Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייר BNB, המארח לא מגיב, לבטל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה, 

אני מגיע עם המשפחה לפראג בסוף מרץ, תמיד מזמין כמה אפשרויות לינה עם אפשרות לביטול.

כשמתקרב המועד אני משאיר רק אופציה אחת ומבטל את השאר. 

בדרך כלל עושה הכל בבוקינג, הפעם ההיצע היה מוגבל בבוקינג, והיתה דירה שנראית מתאימה לנו מאוד באייר BNB.

רשום שחצי מהתשלום מיידי אבל הביטול חינם עד  24/3.

הזמנתי.

החיוב מופיע בכרטיס אשראי. 

מיד קיבלתי מייל אוטומטי עם פרטים של המארחים כולל הטלפון ליצירת קשר. 

שלחתי להם שאלה לפני 10 ימים באתר, קיבלתי שוב את אותו המייל האוטומטי.

שלחתי בוואטסאפ לפני שבוע, לא קיבלתי שום יחס.

שלחתי שוב באתר לפני יומיים - שום תגובה. 

יש עוד חודש עד הנסיעה אבל, 

האם נורה אדומה מהבהבת לפני? 

לבטל?

האם יכול ההחזר באחריות אייר BNB או באחריות המארח? 

מה אתם הייתם עושים?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אף פעם לא הזמנתי דרך AirBnB, אבל לפי ההגיון - תבטל, כדי שלא יקרה מצב שתגיע עם מזוודות ותמצא שם אנשים אחרים.

חבל שהם לא עובדים כמו וולט - אם אין תגובה מהמסעדה, ההזמנה מבוטלת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תבטל.
אני משתמש הרבה בairB&B ולרוב בעלי הנכסים סופר תקשורתיים, והם גם נמדדים על זה בביקורות.

לא שווה את הסיכון להגיע לנכס ולגלות שאין עם מי לדבר.

בAirB&B חשוב מאוד לעבור על הביקורות וללכת למקומות עם כמות רצינית של ביקורות חיוביות.

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

ואגב בשונה מבוקינג שמנסיוני יעזרו לך בכל מצב, באיירבנב בשירות לפי מה שהבנתי פחות טוב.

בוקינג עזרו לי בכל בעיה. פעם הזמנו 8 חברים דירה באתר סקי בצרפת, אחרי כמה זמן בעל הדירה החליט לבטל לנו כי לא התאימו לו הימים וכבר הזמנו טיסות והכל. בוקינג עזרו לנו בשירות ונתנו לנו חלופות ואפילו לקחנו חלופה שהייתה יותר יקרה באלפי שקלים והם מימנו לנו את ההפרש. זו אגב הסיבה שאני בד״כ מזמין רק מבוקינג למרות שלפעמים באתרים מקבילים המחיר טוב יותר. אבל יש גם המון ביקורות גרועות על השירות (כמו אנשים שהזמינו באגודה והגיעו למלון ולא קיבלו אותם וכו').

עריכה אחרונה על ידי wa11a

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

תודה על התגובות.

המארחים באתר כבר 5-6 שנים ויש להם הרבה ביקורות לחיוביות. זה הדף שלהם - https://www.airbnb.com/users/show/143165240

די מפתיע האמת, ממש דממת אלחוט מצידם. 

כנראה שאם לא תהיה תגובה ביום יומיים הקרובים אבטל. 

מקווה שלא יהיו קשיים עם ההחזר הכספי. 

נ.ב

עורך כי עכשיו אני רואה שהססטוס של היוזר שלי הוא not verified באתר.
image.png.31f2375684ae925811e6d4be2ed818e4.png

יכול להיות שכאן הבעיה? 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

פורסם

שאלות ממש לא קשורות 

אין לי מושג באייבנב בכלל 

1.כמה בערך עולה דירה כזאת לילה בפארג?

2.האם יש הבדלי מחירים בין תקופות?

3.האם בזמן החופש הגדול שלנו המחירים שם יקרים יותר?

4.האם הדירה ששוכרים ככה כוללת הכל (חוץ מאוכל כמובן) חשמל. מים. אינטרנט וכו'.

5. האם צריך להשאיר נקי אחרי. לא הכוונה להשאיר בכוונה מלוכלך, אבל האם צריך להשאיר נקי כמו שקיבלת או שימוש סביר זה בסדר?

6. האם יש הבדל בין 2 אורחים למשפחה או שברגע ששכרת את הדירה לא ממש משנה כמה אתם שם?

סליחה שאני מנצל לך את הנושא 

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

זו גישה ישראלית טיפוסית שמגיע לנו הכל ואנחנו הכי חשובים 

פורסם

זו גישה ישראלית טיפוסית להגיד שזו גישה ישראלית טיפוסית, אם האופציה קיימת באתר תהיה בטוח שאנשים מנצלים אותה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, BiG_BuG2 כתב:

"

תמיד מזמין כמה אפשרויות לינה עם אפשרות לביטול.

כשמתקרב המועד אני משאיר רק אופציה אחת ומבטל את השאר.
"

אתה יכולה להסביר את ההגיון מאחורי מעשה זה?
האם אתה בסדר עם העובדה שאתה תופס מקומות לינה לחינם ופוגע גם בבית העסק וגם באנשים שרצו להזמין מקום אבל לא יכלו כי הייתה תפוסה מלאה בגללך?

יש סיבה שהפיצ'ר קיים ומאפשרים אותו. 

אני לא מזמין עשרות מקומות שונים ולא סתם כדי שיהיה.

מזמין 3-4 ורק אם הם באמת מתאימים לי ובסבירות גבוהה גם אבחר בהם בסוף. 

מבטל ברגע שאני סגור על עצמי, לא מושך סתם עד היום האחרון. 

כל בעלים של נכס גם לוקח לעצמו טווח ביטחון שברגע שמגיעים אליו כבר אין ביטול חינם, נניח עד שבועיים לפני. 

המחיר שמאפשר ביטול חינם הוא גם גבוה יותר ממחיר ללא אפשרות ביטול, כלומר אתה בעצם קונה פה ביטוח. 

לפעמים אני מזמין מראש ללא אפשרות ביטול כשהמחיר נמוך מספיק.

לדוגמה בחלק האחרון של הטיול הזמנתי 3 לילות ללא אפשרות ביטול באקווה פארק, פשוט כי המחיר היה נמוך ב 20%. 

אז לסיכום, אני בסדר גמור עם זה. 

תהיה בטוח שגם *לא* ישראלים משתמשים באפשרות הזו. 

כאלו שמנצלים את המערכת בהגזמה תמיד יש ותמיד יהיו, אני אגב לא בטוח שהישראלים בולטים לרעה בהקשר הזה, לפחות בחו"ל.

נ.ב

בינתיים המארחים של האייר בנב חזרו אלי, וכנראה שנתארח אצלם. 

אולי זה קשור לעובדה שטיפלתי בחשבון והעליתי ת.ז ותמונה. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1

פורסם
בתאריך 27.2.2023 בשעה 11:52, wa11a כתב:

ואגב בשונה מבוקינג שמנסיוני יעזרו לך בכל מצב, באיירבנב בשירות לפי מה שהבנתי פחות טוב.

בוקינג עזרו לי בכל בעיה. פעם הזמנו 8 חברים דירה באתר סקי בצרפת, אחרי כמה זמן בעל הדירה החליט לבטל לנו כי לא התאימו לו הימים וכבר הזמנו טיסות והכל. בוקינג עזרו לנו בשירות ונתנו לנו חלופות ואפילו לקחנו חלופה שהייתה יותר יקרה באלפי שקלים והם מימנו לנו את ההפרש. זו אגב הסיבה שאני בד״כ מזמין רק מבוקינג למרות שלפעמים באתרים מקבילים המחיר טוב יותר. אבל יש גם המון ביקורות גרועות על השירות (כמו אנשים שהזמינו באגודה והגיעו למלון ולא קיבלו אותם וכו').

מחזק לגבי Booking, עומדים מאחורי המילים שלהם. סיפור שהיה בקיץ האחרון...

כחלק מחופשה של 12 ימים בדרום גרמניה, אחד המלונות שהוזמן דרך booking היה ללא מזגן. חודש לפני הטיסה כשעוד ניתן היה לבטל, כבר היו גלי חום באזור ולכן פניתי למקום האירוח ישירות במייל כדי לבדוק מה המצב שם בגל חום. התשובה היתה שהכל בסדר, ומאחר שהם ממוקמים גבוה בהרים גם החום לא מורגש.

אחרי חודש מגיעים למקום. חום נוראי בחדרים, חלונות קטנים וים יתושים וחרקים...כל המשפחה ב- down והילדים מפחדים מאוד מעקיצות דבורים.

יורד למטה ללובי לבדוק עם הקבלה לגבי פתרונות, שום עזרה יעילה ובעיקר הדיפה של תיאור המצב כפי שאני רואה אותו.

OK, בודק באפליקציה של booking דרכה הזמנתי, מבין שאם אני עוזב עכשיו את המלון (הזמנו 4 לילות), אני אשלם רק חצי (450 יורו) מהסכום הכולל. התכתבות עם השירות של booking כדי להסביר את המצב (שעשינו check in לפני שעה, אבל רוצים לעזוב), והם מאשרים לנו שעזיבה עכשיו משמעותה 50% תשלום (450 יורו). החלטנו ללכת על זה, הזמנו מקום אחר במרחק שעה וחצי נסיעה ויצאנו מהמלון.

מחזיר את המפתח לקבלה, ובדרך מהקבלה לרכב (5 דקות) המלון חייב את כרטיס האשראי שלי בסכום המלא (900 יורו).

החלטתי שאני לא חוזר להתעמת עם המלון, כי שום דבר טוב לא יצא מזה ורק רצינו לעוף משם...

כאשר חזרנו לישראל, התחלתי לטפל בזה. אחרי דין ודברים מול booking ועם המלון שסירב לזכות חצי מהסכום, booking בעצמם לאחר שבועיים החזירו לי 450 יורו.

בגלל שהיה לי הכל מתועד, ובגלל שבדקתי וקיבלתי אישור מהם לפני העזיבה...לא היתה ל- booking הרבה אפשרות לצאת מזה.

אבל לזכותם יאמר שכאשר הם מבינים שהם הביטחו משהו, הם עומדים מאחוריו.

• אהבתי 1

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עזבתי חדר ביוון אחרי שעה בגלל סיפור דומה (חלונות ענקיים בלי וילון ומזגן שלא סוחב את הקצב שהחדר מתחמם בו) וקיבלתי זיכוי מלא מהם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 7 דקות, Casper כתב:

התשובה היתה שהכל בסדר, ומאחר שהם ממוקמים גבוה בהרים גם החום לא מורגש

היתה התיחסות של בוקינג לנושא הזה? הרי נכתב לך שלא יהיה חם ובפועל כן היה. 

• תוכן חדש...