Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2015

אוילה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, מחפש לקנות רכב בסכום של 25-30 אלף ש''ח. אני נוסע נסיעות קצרות באיזור הצפון, לדעתי לא אעבור את ה20-30 ק"מ ביום בממוצע. (אנחנו זוג צעיר).

הציעו לי כרגע מאזדה 3 2015 1.5, יד שנייה (יד ראשונה ליסינג, שנייה פרטי), ב30k. הרכב נראה מצוין והבדיקה טובה, רק מה - הקילומטראז על 209k.

ידיד טוב שלי שמבין ברכבים טוען בתוקף שזו מציאה שחבל לפספס, ושהמאזדה הזאת מחזיקה המון, לא רואה מוסך וזה לא אמור לעניין אותי הקילומטראז.

מחיר מחירון ביד2 עומד על 41700.

אשמח מאוד לעצתכם, תודה!

עריכה אחרונה על ידי אוילה
פורסם

מאזדה אכן מתיישנת טוב יחסית ו - 209 זה לא אמור להיות קרוב לסוף דרכה אבל הייתי לוקח את הרכב לבדיקה במוסך שאתה סומך עליו לבדוק את כל מכלוליי הרכב לרבות מסרק הגה, בולמים, משולשים, תושבות, מדחס מזגן, מערכת הקירור, גיר אם עובר חלק במיוחד כשהרכב קר וכו'. ישנם הרבה רכיבים שבנסועה הזו אם לא הוחלפו הם יידרשו החלפה ואז אם תשקלל את המחיר, המציאה כבר לא תהיה מציאה.

ככלל, כשמציעים לך משהו בזול כדאי לחשוד. במחיר הזה לדעתי יש סיכוי סביר שהמוכר יודע שתידרש ליישור קו משמעותי ולכן המחיר.

בנוסף, תיקח בחשבון שאם יש לך כוונה לבטח את הרכב בביטוח מקיף, עלות הביטוח של מאזדה היא יחסית גבוהה.  

פורסם

תודה משה. מהבדיקה עולה שהרכב תקין, הוא גם עשה טיפול ב200000 כך שכנראה החלקים האלה תקינים והוחלפו בזמן הנכון. בקיצור, המכונאי המליץ לי לקחת אותו.

בנוגע לביטוח - הפער הוא משמעותי? בכל הדגמים של מאזדה?

פורסם

לפני 3 שעות, Moshe c כתב:

מאזדה אכן מתיישנת טוב יחסית ו - 209 זה לא אמור להיות קרוב לסוף דרכה אבל הייתי לוקח את הרכב לבדיקה במוסך שאתה סומך עליו לבדוק את כל מכלוליי הרכב לרבות מסרק הגה, בולמים, משולשים, תושבות, מדחס מזגן, מערכת הקירור, גיר אם עובר חלק במיוחד כשהרכב קר וכו'. ישנם הרבה רכיבים שבנסועה הזו אם לא הוחלפו הם יידרשו החלפה ואז אם תשקלל את המחיר, המציאה כבר לא תהיה מציאה.

ככלל, כשמציעים לך משהו בזול כדאי לחשוד. במחיר הזה לדעתי יש סיכוי סביר שהמוכר יודע שתידרש ליישור קו משמעותי ולכן המחיר.

בנוסף, תיקח בחשבון שאם יש לך כוונה לבטח את הרכב בביטוח מקיף, עלות הביטוח של מאזדה היא יחסית גבוהה.  

אני קניתי מאזדה 3 2014 עם 150 אלף קילומטר - הרכב כבר עם 180 אלף והמנוע-גיר עובדים נהדר ועם הרבה כוח אבל הייתי צריך לעשות החלפה מאוד יקרה של משולשים+ מוטות מיצבים, אז תבדוק שהדברים מסביב תקינים או שתכין בצד כמה אלפים טובים לתיקונים כאלה שיכולים לבוא.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני לא מכיר ביטוחים, אני גר בארה"ב - אני עם צד ג' וחובה אבל "נהג חדש"(כי הייתי צריך להוציא רישיון לפני שנה בארה"ב) והביטוח שלי עכשיו ירד מ330 דולר לחודש ל286 דולר לחודש אז תתנחם בזה שבארץ סביר להניח תשלם פחות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...