Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FUELL Flluid - עד 350 ק"מ על אופניים, יבוא אישי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים נדלקה לי הצ'ארטה על האופניים האלו, מה הסכוי לייבא דבר כזה בלי לשבור את הבנק? 

או בקיצור אופניים חשמליות עם טווח מטורף, גיר אוטו' (כן כן) ומנגנון תאוצה אדפטיבי חכם (פשוט חלום),

משלוחים לכל העולם ואפשרות פריסת תשלומים, אבל הבעיה בארץ שלנו, מע"מ רגולציה וחרטבונטה, יש למישהו קשרים בעניין?

חלום שלי לייבא אישית או קבוצתית מפלצת כזאת *pray*

יש כבר סריקה עליהם:

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם

לבדוק מול עמיל מכס, אולי הם ידעו כמה יגבו ממך. למרות שלא הייתי פוסח על בדיקת אפשרות של הבאה במזוודה אבל אז הבאת אופניים ב15K אז למה שלא תוציאו עוד 5K בשביל המיסים וכו'..

https://apps.economy.gov.il/Apps/PersonalImport/Product/Index/353

בדוק בלינק ותראה מה צריך

בהצלחה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מה עם חלפים, שירות, אחריות? קצת מסוכן לייבא אופניים עם חלקים לא בדיוק סטנדרטים.

הייתי מוסיף קצת וקונה בארץ, חשמליות שיכוך מלא, המון פאן בשטח.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

תשמע, אם אתה רוצה להיות הראשון בארץ עם הדגם הזה - אז בהצלחה, תשלם מיסים וזהו.

אבל אם לא בא לך לשבור את הבנק, עדיף לקנות מה שזמין בארץ, יש היום אופני שטח עם שיכוך מלא וטווח הגיוני של 50 ק"מ בפחות מ-20 אלף - יותר זול. אף אחד שפוי לא צריך טווח של 250 ק"מ באופניים אלא אם כן אתה בקטע של לשבור איזה שיא ארצי של רכיבה מחרמון עד אילת או משהו בסגנון.

לפני 10 שעות, Coro כתב:

מה עם חלפים, שירות, אחריות? קצת מסוכן לייבא אופניים עם חלקים לא בדיוק סטנדרטים.

מסכים. תקלה הכי קטנה ואתה תקוע.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מתקשה להחליט מה מעצבן יותר: זה שכותבים Fuel Fluid עם שתי שגיאות כתיב, או זה שכותבים 'אופניים חשמליות' במקום אופניים חשמליים.

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

שם החברה לא קשור ל-fuel, זה קיצור/ראשי תיבות של מקימי המיזם. 

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אפשר לשלם ולהתעסק בטופסיאדה עד מחר-

לא חוקי בארץ. 28 קמ"ש ומנוע של מעל 250W, התקן הישראלי (שאמור להיות תואם לאירופאי אבל איכשהו נוקשה יותר ממנו) קובע שמותר רק עד 25 קמ"ש/250W, והמנוע חייב להיות מנוע עזר. כלומר חייב לדווש כדי שיעבוד.

פורסם (נערך)

כדי לשחרר את האופניים מהמכס, תאלץ לקבל אישור ממעבדה מוסמכת לרכב כי האופניים עומדים בתקן.

החוק דורש כי אופניים חשמליים יהיו מוגבלים למהירות מקסימלית של 25 קמ"ש ע"י המנוע החשמלי. בנוסף, הספק מרבי של המנוע עד 250 וואט (הגדרות אופניים עם מנוע עזר בתקנות התעבורה)

האופניים הנ"ל יכולות להגיע למהירות של כ-50 קמ"ש עם המנוע החשמלי והמנוע נותן הספק מקסימלי של 750 וואט. כלומר, לא תצליח לקבל אישור של מעבדה מוסמכת לרכב ולכן הן לא ישוחררו מהמכס.

החלום ושברו

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 שעות, Pika007 כתב:

התקן הישראלי (שאמור להיות תואם לאירופאי אבל איכשהו נוקשה יותר ממנו)

באירופאי, לפי מה שאני יודע, זה נכנס תחת קטגוריה שונה עם רגולציה והגבלות שונות מסתם אופניים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...