Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז לאחר ש-RARBG המצוין ירד מהמרשתת, אשמח להמלצה לאתר אחר (עדיף ציבורי) שאפשר להוריד ממנו תכנים מרחבי העולם.

image.png.8739749788fc6d2c92495c600263ffd5.png

• מבאס 7
פורסם

לאף אחד מהם אין את הממשק הנוח ואת כמות הקבצים שהיו ב RARBG ז"ל.

אתמול בערב, אחרי שקפצה לי ההודעה המדכאת הזו, ניסיתי למצוא RARBG פרוקסי וראיתי כי חלק מהם עדיין פעילים. הם דיי דומים למקורי אע"פ שהם מקפיצים המון חלונות פורנו מתחת לחלון המקורי וכנראה מכילים פחות קבצים. כשאהיה בבית בערב ארשום את הכתובת של הפרוקסי שמצאתי.

מדכא אותי שלא הייתה איזושהי אזהרה מוקדמת, אני כרגע מרענן את דיסק הסרטים שלי ומחליף את קבצים נמוכי האיכות (1080) בקבצי 4K. אם הייתי יודע שזה צפוי הייתי מוריד את כל קבצי הטורנט לפני שאתר נסגר...🤥

• מבאס 1
פורסם

ז"ל, אכן בשורה קשה!

אחרי שעה של חיפושים ובדיקות ומה לא, מצאתי משהו שייתכן שמספק את סחורה איכשהו לאחר הירידה של rarbg עליו השלום:

משתמש בקליינט qBittorrent המעולה, ועד היום לא ידעתי שיש בו אופצית Search - 

view tab -> enable SEARCH ->Click on the SEARCH tab-> search plugins -> check for updates, וזהו, עכשיו נשאר לחפש בשורת החיפוש את שם הTitle והקליינט יחפש בכל המשאבים שקיימים אצלו. על פניו נראה לא רע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, omricn כתב:

ז"ל, אכן בשורה קשה!

אחרי שעה של חיפושים ובדיקות ומה לא, מצאתי משהו שייתכן שמספק את סחורה איכשהו לאחר הירידה של rarbg עליו השלום:

משתמש בקליינט qBittorrent המעולה, ועד היום לא ידעתי שיש בו אופצית Search - 

view tab -> enable SEARCH ->Click on the SEARCH tab-> search plugins -> check for updates, וזהו, עכשיו נשאר לחפש בשורת החיפוש את שם הTitle והקליינט יחפש בכל המשאבים שקיימים אצלו. על פניו נראה לא רע.

כל אחד יכול להעלות מחר וירוס ולקרוא לו הארי פוטר, מה מונע ממך להוריד את זה בטעות?

לא שאתר פיראטי כלשהו מספק הגנה, אבל לפחות מעט אמינות…

אני אישית עברתי לצפייה ישירה מהסטרימר, מפחד להוריד טורנטים. כן גם לצפייה ישירה אפשר להכניס רוגלות, אני יודע..

פורסם

Magnetdl

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה: https://rarbg.torrentsbay.org/ אכן שם מוזר...

נראה זהה למקור אך קצת בעייתי להפעלה, לחיצה על הלינק לא תמיד עובדת בפעם השנייה (בפעם הראשונה נפתח חלון פרסומות מתחת לחלון...) אך לפחות מכיל טורנטים פעילים.

לפני 18 שעות, MZN כתב:

כל אחד יכול להעלות מחר וירוס ולקרוא לו הארי פוטר, מה מונע ממך להוריד את זה בטעות?

לא שאתר פיראטי כלשהו מספק הגנה, אבל לפחות מעט אמינות…

אני אישית עברתי לצפייה ישירה מהסטרימר, מפחד להוריד טורנטים. כן גם לצפייה ישירה אפשר להכניס רוגלות, אני יודע..

לא שמעתי על ווירוסים לקבצי ווידאו.

פורסם

אני משתמש בטורנטים של רוסים, עם כל המצב הדבר האחרון שמעניין אותם זה זכויות יוצרים ובקשות של ארגונים מחו"ל.

Rutracker.org עובד מצויין כבר כמה שנים ויש תוכנה בשם zona עם ממשק שדומה לנטפליקס עם סרטים וסדרות בצפיה ישירה ואפשר להחליף שם את השפה הרצויה לאנגלית עם כתוביות ולצפות בכל מה שיש בשרותי הסטרימינג כולל נטפליקס, אפל, דיסני וכו..ת

פורסם (נערך)

רק שכחת לציין כי Rutracker.org הוא ברוסית.....

אם כבר, אז אחד מהאתרים הרוסיים השימושיים ביותר להורדת ספרים  הוא Library Genesis (libgen.is). שם דאגו לממשק משתמש (גם) באנגלית.

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
פורסם
לפני שעתיים, Michazzz כתב:

זונה..?

פירוש מתאים יכול להיות "אזור" 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

השם הוא אכן "זונה", ברוסית ZONA זה אזור וגם כשמישהו נמצא בכלא אומרים שהוא "באזור" (NA ZONE)...
בכל מקרה תוכנה נהדרת למי שמוכן לראות סדרות וסרטים באנגלית או רוסית או אוקראינית, יש תמיד את כל הדברים החדשים והכל באיכות מצוינת (יש גם 4K).
החיסרון היחיד הוא שלפני צפייה בסרט יש 5 שניות של פרסומת של קזינו אונליין או בטים, בכל זאת הם צריכים להרוויח ממשהו כדי לשלם משכורות.

image.thumb.png.c9caa19cfff09c4e10216ed25ae719e4.png

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • תוכן חדש...