Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות על אוזניות on ear, אלחוטיות, עם בידוד רעשים אקטיבי

ניקו פ.

פוסטים מומלצים

• 9 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
בתאריך 8.11.2023 בשעה 11:03, save כתב:

אתה יודע מה הכי טוב ב mx5 ? שעכשיו אפשר לקנות mx4 חדשות במחיר זול . 

מעדכן שאחרי בערך שנתיים עם הMX4, הן התחילו לעשות רעשים מעצבנים- מעין שריקה של פידבק רק בצד אחד.

ניסיתי לנקות את המיקרופון הפנימי כמו שמייעצים במספר סרטוני וידאו, ניסיתי וניסיתי עד שבשלב מסויים כנראה דפקתי את חיישן הקרבה.

קיצור to make a long story short, רכשתי עוד זוג שיחליף אותן.

מה רכשתי? MX4 כמובן. אני קהל שבוי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע . למה לא כתבת לי . יש מעבדה מצויינת לאוזניות של סוני בלונדון. ממוצע של 70£ לתיקון כולל משלוח לארץ. נמצאים גם באיביי אני בטוח שתמצא אותו.  תיקנו לי כבר כמה אוזניות . גם אני שבוי של שתי xm4 כי לדעתי הן עדיין משתיקות הכי טובות ביחס למחיר. 200$-250 במבצעים באמזון ועדיין להיט מכירות. טובות יותר מאפל מקס  ובוז 

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי לפני חודשיים את האירפודס פרו 2,
סה"כ עושות עבודה לא רעה, סאונד טוב מאוד גם בגזרת הבאסים (הBOSE הקודמות היו טובות יותר),
עדיין לי הם לא יושבות כמו שצריך באוזן ומידי פעם פשוט נופלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 3 שעות, save כתב:

רגע . למה לא כתבת לי . יש מעבדה מצויינת לאוזניות של סוני בלונדון. ממוצע של 70£ לתיקון כולל משלוח לארץ. נמצאים גם באיביי אני בטוח שתמצא אותו.  תיקנו לי כבר כמה אוזניות . גם אני שבוי של שתי xm4 כי לדעתי הן עדיין משתיקות הכי טובות ביחס למחיר. 200$-250 במבצעים באמזון ועדיין להיט מכירות. טובות יותר מאפל מקס  ובוז 

דבר איתי? אני עוד חודש בלונדון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, save כתב:

טובות יותר מאפל מקס  ובוז 

טובות יותר במה?

באיכות נגינה - אם אתה מנגן ממקורות של אפל - לא ממש מסכים - במיוחד עם לוסלס באייטיונס. ממקורות אחרים - צודק.

הtransparency mode שלהם לא מתקרב לזה של אפל.

השתקת רעשים אבסולוטית - אכן יותר טובות - אבל לא בסדר גודל משמעותי.

(כמובן - במחיר אין מה להשוות. יש לי את שתיהן , משתמש אישית רק במקס במחשב , והאמת בסוף היום הפרו 2 מבחינתי הן הפשרה המושלמת של גודל ונוחות)

לפני 8 שעות, llaavvii כתב:

עדיין לי הם לא יושבות כמו שצריך באוזן ומידי פעם פשוט נופלות.

ניסית את כל הגדלים שמגיעים של האטמי אוזניים ? הייתי מסתכל גם אולי על צד שלישי במקרה הזה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, save כתב:

הן עדיין משתיקות הכי טובות ביחס למחיר. 200$-250 במבצעים

במחיר הזה הן צריכות להשתיק ברמה הכי גבוהה שיש... 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 שעות, Liviur כתב:

טובות יותר במה?

באיכות נגינה - אם אתה מנגן ממקורות של אפל - לא ממש מסכים - במיוחד עם לוסלס באייטיונס. ממקורות אחרים - צודק.

הtransparency mode שלהם לא מתקרב לזה של אפל.

השתקת רעשים אבסולוטית - אכן יותר טובות - אבל לא בסדר גודל משמעותי.

(כמובן - במחיר אין מה להשוות. יש לי את שתיהן , משתמש אישית רק במקס במחשב , והאמת בסוף היום הפרו 2 מבחינתי הן הפשרה המושלמת של גודל ונוחות)

ניסית את כל הגדלים שמגיעים של האטמי אוזניים ? הייתי מסתכל גם אולי על צד שלישי במקרה הזה.

לצערי כן,
קרוב ליאוש מהם,
יש לך קישור למוצר צד שלישי?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמנם In ear, אבל היה מבצע די טוב ובעקבותו רכשתי galaxy buds 3 (עבור 100$ וטרייד אין לאיירפודס רגילות). 

פעם ראשונה שיש לי אוזניות true wireless שעובדות מושלם, עם אנדרואיד. האיירפודס/פרו לא עבדו חלק עם אנדרואיד ברמת הקישוריות, לעתים התחברו לעתים לא. 

מעבר לזה, איכות שמע ונוחות מצויינת. לא שזה משנה יותר מדי אבל באפור גם נראות טוב. כשאני נוסע ברכב המרעיש אני שם אותן בתור אטמים/מוזיקה וזה עובד לא רע. 

איכות הדיבור עדיין טעונה שיפור, אמרו לי שאני נשמע קצת מתכתי. מנגד, אני לא קטוע כפי שהיה קורה עם האיירפודס. 

סה"כ עושות רושם טוב אחרי 3 שבועות שימוש. 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים עם @Liviur רק אם אתה שבוי של אפל. האוזניות של אפל עדיין יקרות יותר מהסוני המדוברות והתועלת השולית זניחה לאזניים של אנדרואיד/ לינוקס.

אם אתה עם אנדרואיד : הסוני עדיפות (לא נשכח גם multipoint connection ). יש גם פרוטוקול חרטא של סוני לצליל הקפי אבל זה ממש לא מעניין מישהו.

בעניין המוסיקה: מאד אהבתי את הצלילים הנמוכים בסוני. באס ממש ״נעים״. האפל מקס מכוונות יותר מעלה אבל זה באמת עניין של טעם וריח.

לגבי ה. Bose QC II in ear : משתיקות טוב אבל האוזניות ממש מאכזבות. באגים בקושחה ברמה של ניתוקים מביכים , בומים על קוליים וכאלו. חבל שקניתי.

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.11.2023 בשעה 10:13, Haim_gds כתב:

עוד עדכון.

אם כבר אז כבר... החלטתי להוסיף לאוסף גם את ה MX5 אז קניתי אחת בת 9 חודשים ב 650 ש"ח.

איפה מוצאים בכזה מחיר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יד 2 כמובן.

זה המחיר ללפני שנה, אני מחפש MX5 נוספת (הילדה לוקחת לי את ה MX3 בכל הזדמנות) והכי זול שראיתי בחודשיים האחרונים הוא 1000 ש"ח. מה שקצת הזוי לדעתי כי חדשות נמכרות ב 1150 ש"ח...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה לצחוק תסתכל על כרטיסי מסך ברמה הבינונית-גבוהה. אני מחפש 3060 למחשב החדש (אני והבת מאוד אוהבים  לשחק ב FORZA ) ואני רואה ביד 2 כרטיסים משומשים מלפני 3 שנים ב 1200 ש"ח:rolleyes: ושאני מסביר לבחור שיותר מ 800 ש"ח על הכרטיס הוא לא יראה אצלי הוא מתחיל לבכות לי כמה זה היה יקר כשהוא קנה אותו...

פשוט חדש מאמזון עולה 1250 ש"ח כולל הכל ומחודש באיוורי (+שנה אחריות) עולה בסביבות ה900 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...