Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד משעשע אותי לתעד רכבי יוקרה שנאלצו להתקין מובילאיי.

והפעם בתפריט פורשה קאיימן GT4RS.

20250619_180357.jpg

20250619_180344.jpg

20250619_180415.jpg

• אהבתי 1
  • מבאס 2
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

והיום בפינת נפגעי המלחמה חיפושית קבריולט.

מעניין שלכל המכוניות שחנו יחד איתה בחניה התנפצו החלונות, ואילו כאן רק התפרק החלון האחור מתוך הבד. אני חושב שהקבריולט מאפשר לשחרר את ההדף יותר טוב ממרכב סגור וזה מסביר את החלונות השלמים. גם מעניין שמילוי החומר בצבע התפרק בצד שפונה לכיוון הפיצוץ - אני לא חושב שזה נזק ישן אבל אני לא בטוח.

PXL_20250619_101129942.thumb.jpg.06510a960bf29a392b766144d865c8f3.jpgPXL_20250619_101203874.thumb.jpg.ba092c3e00e84faefcb09d47e6bd3241.jpg

ובפינת המכוניות הישנות שעדיין סוחבות למרות שהם נראות מוזנחות - קורולה דור שמיני סטיישן.

PXL_20250619_132355250.thumb.jpg.0897b53beec55f82acbfd6118038e263.jpg

• אהבתי 3
  • מעניין 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 4 דקות, netanel92 כתב:

גולף mk3 קבריולט

עד שבדקתי חשבתי שזו האחות הקטנה הפולו.

כנראה שהחזית של mk4 בילבלה אותך.

• מעניין 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, פיטר גריפין כתב:

זה נחשב לרכב מעניין? 

( חבל שלא צילמתי החזית שלו) 

IMG_20250619_111225.jpg

IMG_20250619_111232.jpg

צלם גם כשיגמר השיפוץ 

זה אופל רקורד

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 42 דקות, netanel92 כתב:

גולף mk3 קבריולט

עד שבדקתי חשבתי שזו האחות הקטנה

בתקופת הגולף 4 הקבריולט קיבלה חזית של גולף 4, למרות שטכנית היא עדיין הייתה גולף 3.

לא קיימת שום פולו קבריולט.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ספציפית בפולקסווגן גולף בגלל שהיקפי המכירות של גרסת הקבריאולט יחסית נמוכים, הם לא מצאו הצדקה לייצר קבריאולט לדורות גולף 2 ו 4. 

.קבריאולט דור 1 המשיכה להיות מיוצרת  במהלך כל שנות הייצור של גולף דור 2, וגם קבריאולט דור 3 המשיכה להיות מיותרת במהלך ייצור גולף דור 4, רק בפייסליפט של 1998 (אז הוצגה גולף 4) קבריאולט דור 3 קיבלה פנסים של דור 4.

בדור 5 גרסת קבריאולט לגולף בוטלה, כמו גם כל הקבריאולטים ה"עממיים" של יצרנים אחרים באותה תקופה. 

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, Buki כתב:

ספציפית בפולקסווגן גולף בגלל שהיקפי המכירות של גרסת הקבריאולט יחסית נמוכים, הם לא מצאו הצדקה לייצר קבריאולט לדורות גולף 2 ו 4. 

.קבריאולט דור 1 המשיכה להיות מיוצרת  במהלך כל שנות הייצור של גולף דור 2, וגם קבריאולט דור 3 המשיכה להיות מיותרת במהלך ייצור גולף דור 4, רק בפייסליפט של 1998 (אז הוצגה גולף 4) קבריאולט דור 3 קיבלה פנסים של דור 4.

בדור 5 גרסת קבריאולט לגולף בוטלה, כמו גם כל הקבריאולטים ה"עממיים" של יצרנים אחרים באותה תקופה. 

לגולף קבריולט היו מחליפות לא רשמיות.

במקום קבריולט לדור 5 הוצגה האיוס שהיתה קופה-קבריולט ונמכרה גם במקביל גם לדור השישי והשביעי.

בדור 6 חזרה הקבריולט גם בגרסת GTI.

יתרה מכך, גרסת R לדור 6 הוצגה אחרי שהוצגה דור 7.

וכיום יש T רוק קביולט.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם איוס שזה קבריולט מבוסס על הג'טה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...