Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הבנק עמעניין כמה אתה מכניס פחות כמה אתה מוציא/חייב. לא מעניין ותק.

תביא תלושים מקום קודם ומקום חדש בשביל להראות רצף הכנסות.

פורסם

לא ייאמן... אנשים ממשיכים לקחת משכנתאות בלי סוף במקום להבין שקניית דירה במחירים האלו, מעכבת עוד יותר את ירידת מחירי הנדל"ן ומפרנסת את הכיסים של הבנקים. 

תנסו לגור קצת בשכירות ותחסכו כסף, לא יקרה שום דבר.

פורסם

אם יש להם את ההון והיכולת אז למה שישלמו שכירות קרובה לריבית של המשכנתא יחד עם התשואה על ההון העצמי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
בתאריך 5.6.2023 בשעה 09:47, Night Driver כתב:

ואני היום מוכן לשלם יותר לעובדת שכבר עברה את שלב ההריונות והיא בהחלט תהיה עדיפה בקבלה לעבודה.

אני מאוד מקווה שרשמת בטעות, כי אחרת האינטרנט זוכר הכל, וזה חתיכת אפליה ועבירה על החוק. וחוץ מזה בפן האישי מגעיל ביותר. 

בתאריך 5.6.2023 בשעה 09:47, Night Driver כתב:

עריכה אחרונה על ידי stas12
פורסם
לפני 2 דקות, stas12 כתב:

אני מאוד מקווה שרשמת בטעות, כי אחרת האינטרנט זוכר הכל, וזה חתיכת אפליה ועבירה על החוק. וחוץ מזה בפן האישי מגעיל ביותר. 

אני משלם על עבודה ואני לא מוסד פילנטרופי.

מי שאני צריך לשלם לה על עבודה שלא נעשית תקבל פחות מזו שאני משלם לה רק על עבודה שנעשית. אם המדינה רוצה לתת הטבות לנשים בהריון אז שתיתן מביטוח לאומי ולא מהכיס שלי. אני לא צריך לשלם זמן בדיקות כי יותר נוח לקבוע אותן על זמן העבודה, אני לא תריך לשלם 12% מהשכר היומי כי ישלה שעת הנקה ואני לא צריך להפריש לפנסיה 3 חודשים כשהיא בחל"ת.

וחוקי לחלוטין לשלם פחות למי שפחות יעיל. 

פורסם

בתור מי שמנהל עסק הראיה שלך מאוד, מאוד צרה.

שלושה חודשים פנסיה, כמה זה, אני מניח שאתה לא משלם 20k למזכירות שלך אלא יותר בכיוון של 8k שזה בערך 3000(בהנחה שאתה מפריש לכל המשכורת)

שעת הנקה, שעה ביום למשך 4 חודשים מסוף חופשת לידה, בהנחה ש-99 אחוז מהנשים לוקחות קצת יותר, יותר לכיוון של חצי שנה, הגעת למשהו כמו 30-40 שעות חודשיות שאתה לא "מנצל" בתור מעביד.

בדיקות וכאלה - עוד כמה גרושים

3000 שקל "במזומן" ועוד 4-5 ימי מחלה/חופשה בשעות גרמו לך לפסול שורה של מועמדות? 

יותר שעות עבודה = יותר יעילות? החכמתי.

פורסם

אמרתי מעדיף ומוכן לשלם יותר. 

אני עכשיו עם 2 פקידות מתוך שתיים בחל"ד וזה ברוך לא קטן. 

יותר הוגן לקחת בחורה טובה ולזרוק אותה תוך חצי שנה כי אחת מהן חוזרת?

בפועל עובדת בהריון עולה כ 15% יותר למשך שנה. למה לי להיכנס לסרט כזה ולא לקחת אישה בת 40-60 ולשלם לה 15% יותר בלי העדרויות כי הילד חולה, בלי שעות הנקה ובלי יכולת להחליף אם היא לא מתאימה?

כשיש 10 פקידות אפשר לספוג אחת כזו אבל שתיים מתוך 2 לא.

פורסם

אתה יכול תמיד להעסיק גברים אם מפריע לך שנשים נכנסות להריון... תהפוך את המשרה הכפולה הזאת למשרת יחיד ותוסיף לה עוד כל מני תחומי אחריות, וככה לא רק שתחסוך עובד גם לא תפחד שהוא יכנס להריון :)

• אהבתי 1
פורסם

לא אכפת לי גבר, אישה או חייזר. אני מחפש למלא פונקציה.

ולאחד את שתי המשרות לאחת אני יכול מבחינת עבודה אבל לא רוצה לעשות את זה מבחינת גיבוי. לא רוצה להיות תלוי בעובד אחד שאם הוא חולה או רוצה לקחת שבוע חופש אני תקוע. היכולת לאפשר לו גמישות ומצד שני חוסר התלות שלי שווים לי עוד משרה.

פורסם
בתאריך 4.6.2023 בשעה 17:41, Ziv כתב:

מספר המפוטרות בהריון עלה משמעותית בקורונה

מספר כלל המפוטרים עלה משמעותית. הנתון הזה לכשעצמו לא אומר כלום

בתאריך 6.6.2023 בשעה 18:14, Night Driver כתב:

אם יש להם את ההון והיכולת אז למה שישלמו שכירות קרובה לריבית של המשכנתא יחד עם התשואה על ההון העצמי?

כי השכירות נמוכה מהריבית על המשכנתא? ואולי הם מאמינים שהתשואה על ההון תהיה שלילית בתקופה הקרובה?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 34 דקות, wa11a כתב:

כי השכירות נמוכה מהריבית על המשכנתא? ואולי הם מאמינים שהתשואה על ההון תהיה שלילית בתקופה הקרובה?

בעסקאות שכירות חדשות לא.

אף בעל בית לא מביא כסף מהבית כדי שתגור בדירה שלו.

• תוכן חדש...