Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בטח כבר העלו לפה תמונה של הפורשה 718 בוקסטר 2017. רכב יפהפה, צילמתי מהרכב שלי כשעמדנו ברמזור, כך שלא יכולתי לעשות צילום הכי טוב. מהיום אחה"צ, על כביש ארבע, קצת אחרי חדרה ולפני נתניה. מעניין מה השווי של רכב כזה

(הודעה ראשונה שלי בפורום, עד עכשיו הייתי רק צופה בשרשור הפוליטי...)

20251214_133835.jpg

עריכה אחרונה על ידי earlofbug
  • אהבתי 9
פורסם
לפני 50 דקות, earlofbug כתב:

מעניין מה השווי של רכב כזה

משנת 2017 ומהדגם הספציפי הזה (לא-S מנוע 2.0) - כרבע מיליון שקלים, גיב אור טייק.

פורסם

^

זה גם מה שאני חושב - למרות שיש תמונות של רכבים מעניינים שניתן כנראה למצוא רק במפגשים (למשל מבחינתי, תמונות שאליc מעלה). אבל זה לא כמו למצוא רכב מעניין על הדרך, כזה שלא חשבת שמשתמשים בו יומיומית.

אולי אפשר לפתוח שרשור ייעודי לתמונות ממפגשים. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, שביט כתב:

"זו לא חוכמה" להיכנס לסוכנות רכב/ מפגש רכב ולהעלות מלאנ'תלפים תמונות...

אני איתך, ולא בגלל ה"חוכמה", אלא שהמצלם יבחר כמה תמונות בודדות מהמפגש להעלות כאן, ואז זה זורם בשרשור, בניגוד לכמות גדולה של תמונות מאותו מפגש, שאז  -אני בכל אופן- מדפדף את ההודעה מלמעלה יותר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
לפני 4 שעות, yohai71 כתב:

^

זה גם מה שאני חושב - למרות שיש תמונות של רכבים מעניינים שניתן כנראה למצוא רק במפגשים (למשל מבחינתי, תמונות שאליc מעלה). אבל זה לא כמו למצוא רכב מעניין על הדרך, כזה שלא חשבת שמשתמשים בו יומיומית.

אולי אפשר לפתוח שרשור ייעודי לתמונות ממפגשים. 

מסכים, אני אישית מעלה בעיקר תמונות של רכבים שלא תראה על הכביש סתם ככה אלא רק במפגשים.

כל היוקרה של בוואריאן זה too much intent

• אהבתי 1
פורסם

ב.מ.וו האספנות מודל 1990  (יבוא אישי)  השחורה אמנם קצת מנופחת ועם כיתוב 325i  על הישבן אבל היא בעצם 316 עם מנוע 1596 סמ"ק. 
זו תופעה די נפוצה אצל בעלי המותג הבווארי בארץ לשדרג דגם פשוט בעלות של הזמנת כיתוב  של דגם יקר ומשובח יותר. 

מעניין אם ה M6 שנתקלתי בה אתמול היא אורגינלית או גם FAKE מסוג זה.
בגלל לוחית הרישוי המוצמדת קשה לברר. מה דעת  המומחים ? (amosbmw ?) 

IMG_20251214_152634.thumb.jpg.9d86feb42c2a6e0318d1a45256c70bb0.jpgIMG_20251214_152620.thumb.jpg.a07c43eafaeb0223b67c28f3a737be55.jpgIMG_20251214_152611.thumb.jpg.fabbe08560b71124356e1d566a5255bd.jpgIMG_20251214_152603.thumb.jpg.6120075c565c0ce7d06b7ad6530e89cc.jpg

• מעניין 2
פורסם
לפני 54 דקות, orankohn כתב:

אמנם קצת מנופחת

דווקא לא מנופחת.

לפני 55 דקות, orankohn כתב:

מעניין אם ה M6 שנתקלתי בה אתמול היא אורגינלית

הבלמים מסגירים...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...