Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי מה שראיתי היחיד שיכול להתאים זה swither v2.

הבעיה שהתגובות בזאפ מזעזעות...

יש אולי מתג אחר מומלץ ואמין?

יש לי קופסא 55 אבל בפנים אין מקום להכניס את המנגנון כי היא מלאה בחוטים.

20230618_085612.jpg

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

התקנתי לפני כחודש סוויצ'ר V4 בקופסה מאורכת על טיח.

היה טיימר מכני סטנדרטי ששלפתי את כולו למעט הקופסא החיצונית והתקנתי את הסוויצ'ר בפנים.

בינתיים עובד בסדר גמור.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני כשעה, דניאל1983 כתב:

הבעיה שהתגובות בזאפ מזעזעות...

יש לי את המתג הנ״ל כבר לפחות 4 שנים, בלי בעיות מיוחדות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש לי סוויצר V2 מ2016, עבר איתי כבר 4 דירות ועובד כמו סוס. האפליקציה שלהם נראת כמו תחת אבל אני לא משתמש בה ממילא (בית חכם).

לא פשוט לראות מהתמונה איזה חוטים בדיוק יש לך שם, אבל סה"כ אמורים להיות 4 חוטים - 2 הזנה מהלוח ו2 לכיוון הדוד כך שכל מתג של קופסא 55 יתאים. אם יש לך שם יותר חוטים של דברים אחרים, אני לא בטוחש הדבר תקני ובלי קשר הייתי בודק את זה.

חבר לעבודה התקין את זה בדיוק ועובד לו נפלא כבר כמה חודשים:

https://www.aliexpress.com/item/1005005269772077.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.502dwhwwwhwwYm&algo_pvid=6a6fd948-e025-4ef5-a149-b136bfa1b676&algo_exp_id=6a6fd948-e025-4ef5-a149-b136bfa1b676-0&pdp_npi=3%40dis!USD!24.65!14.05!!!!!%402100b18f16879525399497570d078a!12000032428746094!sea!IL!132067979&curPageLogUid=kGuuDomcB3YY

יש לי וגם לו בבית הרבה מוצרי טויה מותקנים, אין לי בעיה אם אף אחד מהם.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

יש לי switcher mini (מתאים ל55) כבר שנה, עובד מעולה תקלות.

לפני זה היה לי smart grade שעבד 4 שנים עד ששבק חיים,  אבל מבחינת אפליקציה היה מתנתק כל הזמן והיה צריך להגדיר אותו מחדש והאפליקציה לא הייתה טובה.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

הצצתי בביקורות.

לאחד נשרף המתג אחרי 7 שנים והוא מאוכזב שהיצרן לא הגיע אליו אישית עם זר פרחים וצ'ק לפיצוי.

הרבה מתלוננים על בעיה לחבר לרשת. יכול להיות שהם מפספסים משהו.

בדיוק לפני כמה שבועות המכשיר התנתק מהרשת משום מה, אחרי כמה שנים שהיה מחובר. נתקלתי במה שהם מתארים לגבי לד כחול ואי ההצלחה בחיבור. אחרי כמה נסיונות שמתי לב שכתוב בהוראות שיש לחבר רק לרשת של 2.4. הראוטרים החדשים כבר לא נותנים שתי רשתות נפרדות כמו פעם, אלא רשת אחת שעובדת בשני התדרים. הגדרתי באפליקציה של המאש שיעבוד רק ב2.4 והתחבר בקלות. אחרי החיבור החזרתי את ההגדרות חזרה לשני התדרים.

מבחינתי אם מחר בבוקר המתג נשרף, הצדיק את ה200 שקל ששילמתי עליו לפני חמש שנים ואני אקנה אחד חדש.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אז זה סיכון שקיים..

אי אפשר לדעת על איזה צד של הסטטיסטיקה תיפול.

בסוף מדובר בכ200₪. רק אתה יודע כמה הם שווים עבורך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

ממליץ על המתג הזה לדוד - כמובן לבחור באפשריות את המרובה שיתאים ל55 שלך. הספק של 4400 וואט בניגוד למוצרים סינים אחרים שמגיעים לעיתים מחצית מההספק.

זה גם דגם חדש יחסית שאתה יכול לבחור דקות בצג משך זמן עבודה או בהפעלה מרחוק דרך wifi באפליקציה בטלפון, לבחור זמנים מראש, מעקב אחר צריכת חשמל עם גרפים של כמה צרכת בכל יום.

החוק בארץ מחייב בדוד ניתוק גם של האפס וגם את הפאזה, וממה שאני מכיר הדגם הזה עומד בתקן.

לא יודע כמה עולה סוויצ'ר, בזמנו זה היה שליש מחיר.

יש לי עשרות מתגים של היצרן הזה Avatto, מוצרים מעולים.

בהצלחה.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! ₪76.42  30%OFF | AVATTO WiFi Boiler Switch,4400W EU/US Standard Smart Water Heater Switch,Tuya Smart Life App Control work with Alexa Google home
https://a.aliexpress.com/_Eji0b9T

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI
  • אהבתי 1

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

יש לי מתג כזה בדיוק. עובד נהדר!

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)

אתה מתכוון ל switcher v2?

שאלה לבעלי switcher, החיבור שלו לוויפי יציב?

אחרי כיבוי והפעלה מחדש של הראוטר, הסויטצר מתחבר לבד או שצריך כול פעם להגדיר אותו מחדש?

אם יש הפסקת חשמל הוא מתחבר לבד מחדש?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

יש לי את הסוויצ'ר טאצ' כבר שנה. בסך הכל בסדר. האפליקציה סבבה, לקח לי קצת זמן להצליח לחבר אותו לרשת בפעם הראשונה אבל מאז הוא אחלה. פעמיים בזמן הזה הוא התנתק מהרשת והייתי צריך דרך האפליקציה לחבר אותו מחדש, זה לקח פחות מדקה.

לאח שלי יש סוויטצ'ר v2 שהוא חיבר דרך אפליקציה אחרת ושרת פרטי של גוגל שהוא הקים ושמחובר לעוד רכיבים של בית חכם.

• תוכן חדש...