנוסף להיותה זריזיה מאוד)
מחוץ לעיר על המחשב 1:20 הוא לא מספר נדיר.
האמינות היא טובה, כנראה של ה 1.4 תהיה טובה יותר, בעיקר בגלל ההבדל בגיר, ועדיין לא מכיר יותר מידי תלונות על האמינות.

לפחות לגבי הטורבו, אני יכול לומר שזה אוטו ממש כיפי, משובב נפש ואני מאוד ממליץ.

איזה שנה הרכב?

כי הרבה המליצו לא להתקרב לטורבו בגלל הבעיות גיר

פורסם (נערך)

הרכב 2019
יש קבוצה של סטוניק בפייסבוק שמנוהלת ע"י שני ניאנדרטלים שכרגע יצאו מאיזה מערה בטירת הכרמל
הם מספרים שהטורבו מלא בבעיות, שהגיר זוועה ויש רק תלונות.
תעשה חיפוש ותראה שאף אחד לא מתלונן על כלום... זה מה שקורה שמי שפותח קבוצה הוא ניאנדרטל

לפחות אצלנו אחרי 42 אלף ק"מ לגיר אין שום בעיה. הרכב לא אוכל שמן, לא צריך לתת לטורבו להתקרר או להתחמם כמו שכל מיני מומחים מייעצים
אם זאת, אני אומר, שזה גיר שצריך להיות מעט מודע אליו, משמע לזנק באיטיות ולא לזחול בפקקים (ככל הניתן) לכן לא הייתי ממליץ עליו למי שגר בלב סביבה עירונית פקוקה.
ועדין השילוב של גיר רובוטי עם מנוע טורבו מפיקים ביצועים מהנים וחיסכון בדלק. אני באופן אישי, מאוד אוהב את הרכב... הוא משובב נפש
נהגתי גם על ה 1.4 במשך חודש (מהשכרה) לפני שרכשנו את הטורבו. ה 1.4 זה רכב אחר לגמרי. הוא נראה אותו הדבר אבל הוא שונה בכל פרמטר.

הינה צילום של תצרוכת הדלק המצטברת של 10000 ק"מ (מתאפס בכל 10000 ק"מ) 1:15 עם רגל רגועה ומזגן כמעט תמיד דולק.
לדעתי נתון מעולה!

IMG_9368.JPG

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לנו במשפחה ריו 2019 1.4, זה אותו רכב כמו הסטוניק 1 ל 1 רק יותר נמוך בכמה ס"מ.

קילומטרז' 110.000 בערך.

תקלות: הייתה נזילת שמן שתוקנה באחריות. 

בערך ב 100 אלף ק"מ הוחלף חיישן חמצן קידמי. 

מצבר פעם אחת.

האוטו מרגיש כחדש ונוסע בסדר גמור. 

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...