Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג אמריקאים מגיעים לביקור בישראל. לא יהודים ובלי משפחה שם. האח עובד בקונסוליה והם באים לבקר אותו. יבלו את רוב זמנם בת"א ומחפשים המלצות למקומות שווים לאכול בהם אוכל ים תיכוני/ישראלי, שווארמיה שווה, חומוסיה, איזה מסעדה שמגישה מבחר סלטים לפני שעוד בחרת משהו.. אשמח לעוד המלצות לטעמים ישראלים.

אשמח להמלצות לשמות מקומות ספציפיים בסגנון, משהו שיכול לתת להם טעימה מהאווירה הים תיכונית.

תודה. 

פורסם

שלח אותם לאיציק הגדול.

אם סעיד עוד היה קיים הייתי ממליץ לקחת אותם לשם. לקחתי לשם פעם אורחים מחו"ל ושנים אחרי זה הם עוד דיברו על זה בהתלהבות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חלק מזה זה ז'אנר קצת מת, או לפחות אולי זה מרגיש לי ככה כלא תייר. אבל בכל זאת:

חומוסיות - אבו חסן ביפו או אבו אדהם על קרליבך. בשתיהן לא כיף לשבת. ממש. אבל החומוס אחלה והמסביב סביר.

סאלוף ובניו בלוינסקי - מסעדה תימנית שמגישה אחלה מאפים וכל מה שמסביב.

הקוסם על קינג ג'ורג' - פלאפל, חומוס ושות'. הכל מאוד טרי וטעים בדרך כלל. 

אם הם אוכלים חצילים אז סביח פרישמן על פרישמן דיזנגוף, או טשרנחובסקי לא רחוק משם. פרישמן מאוד מתויר ואני מנחש שמופיע בכל מיני מדריכים על ת"א. היו ימים טובים שהייתי הולך לאכול שם כל פעם שהייתי משתכר, ובממוצע הייתי היחיד שדיבר עברית בתור.

ואחרי כל זה, יש בת"א אחלה מסעדות בסגנונות ומטבחים אחרים. ממליץ גם על הבסטה בשוק הכרמל, דוק על אבן גבירול ושאראק על בן יהודה. מסעדות לא מאוד יקרות עם תפריט משתנה ודי מגוון. בדוק ספציפית מגישים גם רק מה שמיוצר בארץ, מה שהופך את זה גם לקצת יותר מיוחד.

• רעיון טוב! 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 16 דקות, יבגניפ כתב:

בשתיהן לא כיף לשבת. ממש.

על מה אתה מדבר?

כסאות ישנים וחורקים בצבע חום עם שולחנות בגודל במבה וחצי, אווירה של צעקות ולכלוך בכל מקום. מצד שני, חומוס אגדי.

זה בהגדרה אווירה ישראלית פר אקסלנס.

בשווארמיות אני ממליץ על באבאצ'ים/טורק/צור/אליאס (שונציני 4).

• רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

הלב הרחב, מהר, לפני שייסגר.

ככה יהיה להם גם מה לספר לחברים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

בשווארמיות אני ממליץ על באבאצ'ים/טורק/צור/אליאס (שונציני 4).

מוסיף לך לרשימה טורו פרימיום. 

על אף שיש בשם את המילה "פרימיום" מה שעושה לי אנטי אוטומטית, נתתי הזדמנות. מקום מאוד נדיב (מזמין לאפה ומקבל צ'יפס ומלא סלטים בצד ללא עלות), מחיר נוח, עגל טעים ולא מלא בגידים ושומן לעיס. לא השווארמה הכי טובה ברשימה שלך (וכנראה תתברג לקראת התחתית שלה), אבל לסגירת פינה הייתי שם אותה כמקום 5 בטופ 5. 

בתכל'ס נטו מבחינת איכות בשר אבי אליאס מקום 1, צור 2, הטורקיות 3 (מוטפאק הכי טובה, אחר כך טורק ובאבאגים לדעתי), 4 טורו ומפגש רמב"ם. כל השאר אני כבר לא אוכל בתל אביב. 

אגב, יש בתל אביב אוכל אדיר, ברמה שלא תבייש אף עיר עטורת מישלן. העיר אכן יקרה, כמו לונדון רק מלוכלכת יותר ובלי נימוס. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מחזק לגבי הקוסם, זה תמיד היה ה-go-to שלי לאירוח טוריסטים. תמיד יצאו משם מעולפים. מומלץ מאוד.

לא ממליץ להביא טוריסטים, בפרט אמריקענרים, לחומוסיות הארד-קור, קודם כל בגלל האוירה הלא-ידידותית, דבר שני לא בטוח שימצאו שם מה לאכול מבחינתם.  

אחורי זה הייתי מחפש מקום עם בקלווה טובה... בתנאי שיש איפה להתרסק אח"כ למשך כמה שעות.

חזיר דיזל

פורסם

חומוס ושווארמה זה אם אחרי זה הם הולכים לישון צהריים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אין בכלל שאלה, עזרא ובניו.

המלכה של כל החתוליות.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה לכולם.
הם טסים שבוע הבא, אז תרגישו חופשי להמשיך לעדכן.

הם גם מחפשים איזה מתנת קריסמס לאח. יש איזה מסעדה שווה שמומלץ לקנות אליה גיפט קארד? 

פורסם

אם הם הרפתקנים אולי שווה לקחת אותם גם למסעדות עדתיות למינהן וכל מיני מטבחים ביתיים קטנים.

אין לי המלצה על משהו ספציפי אבל יש לא מעט כתבות קידום שמזכירות את המפורסמות:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5078377,00.html
https://timeout.co.il/בלי-לצאת-מהפוך-10-מקומות-להזמין-מהם-אוכל/ (זה גם בטייק אוואי)
https://food.walla.co.il/item/2816494

פורסם

גם רעיון.

שיבואו אליי למרפסת ויקבלו פיצה מאמש מחוממת בתנור גלים אותנטי בסגנון א-לה הנגאובר סטודנטיאל.

• רעיון טוב! 1

פורסם

בתחום הפלצני יותר, אכלתי בדבורה של אייל שני. יש שם מנות שהן סוגשל גורמה ישראלי. לטעמי יקרה מדי לרמת האוכל, אבל אני חושב שתיירים יימצאו את המנות מעניינות והמקום נחמד.

• תוכן חדש...