Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצב 1 או 0 בגלגלת, לא זוכר מה הכי נמוך, לא אמור להיות הכי גבוה? וזה המצב הרגיל.

רק אם מישהו נוסע עם בגאז מלא (באריחים משרשור אחר) צריך לסובב למספר גבוה יותר כדי להוריד את האלומה.

עריכה אחרונה על ידי car_me
  • רעיון טוב! 1

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
בתאריך 18.2.2023 בשעה 23:45, לב טוב כתב:

לכאורה בחוסר ידע של הנהג. נסעתי איזה יומיים על BYD חדשה של חבר, ושמתי לב שכל הנהגים מולי מסמנים לי להנמיך את האורות. 

חשבתי ישר שלכאורה צריך לכוון את גובה הפנסים אך לא היה את הגלגלת הפשוטה לכיוונון. רק לאחר שעצרתי בצד מצאתי את זה מוסתר בתוך המסך הענק... (וזה היה מכוון על הכי גבוה🙄, לשאלתי את החבר, ככה זה יצא מהחברה!)

לדעתי צריך לקבוע תקן שבו פעולות בסיסיות ישארו בכפתורים פיזיים, שיהיו נוחים לתפעול תוך כדי הנהיגה. לא הגיוני שגם האורות והכי מעצבן - המזגן, הכל דרך המסך.

כבעל Atto3 יחסית השאירו הרבה כפתורים בחוץ וזה מאוד נוח

פורסם

איך ניתן כוון עצמאית את התאורה? אני רואה שקווי המתאר של הפנס אינם זהים, ז״א שישנה איזושהי פזילה בפנס (קיה סטוניק 2020)

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

הפנסים אסימטריים (האלומה לימין שונה מזו לשמאל), יתכן שזה מה שאתה רואה. בכל מקרה, בשביל כיוון צריך להאיר לוח עם שרטוט מתאים. עלה לי לאחרונה 20 ₪.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי חלק מהם בכלל נוסעים עם אור גבוה?

פעם איזה נהגת מבוגרת אמרה לי ש"בחורף נוסעים עם אור גבוה כדי לראות טוב יותר" , שום נסיון שכנוע שלי לא עזר 😁

• מצחיק 1
  • מבאס 2
פורסם
ציטוט

אתה מסמן להם שהם מסנוורים, ואז הם מפעילים את האור הגבוה כדי להראות לך שהם על אורות נמוכים...

שזה האבסורד שהם לא מבינים שהפנסים שלהם לא מכוונים ועדיין מסנוורים על אור חלש...

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

• תוכן חדש...