Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משטרתי סמוי שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יצא לי לראות רכב משטרתי סמוי עם אורות כחולים ואדומים ובחיפוש לוחית רישוי הרכב רשום בבעלות חברה, איך זה הגיוני?

זה לא אמור לא להיות במאגר? סתם שאלה.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם (נערך)

רכב שכור.

או לחילופין - יצא לי לראות רכבים משטרתיים לא מסומנים, שמסתובבים עם כמה סטים של לוחיות רישוי, ושמים את הלוחיות בהתאם לפעילות.

לנסיעות מנהלתיות יש לו מספר אדום, למשימות בילוש וכאלה הוא ישים מספר צהוב.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

רכב שכור.

או לחילופין - יצא לי לראות רכבים משטרתיים לא מסומנים, שמסתובבים עם כמה סטים של לוחיות רישוי, ושמים את הלוחיות בהתאם לפעילות.

לנסיעות מנהלתיות יש לו מספר אדום, למשימות בילוש וכאלה הוא ישים מספר צהוב.

אבל הקטע שהרכב מסומן הוא שם אורות כחול ואדום מהבהבים.

יצא לי גם לראות רכב ג'יפ צבע שחור לוחית צהובה נוסע כמו מטורף עם צ'קלקות כחולות וסירנות ואז הסתכלתי על הנוסעים אני קולט דתים חרדים קצת היה תמוהה לי ששוטרים סמויים יתחזו לחרדים, לא בדקתי את המספר רישוי אך יש מצב זה אולי אנשים שסתם התקינו צ'קלקות כחולות.

פורסם
לפני 1 דקה, Liquidator כתב:

אבל הקטע שהרכב מסומן הוא שם אורות כחול ואדום מהבהבים.

אז כנראה שכור או משהו

לפני 1 דקה, Liquidator כתב:

יצא לי גם לראות רכב ג'יפ צבע שחור לוחית צהובה נוסע כמו מטורף עם צ'קלקות כחולות וסירנות ואז הסתכלתי על הנוסעים אני קולט דתים חרדים קצת היה תמוהה לי ששוטרים סמויים יתחזו לחרדים, לא בדקתי את המספר רישוי אך יש מצב זה אולי אנשים שסתם התקינו צ'קלקות כחולות.

זה דווקא יכול להיות רכב של שר בממשלה. למרות שהכל יכול להיות.

וגם - אם יש לרכב צ'קלקות וסירנה, הוא כבר לא בדיוק סמוי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמות הרכבים שאני רואה בכביש 6 (ואני נוסע כל יום, שני כיוונים מהצפון למרכז וחזרה) עם אורות דמויי משטרה רק מגבירה את התחושה שמדובר בקיטים שאנשים מדביקים לשם ניראות ומראית עין של הצדקה לנסוע כמו מטורפים או לעקוף על השוליים (וזה לרוב מה שהם עושים).

אין לי הוכחות וזו תחושת בטן בלבד, אבל הגיוון והכמות של רכבים כאלו היא מחשידה.

• אהבתי 2

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

יצא לי פעם לעבור באזור של פיגוע כחצי שעה לאחר התרחשותה, כמות הרכבים "הרגילים" בשלל צבעים וצורות וכולם עם לוחית צהובה שנכנסו פנימה עם צ'קלקות למעגלים הכי פנימיים, נתנו לי לחשוב שכנראה אלו רכבי שב"כ או משהו דומה. 

ראיתי גם עכשיו בחדשות מהפיגוע ברמות בשישי האחרון סופרב שחורה עם צ'קלקות רק בתוך הגריל ולוחית צהובה שנכנסת פנימה.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, לב טוב כתב:

יצא לי פעם לעבור באזור של פיגוע כחצי שעה לאחר התרחשותה, כמות הרכבים "הרגילים" בשלל צבעים וצורות וכולם עם לוחית צהובה שנכנסו פנימה עם צ'קלקות למעגלים הכי פנימיים, נתנו לי לחשוב שכנראה אלו רכבי שב"כ או משהו דומה. 

ראיתי גם עכשיו בחדשות מהפיגוע ברמות בשישי האחרון סופרב שחורה עם צ'קלקות רק בתוך הגריל ולוחית צהובה שנכנסת פנימה.

יש אנשים שמקבלים היתר לצ'קלקה מתוקף תפקידם יצא לי לראות רכב כזה (לא שוטרים, אזרחים).

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם (נערך)

תפקיד בטחוני? אני מדבר ברמה שהכביש היה סגור גם לדיירי הרחוב, והרכבים ההם נכנסו (לדוג' רכב שאני זוכר כרגע - יונאי טוסון לבנה עם צ'קלקה עגולה קטנה)

לפני שעה, Liquidator כתב:

צא לי גם לראות רכב ג'יפ צבע שחור לוחית צהובה נוסע כמו מטורף עם צ'קלקות כחולות וסירנות ואז הסתכלתי על הנוסעים אני קולט דתים חרדים

זה יכול להיות אולי רכב של אדמו"ר או רב - מנהיג גדול, יש להם היתר אח"מ (לא יודע עם גם לנהיגה בפראות... אבל יש להם צ'קלקות לפינוי הדרך בפקקים וכד')

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

יש אזרחים שמחזירים בהיתר להשתמש בצ'קלקות + מעבר לאזורים מוגבלי גישה.

הם נושאים תפקיד כלשהו בארגון כלשהו, להערכתי זה סוג של היתר למקורבים בחלק מהמקרים (היכרות אישית עם נושא תעודה כזו), וכנראה שהמסה העיקרית אלו בעלי תפקידים לגיטימיים.

פורסם (נערך)

הנה תמונה (צילומסך) מיום שישי האחרון, 

מי זה בסופרב? ושל מי זה הסקויות השחורות?

image.png.c7bcd395048986177e08b465e784ae23.png

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
Just now, לב טוב כתב:

הנה תמונה מיום שישי האחרון, 

image.png.c7bcd395048986177e08b465e784ae23.png

הסופרב נראית של חובש הצלה

הסקויותש שייכות מן הסתם לגוף ביטחוני כל שהוא

שב''כ?

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני 12 שעות, לב טוב כתב:

תפקיד בטחוני? אני מדבר ברמה שהכביש היה סגור גם לדיירי הרחוב, והרכבים ההם נכנסו (לדוג' רכב שאני זוכר כרגע - יונאי טוסון לבנה עם צ'קלקה עגולה קטנה)

זה יכול להיות אולי רכב של אדמו"ר או רב - מנהיג גדול, יש להם היתר אח"מ (לא יודע עם גם לנהיגה בפראות... אבל יש להם צ'קלקות לפינוי הדרך בפקקים וכד')

תפקיד שהוא בשדה תעופה, נתב"ג הוא קיבל היתר.

יצא לי גם לראות איחוד הצלה רכבים אזרחים עם צ'קלקות נוסעים בפראות וחוצים באדום שלדעתי אין להם היתר למתנדבים, אבל הם חובשים אז הם מצילים חיי אדם.

פורסם
לפני 13 שעות, לב טוב כתב:

לא קיים

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 4 שעות, tinoki כתב:

לא קיים

קיים גם קיים אני יודע באופן אישי

• רעיון טוב! 1

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני 21 שעות, לב טוב כתב:

הנה תמונה (צילומסך) מיום שישי האחרון, 

/cdn-cgi/mirage/cdee92393b97ff5bc438773db37e7ac3ee98604a988781fe4c3daa83c32f16fc/1280/https://carsforum.co.il/uploads/monthly_2023_02/image.png.c7bcd395048986177e08b465e784ae23.png

לפי החלון של הנהג, הסופרס נראית משוריינת.

הטויוטות השחורות זה לנד קרוזר v8 שכבר שנים נרכשות עבור יחידה בטחונית.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...