Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות על אוזניות on ear, אלחוטיות, עם בידוד רעשים אקטיבי

ניקו פ.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מנצל"ש את השירשור....

האם Sony XM4 יכולות לבטל רעשים חזקים? אני מתאמן במכון ולפעמים שמים שם מוזיקת ראפ מחרישת אוזניים בזמן שאני מנסה להקשיב לפודקאסט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל - לא ניסיתי.

1. נראה לי מאוד לא נעים להתאמן עם אוזניות on ear, מבחינת חופש התנועה וגם מבחינת הזעה בראש. הייתי שוקל דווקא אוזניות שכן נכנסות לאוזן.

2. בהחלט יכול להיות שהסינון רעשים יהיה אפקטיבי ברמה שתצליח לשמוע דיבור טוב מאוד, אבל תדרים נמוכים במוסיקה (באס), אנחנו גם ״שומעים״ (יותר נכון, מרגישים) דרך העצמות. יש אנשים שזה מציק להם, בייחוד במוסיקה עם באס כבד, וכאן שום אוזניות לא יעזרו. זה כמובן תלוי בכמה נמוך יורדת מערכת הסאונד במכון הכושר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה.

אני מתאמן כבר כמה שנים עם אוזניות שכאלה ואכן זה קצת מציק אך נסבל. אוזניות שנתקעות הרבה פחות נוחות והאיכות סאונד שלהן נמוכה יותר לטעמי (סט יקר של ג'יילבירד מלפני כ7 שנים). ובאמת הבאסים הם הבעייה המציקה ביותר במוזיקה המפגרת הזו, אני לא מצליח להבין איך המערכת הקטנה המג'וייפת שמחוברת שם למחשב מצליחה ליצר באסים כ"כ חזקים. 

כנראה שהפיתרון היחידי הוא אטמי אוזניים של פעם....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחלק הזה:

לפני 7 שעות, falou כתב:

תדרים נמוכים במוסיקה (באס), אנחנו גם ״שומעים״ (יותר נכון, מרגישים) דרך העצמות. יש אנשים שזה מציק להם, בייחוד במוסיקה עם באס כבד, וכאן שום אוזניות לא יעזרו. זה כמובן תלוי בכמה נמוך יורדת מערכת הסאונד במכון הכושר.

נראה לי שלא יעזרו אטמי אוזניים, ובכל אופן הם יהיו פחות יעילים מאוזניות טובות.

עריכה אחרונה על ידי Froyne
  • רעיון טוב! 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לספורטאים שביננו (וגם לפות"ש) : ממליץ לכם לבדוק כיוון אחר:  דווקא אוזניות כפתור : Bose QC earbuds 2 . בידוד אקוסטי אקטיבי מדהים.  

₪1100 באילת . 

אני בדרך כלל סולד ממוצרי בוז ויש לי את הסוני המדוברת 4 . נסו. אתה שומע כמה ביפים ואז אתה פתאום צולל למינוס 10 מטרים. 

הבעיה : כפתור לא מתאים לכל סוגי האוזניים . 

עריכה אחרונה על ידי save
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

מקפיץ.

אשתי תהיה באילת בעוד חודש ואני רוצה לנצל את זה כדי להצטייד ב over the ear.

מתלבט בין סוני 4 לסוני 5 לאיירפודס מקס.

מחירים:

סוני 4 982₪

סוני 5 ראיתי בכ300 שקל יותר מה4, אבל כרגע נראה שאין במלאי (של ksp)

אפל 2000₪ ונראה שיש רק בשני צבעים, ירוק או ורוד

לגבי המלאי, יש איזו בעיה כרגע בעולם או בארץ?

למי שניסה גם את האפל וגם את הסוני, יש הבדל משמעותי שמצדיק את הפרשי המחיר? יש לי אייפון, אייפד, שעון אפל ואיירפודס פרו, כך שאני אוהב את האקו סיסטם של אפל, אבל ההפרש פה גדול מאוד. אני מאוד רוצה את האוזניות האלו, אבל קשה לי להצדיק את זה, ביחוד לאור חובת השימוש בנרתיק המסורבל שלהם.

לגבי הסוני, היתרון של הסוני 4 שהוא מתקפל יותר קטן (אמור להיות בתיק היומיומי).

יש המלצות? משהו שלא חשבתי עליו?

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את הסוני 4 ואת האיירפודס מקס

אלא אם אתה אודיופיל שמקשיב למוסיקה בבית בפרקי זמן קצרים - קח את הסוני (ואני אומר את זה בלב שלם)

לאוזניות שאתה מטייל איתן מחוץ לבית או יושב איתן לפרקי זמן ארוכים - הן עדיפות.

אם אתה מנסה לקבל מקסימום איכות סאונד ויש לך גם מק ואפל טיוי והשימוש הוא בבית - קח את המקס

בניגוד לtrue wireless - ששם לדעתי האיירפודס פרו 2 עושות קציצות מהשאר אם אתה באקוסיסטם של אפל - וההפרשים לתחרות יותר קטנים - פה קשה להצדיק את הקניה

(ואם הייתי צריך לקנות שוב - לא בטוח שהייתי קונה עוד מקס כי להאזנה להרבה שעות - הן כבדות מהתחרות וזה מורגש) למרות שמבחינת איכות סאונד אבסולוטית - הן עדיפות.

בנוסף המקס כבר דיי ותיקות ואני לא אתפלא אם יוחלפו בקרוב

יש כבר בios17 כמה פיצרים שהן לא מקבלות

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהמשך לשאלה, ממה שהבנתי אין ל WH-1000XM5 הרבה יתרונות ע"פ ה WH-1000XM4 ששוים את התוספת. מצד שני, האם יש הבדלים גדולים בין ה M3 ל M4? בדיקה שמצאתי (https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/sony-wh-1000xm3-wireless-vs-sony-wh-1000xm5-wireless/678/33024?usage=16&threshold=0.10) מראה כי בלא מעט פארמטרים ה 3 עולה על ה 5...

אני מוצא את ה M3 כחדשה ב 800 ש"ח, האם כדאי לרכוש אותה או להמשיך לחפש 4 משומשת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 3 שעות, Haim_gds כתב:

בהמשך לשאלה, ממה שהבנתי אין ל WH-1000XM5 הרבה יתרונות ע"פ ה WH-1000XM4 ששוים את התוספת. מצד שני, האם יש הבדלים גדולים בין ה M3 ל M4? בדיקה שמצאתי (https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/sony-wh-1000xm3-wireless-vs-sony-wh-1000xm5-wireless/678/33024?usage=16&threshold=0.10) מראה כי בלא מעט פארמטרים ה 3 עולה על ה 5...

אני מוצא את ה M3 כחדשה ב 800 ש"ח, האם כדאי לרכוש אותה או להמשיך לחפש 4 משומשת?

ההבדל הכי גדול בין ה3 ל4 זה חיבור ל2 מכשירים שלא קיים ב3 - השאלה כמה זה חשוב לך.

הבנתי גם שהנויז קנסל יותר טוב ב4.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה

לפני שעה, flytomars כתב:

ההבדל הכי גדול בין ה3 ל4 זה חיבור ל2 מכשירים שלא קיים ב3 - השאלה כמה זה חשוב לך.

לא יודע, אף פעם לא היה לי. אני לא בטוח כי זה חשוב כי רציתי להשתמש בהן לטלפון בלבד (מוזיקה ופודקאסטים בעיקר בחדר כושר) אבל כשאני חושב על זה שוב אולי זה יהיה טוב להתחבר למחשב במשרד.

במקרה הכי גרוע אמצא תוכנה לאנדרואיד שתנתק את האוזניות ברגע שמתגלה ה BT של המחשב.

image.thumb.png.24bfd00004409bfebbc118ab19217e41.png

קצת מוזר מה שכתבת , נראה כי ה 3 עדיף על ה 4 בביטול רעשים אע"פ שאינו מצויד ב ANC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 6 דקות, Haim_gds כתב:

תודה

לא יודע, אף פעם לא היה לי. אני לא בטוח כי זה חשוב כי רציתי להשתמש בהן לטלפון בלבד (מוזיקה ופודקאסטים בעיקר בחדר כושר) אבל כשאני חושב על זה שוב אולי זה יהיה טוב להתחבר למחשב במשרד.

במקרה הכי גרוע אמצא תוכנה לאנדרואיד שתנתק את האוזניות ברגע שמתגלה ה BT של המחשב.

image.thumb.png.24bfd00004409bfebbc118ab19217e41.png

קצת מוזר מה שכתבת , נראה כי ה 3 עדיף על ה 4 בביטול רעשים אע"פ שאינו מצויד ב ANC

לא יודע, פה יש גרפים אחרים:

https://www.soundguys.com/sony-wh-1000xm4-vs-sony-wh-1000xm3-38479/

בכל מקרה קשה לי להאמין שהם רק קלקלו את הנויז קאנסל,

מדובר במשהו תוכנתי שלא עולה עוד כסף בייצור והמון כסף בפיתוח, למה להם להשקיע משאבים כדי לעשות נויז קאנסל יותר גרוע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממה שכתוב בדף (https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/sony-wh-1000xm3-wireless-vs-sony-wh-1000xm4-wireless/678/16490?usage=16&threshold=0.10) ה 3 קרוב מאוד ל 4 ואפילו מתעלה עליו בדברים שונים....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...