Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפקקים של רדיאטור, יש לזה פרמטר רשמי עם כמה רמות,

אם גם בפקק שלך יש כמה רמות, כדאי לנסות.

יש סיכוי שדוקא המקורי מתוכנן לרכב חדש

ועשוי יותר להגן על המערכת מעודף לחץ

מאשר לשמור על מפלס המים (בטמפרטורה שאופיינית יותר לרכבים ישנים).

פורסם

לגבי המשאבת מים : מה הדרך לבדוק אם היא תקולה ? לחץ אויר למערכת ? כבר עשו לי את זה מספר פעמים ומאמין שהיו רואים אם יש נזילה + לא היה אמור לקפוץ קוד תקלה בסריקה ב obd במידה והיא תקולה ?

מה לגבי המשקעים השחורים בדופן ?.יש למישהו מושג למה זה קורה ומאיפה זה מגיע ? כאמור בדיקת מעבר co2 במים יצאה תקינה 

פורסם
בתאריך 5.5.2023 בשעה 14:24, topop כתב:

גם אצלי עשו בדיקות לחץ אויר ולא זיהו את התקלה במשאבה, וגם לא קפץ קוד תקלה עד כמה שידוע לי.

וואו מעניין , אז איך בכל זאת הבינו שהבעיה במשאבה ? אגב היה מדובר ברכב פורד או יצרן אחר ? 

בתאריך 5.5.2023 בשעה 14:24, topop כתב:

גם אצלי עשו בדיקות לחץ אויר ולא זיהו את התקלה במשאבה, וגם לא קפץ קוד תקלה עד כמה שידוע לי.

וואו מעניין , אז איך בכל זאת הבינו שהבעיה במשאבה ? אגב היה מדובר ברכב פורד או יצרן אחר ? 

פורסם
בתאריך 4.5.2023 בשעה 17:01, OZ_M כתב:

אני כל יום בודק את מפלס הנוזל קירור לפני ההנעה הראשונה בבוקר וכל יום אני רואה שהמפלס ירד עוד טיפה וככה מיום ליום יורד יותר עד שזה נושק לקו המינימום.

לא נראה לי שהם אמורים לרדת מתחת למינימום בשלב כלשהוא זה כבר מראה על בעיה / כשל .

לא בדקו את משאבת המים , היום נקודתית עשו לי רק את הבדיקה של ה co2 במכון בדיקת רכבים לפני קנייה , רק במכון מסויים היה להם את המבחנה הזו ורציתי לשלול אטם ראש.

אם ירידת המפלס נעצרת בקו המינימום,  איך הבעיה במשאבה ? 

המנוע מתחמם ? נדלקות נורות אזהרה ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
בתאריך 5.5.2023 בשעה 11:10, OZ_M כתב:

לגבי המשאבת מים : מה הדרך לבדוק אם היא תקולה ? לחץ אויר למערכת ? כבר עשו לי את זה מספר פעמים ומאמין שהיו רואים אם יש נזילה + לא היה אמור לקפוץ קוד תקלה בסריקה ב obd במידה והיא תקולה ?

מה לגבי המשקעים השחורים בדופן ?.יש למישהו מושג למה זה קורה ומאיפה זה מגיע ? כאמור בדיקת מעבר co2 במים יצאה תקינה 

לא רואים המשאבה מוסתרת יכול להיות נזילה קטנה . מה הבעיה לפתוח ולבדוק? אם  המים נעצרים במינימום  ולא יורדים מתחת למינימום   אז כמו שכתבו זה כנראה לא המשאבה אבל אותו היגיון זה גם לא ראש מנוע

עריכה אחרונה על ידי avri6
פורסם
לפני 8 שעות, רוןS כתב:

אם ירידת המפלס נעצרת בקו המינימום,  איך הבעיה במשאבה ? 

המנוע מתחמם ? נדלקות נורות אזהרה ?

לא אמרתי שהירידה נעצרת בקו המינימום , פשוט ברגע שאני רואה שהמים מתחילים להגיע לקו המינימום אני ישר מוסיף מים ולא מחכה ..

המנוע לא מתחמם + אין נורות אזהרה .

עניין המשאבה יכול להיות כיוון מסויים אבל מה פשר המשקעים שחורים בדופן ? זה יכול להיות גם קשור למשאבה ?

מישהו שאני מכיר אמר לי שיכול להיות שיש סדק בקולר של השמן מנוע / גיר ואז נוצרים המשקעים האלה , הגיוני ?

• תוכן חדש...