Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

שמתי לב לאחר פירוק הקונסלוה שלי, כי למרות שבורר האוויר מצביע על מצב סגור לאוויר מבחוץ נכנס לי רוח מהתעלה האמצעית - אבל רק מאחד הצינורות - זה שקרוב יותר לנהג - מה יכולה להיות הבעיה?

האם הבעיה בבורר ? באיזשהו מגוף?

אשמח לעזרה כל עוד הקונסולה פתוחה יש לי סיכוי לתקן את זה...

בתודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

מכיר את הבעיה... זה בדיוק מה שקורה אצלי ברכב. ע"מ להפסיק את זרימת האוויר אני מעביר את בורר המצבים למצב מפזר אדים (לכיוון השמשה). אין לי מושג למה זה ככה... (אולי בגלל שהמזגן לא מקורי?)

פורסם

גם לך יש פיאט אונו? במצב בורר אדים לא נכנס לך אוויר מהחורים שליד השמשה?

נראה כאילו זה בעיה בכניסת האוויר לרכב - לא משנה לאן תסיט אותו, הוא לא אמור להכנס מלכתחילה...

...Carpe Diem

פורסם

יש מנוע שמפקד על כניסת האויר חיצונית או פנימית למזגן, אתם בטח יודעים שאם תכוונו על אויר מבחוץ יכנס אויר מגעיל מחוץ לאוטו, בפיג'ו 106 מה שקורה זה שהמנוע מפסיק לתפקד ומשאיר את פתח כניסת האויר החיצוני פתוח כל הזמן, זה דורש החלפה של המנוע שעלותו היא כ 600 ש"ח בלי עבודה.

בפיאט אונו אני לא יודע מה הבעיה אבל ב 106 זאת לרוב הבעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

במע' המקורית של האונו יש דלת פנימית הסוגרת כניסת אויר חיצוני וסביבה אטם שנשחק במשך הזמן ובגלל זה יש חדירת אויר. בהתקנת מזגן מקומי הורכב גם מנוע סרבו המנתב אויר ואין לי מושג איך הוא פועל.

השיטה הזולה והפשוטה היא לסגור את הגלגל בכל פתח אויר בדשבורד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

על פתיחה וסגירה של הדלתות שרפי ציין אחראי מנוע שב106 נוטה לעשות בעיות ומשאיר את הדלתות פשוט פתוחות כל הזמן. תבדוק מה המצב בדלתות אצלך אם אפשר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ני לא יודע בדיוק איך ניתן להגיע אליהם (כל הקונסולה פורקה וראיתי רק צינורות) אבל אני יראה מה ניתן לעשות בנידון...

...Carpe Diem

• תוכן חדש...