Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות על אוזניות on ear, אלחוטיות, עם בידוד רעשים אקטיבי

ניקו פ.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני זקוק לאוזניות on ear אלחוטיות עם בידוד רעשים אקטיבי. הן ישמשו אותי ללמידה בספריה, משרד או בבית; או לנסיעות ארוכות ברכבת. לא הולך ללכת איתן ברחוב או משהו כזה. השימוש יהיה על בסיס יום יומי. 

אשמח להמלצות מבעלי ניסיון ו/או מביני עניין. 

שלושה דברים חשובים ביותר:

1.  חיי סוללה טובים. לא בא לי להטעין כל יום, או אחרי כל 5-6 שעות שימוש. ריאלי? 

2. בידוד רעשים אקטיבי איכותי. אני באמת רוצה לא לשמוע כלום בסביבה שלי עם מוזיקה שקטה. לא חוכמה להפציץ את האוזניים בווליום גבוה ולא לשמוע כלום, וכל הקטע זה אמביינט חלש ברקע ובידוד איכותי.

3. עמידות. אני לא רוצה שפתאום הספוג יתחיל להתפורר אחרי שנה וכל מיני פלסטיקים ישברו. 

מה לא חשוב לי:

1. איכות סאונד. אני ממש לא אודיופיל וסביר להניח שלא אדע להבדיל בין אוזניות mid tier טובות לבין הטופ של הטופ. 

2. מחיר. אין בעיה עקרונית לשלם גם 2500 ש"ח על מה שייתן את המענה, אבל אם יש אופציה לסגור סיפור בפחות מ-1000 שקלים נגיד זה אחלה. 

3. מקום קנייה. אלא אם תגידו אחרת, אני לא ממש מאמין באחריות למוצרים כאלו. אז אין בעיה לקנות באמאזון או משהו. 

תודה מראש לכל תגובה :)

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני אישית ממליץ על Sony XM4. 
יש לי את ה-3 שלהם, והוא מטורף. תואר שלם העברתי איתו. 

חיי סוללה מעולים, בשימוש סביר מטעינים אחת לשבועיים. אני לא זוכר אי פעם שהיא התריעה לי שהסוללה עומדת להיגמר (כי מדי פעם פשוט היה לי מוזר שזה עדיין טעון, ואז ראיתי שזה על 30-40 אחוז אז חיברתי למטען). 

קישור לזאפ:

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1085019

יש עוד כל מיני פיצרים קטנים כמו להגביר/להנמיך דרך טאצ על האוזניה עצמה, אפליקציה שלהם, ambient sound (שאין לי מושג מה זה עושה), אז אם יש לך זמן אולי שווה לך לחקור ולבדוק אם זה בשבילך. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

Ford Fiesta 2014 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

מחיר. אין בעיה עקרונית לשלם גם 2500 ש"ח על מה שייתן את המענה, אבל אם יש אופציה לסגור סיפור בפחות מ-1000 שקלים נגיד זה אחלה. 

bose qc35 ii זה דגם ותיק למדי ובזכות זאת המחירים שלהם היום בריצפה לעומת התמורה, ניתן לדעתי לרכוש באיזור 700-800 ש"ח ויש גם המון הצעות יד2.

בחוויה האישית שלי (יש לי 2 זוגות כאלו כבר הרבה שנים) מבחינת נוחות לאורך זמן וסינון רעשים הן עושות עבודה נהדרת. אפשר להשקיע מחיר כפול ומשולש אבל התמורה שתקבל תהיה שיפור מינורי בלבד.

אם אתה מחפש תמורה אופטימאלית לכסף זה הדגם שלך.

בחיפוש ברשת אתה תמצא תלונות על כריות אוזניים שמתבלות, מדובר בכמה שנים (שוב,בחוויה שלי) עד שזה קורה, וזה סיפור של 10-15$ באמזון.

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 דקות, iEminem כתב:

חיי סוללה מעולים, בשימוש סביר מטעינים אחת לשבועיים. אני לא זוכר אי פעם שהיא התריעה לי שהסוללה עומדת להיגמר (כי מדי פעם פשוט היה לי מוזר שזה עדיין טעון, ואז ראיתי שזה על 30-40 אחוז אז חיברתי למטען). 

קישור לזאפ:

יש עוד כל מיני פיצרים קטנים כמו להגביר/להנמיך דרך טאצ על האוזניה עצמה, אפליקציה שלהם, ambient sound (שאין לי מושג מה זה עושה), אז אם יש לך זמן אולי שווה לך לחקור ולבדוק אם זה בשבילך. 

תודה רבה! 

יצא לך לדבר איתן בטלפון? 

באחת הביקורות בזאפ כתבו שאנשים לא שמעו את המדבר טוב ואז היה צריך לעבור לטלפון כשהייתה שיחה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האוזניות היו מחוברות בעיקר למחשב שלי, אז השיחות היו בזום. לא זכור לי אי פעם שהתלוננו על רעש / בעיות, מה שכן פעם אחת הייתה בעיה במיקרופון שגרמה לי להישמע כמו רובוט בגוגל מיט, אבל זה היה מאוד נקודתי וכיבוי/הפעלה גרמו לזה לעבוד תקין.

השיחות שאני קיימתי היו בדר"כ בחדר, כששקט מסביב. אולי במקום יותר רועש לא ישמעו מי יודע מה, אבל אני משער שזה יהיה ככה בכל אוזניה.

• רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014 Manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, iEminem כתב:

קישור לזאפ:

מצטרף להמלצה. הבונוס: איכשהו, המחיר שלהן בארץ קצת יותר נמוך מבאמזון...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 3 דקות, BarryG כתב:

מצטרף להמלצה. הבונוס: איכשהו, המחיר שלהן בארץ קצת יותר נמוך מבאמזון...

מצטרף להמלצה על ההמלצה, הסוויט ספוט הוא XM4 - הוא מתחבר ל2 מכשירים בניגוד לXM3, הנויז קאנסל שלו יותר טוב, ולפי הביקורות על XM5 השיפורים לא מצדיקים את ההפרש במחיר.

כבונוס אתה מקבל גם איכות סאונד מצויינת (אני יודע שרשמת שלא אכפת לך, אבל זה תמיד נחמד)

יצא לי לדבר איתם קצת בטלפון, לא שמעתי תלונות בינתיים אבל אני לא דברן כבד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעניין מב שאתם אומרים כי ההבדל בין xm5 הוא 200 שקלים. תוהה אם שווה את זה. לפי ביקורות לא בטוח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם ניידות חשובה לך על הXM4 ה5 לא מקפלות והתיק נשיאה שלהם גדול (אם כי לא משמעותית)

לי זה היה דיל ברייקר והלכתי על ה4

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth
  • רעיון טוב! 1

Not the sound of silence.🇮🇹

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Mikelt89 כתב:

אני מוכר אוזניות אפל airpod pro אם אתה מעוניין 

תודה אך לא רלוונטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Mikelt89 כתב:

אני מוכר אוזניות אפל airpod pro אם אתה מעוניין 

מוצר מעולה - א ב ל - בפירוש לא מה שהוא חיפש:

לפני 9 שעות, ניקו פ. כתב:

אני זקוק לאוזניות on ear

לגבי העניין הבא:

לפני 6 שעות, ניקו פ. כתב:

יצא לך לדבר איתן בטלפון? 

לי יצא. הן בסדר גמור

בגדול מאוד:

הbose 35qc2 כבר מאוד מיושנות וכמה דורות אחורה - בנוסף הנוחות שלהן לאורך זמן בינונית להחריד (לטעמי - אינדיווידואלי). הן כבר לא ברמה של ה2 דורות האחרונים של רוב החברות (וגם bose בעצמם הוציאו להן דגם מחליף). הן בסדר ופעם היו נחשבות הde facto standard - אבל בחיי שלא הייתי קונה כאלו חדשות.

כמו שכמה המליצו פה - הsony xm4 (באמת שאין שדרוג מספיק משמעותי ב5) - הן ממש ממש אחלה. נקודת ביניים לא רעה עם עיצוב , נוחות וחיי סוללה טובים.

עוד מתחרה (רק אם הוא במבצע ואז המחיר של שניהם דומה) זה bose - אבל ה700, לא הQC35 או אפילו ה45 שהחליפו אותן.

אני מצאתי אותן מאוד נוחות ואוטמות ממש אחלה. בונוס שלהן - האיכות שיחה שלהן יותר טובה (באיזורים שקטים לפחות) מאשר הסוני (באיזורים רועשים זה מתהפך) + המצב transparent שלהם - לדעתי הכי טוב בשוק (עד שאתה מגיע לאוזניות של אפל איירפודס מקס שהן קפיצה רצינית במחיר ולא מושלמות - נותנות בעיקר בתחום שאתה לא מחפש - איכות סאונד. אז לא רלוונטיות)

הדרישות שלך הגיוניות לגמרי - ואין שום בעיה להחזיק את הכמות שעות האלו עם on ear (אבל לא עם in ear.)

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצוין! 

תודה רבה.

לאשתי יש את של אפל הגדולות אבל אני לא צריך לשלם 2000 שקלים אם יש מה שיענה על הצרכים הסבירים שלי ב-1000. 

היום ניסיתי סנהייזר מומנטום 4. הן היו טובות אבל לא הכי נוחות לי. המחיר שלנן כמו של הסוני 5. 

אני מניח שבסוף אלך על ה-4. 

תודה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 54 דקות, ניקו פ. כתב:

היום ניסיתי סנהייזר מומנטום 4. הן היו טובות אבל לא הכי נוחות לי. המחיר שלנן כמו של הסוני 5. 

גם אני ניסיתי אותם - כי היה לי ניסיון טוב עם המומנטום 2 בעבר.

גם לי (וגם לאשתי שהשתמשה גם היא במומנטום 2 בזמנו) - הן הרגישו לא נוחות ולא ברמה של הסוני או הBose והן הוחזרו כשם שבאו. מאכזב.

הסאונד שלהן דווקא היה לא רע , אבל הנוחות , איכות ביטול הרעשים ותוכנת שליטה מלאה בבאגים פשוט הפכו אותן לsub par יחסית לאלטרנטיבות.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...