Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

לאחר רכש חלקי בזמן האחרון שכלל:

- רמקולי מורל Tempo Ultra 602 (6.5) 

- קיט איטום ובידוד של STP

אני מחפש מגבר מתאים.

מתלבט עדיין אם המגבר יגביר סט קומפוננט קדמי + זוג רמקולים אחוריים או סאב בגישור. מה דעתכם על זה אגב?

המגברים שהתלבטתי לגביהם:

1. Helix D four

2. Helix M four

3. Infinity 3004 (מאד מומלץ פה בפורום ראיתי...)

תקציב - סדר גודל של המגברים לעיל. עד 1000 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אבל אין טעם נראה לי. אני כבר לא בגיל 😄

על הליקס אין הרבה מידע וביקורות שזה קצת מוזר לי האמת.... אבל נתונים טובים וחברה שעושה רושם מעניין על פי האתר שלה.

מה דעתכם? יש למישהו ניסיון?

• מעניין 1
פורסם

אהלן איזה רכב יש לך איזה שנה

איזה מסך רדיו יש שם

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם

היי @DRcarLEd

פאג'רו, 2012.

HU מקורי (2 דין). אין מולטימדיה ואני הייתי רוצה להשאיר את זה ככה (אוהב את המראה המקורי).

אני מתחבר ב-BT דרך מתאם לכניסת AUX.

הרכב הוא דגם DAKAR שכביכול יש בו מערכת משודרגת עם מגבר, אבל אני משדרג אותה עוד. למרות ה"משודרגת" היא די בסיסית.

• תוכן חדש...