Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאלות למקצוענים-

1. מה כדאי לשים לב שאני בא לראות אצל המוכר? יש דרך לדעת מה פחות או יותר מצב הגיר?

2. אחד המוכרים שאני הולך לראות כתב שהוא החליף לרכב לג'אנטים לא ברשיון (חתך יותר נמוך ויותר רחבים) והוא מספק גם את המקוריים. מה זה אומר בעצם? מעבר לעובדה שזה לא יעבור טסט יכול להיות שזה עשה נזק כלשהו לרכב?

3. כמה ק"מ מתחיל להיות בעייתי לטורבו? יש איזה מספר זהב שמעבר אליו צריך לחשוד בו? הרכבים שנכנסים לי לתקציב בשנה הזאת סביב ה-95K ק"מ

תודה רבה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

1.  מוסך מתמחה ברכבים האלה יוכל לבדוק ולו בנסיעה את מצב הגיר ולתת חוות דעת מציאותית.  מכוני בדיחה בכל מקרה מתעלמים מגיר.

2.  זה אומר שאתה מקבל את הרכב עם ג'אנטים וצמיגים שלא יעברו טסט, אבל גם סט נוסף של הג'נטים המקוריים.  בתקווה שהם תקינים זה אומר שתצטרך לקנות 4 צמיגים חדשים ולהחליף את הקיים.

3.  מה שחשוב זה אם הרכב טופל בזמן וכנדרש וזה בלי קשר לטורבו.  ובכל מקרה - אין "מספר זהב".  זה עוד רכיב שכמעט תמיד מחזיק יותר ממה שאתה תחזיק ברכב.

פורסם
לפני 7 דקות, dani666 כתב:

1.  מוסך מתמחה ברכבים האלה יוכל לבדוק ולו בנסיעה את מצב הגיר ולתת חוות דעת מציאותית.  מכוני בדיחה בכל מקרה מתעלמים מגיר.

יש לך המלצה לאחד כזה באזור השרון?

לפני 7 דקות, dani666 כתב:

2.  זה אומר שאתה מקבל את הרכב עם ג'אנטים וצמיגים שלא יעברו טסט, אבל גם סט נוסף של הג'נטים המקוריים.  בתקווה שהם תקינים זה אומר שתצטרך לקנות 4 צמיגים חדשים ולהחליף את הקיים.

המוכר מצרף גם את הצמיגים המקוריים, אז לא נראה לי שאצטרך לקנות חדשים. מה בנוגע לביטוח? מה קורה אם עושים תאונה עם הג'אנטים שלא ברשיון?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, גיאתה כתב:

המוכר מצרף גם את הצמיגים המקוריים

ובני כמה הם ומה מצבם?  בעקרון, זה יכול להקל על חברת הבטוח לשכוח ממך אם תגלה את העובדה הזו ותוכל לקשור אותה לקרות התאונה.

פורסם

במרכז יש לך את מוסך רון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 4.7.2023 בשעה 21:04, yulianx כתב:

במרכז יש לך את מוסך רון.

המוכר היה מטפל במוסך רון, יש לכם המלצה למוסך אחר באזור יהוד? 

• תוכן חדש...