Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 1.6.2023 בשעה 13:21, omricn כתב:

ז"ל, אכן בשורה קשה!

אחרי שעה של חיפושים ובדיקות ומה לא, מצאתי משהו שייתכן שמספק את סחורה איכשהו לאחר הירידה של rarbg עליו השלום:

משתמש בקליינט qBittorrent המעולה, ועד היום לא ידעתי שיש בו אופצית Search - 

view tab -> enable SEARCH ->Click on the SEARCH tab-> search plugins -> check for updates, וזהו, עכשיו נשאר לחפש בשורת החיפוש את שם הTitle והקליינט יחפש בכל המשאבים שקיימים אצלו. על פניו נראה לא רע.

עובד בכלל לא רע, רצוי לבצע את הסינון לפי מספר מינימלי של מפיצים (אני דורש לפחות שלושה) אחרת הרבה טורנטים המסווגים עם 1-2 מפיצים הם בעצם ללא מפיצים בכלל...

האם ניתן להוסיף את torrentleech לשורת החיפוש?

מה שחסר לי מאוד הוא האופציה של הצגת הפוסטר של הסרט בזמן החיפוש (כמו ב RARBG), יש לי עדיין טראומה מלפני כמה שנים שהורדתי את שלגיה ושבעת הגמדים (Snow White and the Seven Dwarfs) וקיבלתי סרט עם שלגיה ושבעה וגברים נמוכים אך מאורכים... ואני דיי בטוח כי כתבתי "שלגיה" ולא "שגליה"....

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

גם אני אף פעם לא הבנתי. איכשהו הגעתי בזמנו ל RARBG ופשוט נשארתי שם כי כל מה שהייתי צריך להוריד היה זמין שם באופן מיידי ועם הזמן גם הורדות באיכות 4K הפכו לדבר שבשגרה.

אני מניח שבסופו של דבר מה שחשוב הוא בסיס משתמשים גדול > כמות Seeders גדולה > תוכן איכותי שעולה באופן מיידי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה!

הייתי נכנס עד לפני שבוע לאתר: release log כדי לראות איזה סרטים חדשים יצאו.

בתוך האתר יש קטגוריית סרטים ושם אפשר לראות מה יצא. לא להוריד, רק לראות איזה סרטים חדשים יצאו.

אני יודע שהאתר נסגר לפני שנתיים בערך, אבל אצלי זה עבד משום מה. אולי זה זכר לי קישור אחר.

מפה לשם איכשהו נמחקה לי ההיסטוריה וגם האתר הזה אבד. איך זה עבד לי עד היום? לאן הוא נעלם?

יש קישור לאתר הזה לקטגוריית סרטים? רק לראות מה יצא! לא להוריד כלום.

ככה נראה האתר למי שזוכר:

סרטים.png

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני מתכוון רשימה של סרטים שיצאו עכשיו באיכות בלו-ריי.

כדי שאפשר יהיה לראות מה חדש היום באיכות בלו-ריי באתרי טורנטים של הורדות.

יש את זה שם?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בתאריך 5.6.2023 בשעה 13:31, Haim_gds כתב:

תודה.

ד"א, מה היחודיות ב torrentleech? הוא לא נראה לי שונה מרוב האתרים האחרים.

באתר סגור יש קצת יותר ביטחון שהטורנטים אמיתיים ולהמנע ממקרי כמו שציין חיים פה למעלה, בנוסף לזמינות מיידית וכמות מטורפת של משתמשים.

אולי גם יותר תופס מבחינת אבטחת מידע וזה אבל זה פחות מאומת ויותר תחושת בטן. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 29.6.2023 בשעה 11:08, Shmelov כתב:

הקפצה!

הייתי נכנס עד לפני שבוע לאתר: release log כדי לראות איזה סרטים חדשים יצאו.

בתוך האתר יש קטגוריית סרטים ושם אפשר לראות מה יצא. לא להוריד, רק לראות איזה סרטים חדשים יצאו.

אני יודע שהאתר נסגר לפני שנתיים בערך, אבל אצלי זה עבד משום מה. אולי זה זכר לי קישור אחר.

מפה לשם איכשהו נמחקה לי ההיסטוריה וגם האתר הזה אבד. איך זה עבד לי עד היום? לאן הוא נעלם?

יש קישור לאתר הזה לקטגוריית סרטים? רק לראות מה יצא! לא להוריד כלום.

ככה נראה האתר למי שזוכר:

סרטים.png

תשתמש ב scnsrc או ddlvalley

• אהבתי 1

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...