Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדות מומלצות בעולם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, garicho כתב:

בחיים, אבל בחיים, זה לא היה עובר היום...

לא יודע בן כמה אתה אבל קרמבו היה נקרא כושי וכושי לא נחשבה למילת גנאי אלא לתיאור אדם אפריקאי (מארץ כוש).

קח סתם כמה דוגמאות

kushish.jpg

manbo500.jpg

cushiya500.jpg

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלנו קרמבו היה נקרא "ראש כושי".

והנה גם אני נפלתי בזה.

יודעי דבר אגב אומרים שבעברית המילה "כושי" אכן לא אמורה להיות מילת גנאי.

אבל הצירוף "כושי סמבו" כן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האמת אפילו לא דיברתי רק על המילה, במקרה של הסרט המצויר. אלה על כל הסרט כולו. אבל, זה סוטה לחלוטין מנושא האשכול, לכן אמליץ על עוד כמה מסעדות:

ווינה:

Lugeck - הסניף היותר קזואל של figlmuller - אותן מנות אבל אווירה נעימה יותר בעיני ותור הרבה יותר קצר. עדיך להזמין מקום מראש.

ברנו (אם מישהו יגיע לשם אי פעם, אחלה עיר ליומיים-שלושה בצ'כיה):

U Starýho Billa - מסעדת סטייקים אמריקאית עם בשרים מעולים - גם רגילים וגם אקזוטיים - חזיר בר, יען, קנגורו. מחירים זולים, שירות מעולה. קומה מבשר של 12 שעות אחרי האכילה...

פורסם
לפני 2 דקות, garicho כתב:

האמת אפילו לא דיברתי רק על המילה, במקרה של הסרט המצויר. אלה על כל הסרט כולו. אבל, זה סוטה לחלוטין מנושא האשכול, לכן אמליץ על עוד כמה מסעדות:

לא בטוח שהמקור טוב יותר.

סטיות מנושא האשכול זה אנחנו.

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אמסטרדם - shiso

מדובר במסעדת פיוז'ן יפנית בסגנון אכול כפי יכולתך בצורה לא מסורתית, אתה מזמין הכל דרך טאבלט ייעודי ומקבל לשולחן. כל 15 דקות ניתן להזמין עוד batch. המנות די קטנות, אבל טעימות ויש הרבה מהן.

בשרים טובים ממש, סטייקים שונים, צלעות, פילה, ברווז ועוד 

מבחינת סושי, יש הכל מהכל והרוב טעים וטרי מאוד.

יש גם תוספות וסלטים

קינוחים לא רעים

המסעדה מעוצבת בצורה מעניינת וחדשנית, עמדת דיג'יי בקומה העליונה אבל המקום לא רועש מדי ואפשר לדבר בלי לצעוק. 

השתייה עולה בנפרד

מחיר סביר, השארנו שם 100 יורו כולל טיפ

נהננו מאוד.

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם (נערך)

לא אכלן גדול ולא ממש אנין טעם, אז אל תצפו ליותר מדי...

לפני חודש חזרתי מבאטומי, ובמסעדה אחת היה יותר איכותי מהשאר, אז אמליץ.

המסעדה נקראת Marseille... כן כן, אנחנו עדיין בבאטומי.

אכלנו טלה וז'וליין פירות ים. היה נחמד מאוד. גם פינקו ביין בחינם.

בבאטומי זול. צריך ממש להתאמץ בכדי להוציא 150שח על שניים במסעדה.

לרוב זה היה 90-120שח כמדומני. אם נשארים עם מנות הדגל הבצקיות של הגיאורגים, אז אין סיכוי לעבור את ה 60שח- לשניים.

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g297576-d3792553-Reviews-Marseille-Batumi_Adjara_Region.html

AB5733F5-488D-482E-B541-536851156B90.jpeg

CE17375B-B04B-439C-B4D4-B41FE27A6D4C.jpeg

EEE4D70F-A58A-478A-AF16-D4C489BE12DB.jpeg

עריכה אחרונה על ידי method
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, SlowRide כתב:

אני דווקא אהבתי את ההמבורגר בצ'יליז, שזו גם רשת מסעדות בסגנון.

אבל כן, אפלביז וגם אוליב גרדן זה מקומות שאתה רואה את כל המשפחות של השמנים יושבים שם ודוחפים זבל.

אבל זה לא הכי גרוע, יש מקומות דפוקים יותר כמו סוניק ווונדיז.

מה שמצחיק זה שאת השמות של המסעדות האיכותיות שישבת בהן אתה שוכח מהר אבל את הזבל אתה זוכר כי השלטים שלהם מופיעים בכל מקום.

אם כבר מדברים על רשתות, יש 2 ששוות המלצה:
1. IN-N-OUT BURGER שנמצאים לדעתי רק בקליפורניה, נבאדה ויוטה - אבל זה מכונה של פאסטפוד טרי, הקציצה הצ'יפס הירקות - הכל טרי ולא קפוא.

בנוסף התפריט מאוד מצומצם, יש רק המבורגר לסוגיו, צ'יפס, שתיה ומילקשייק - זהו.

2. צ'יז קייק פקטורי - גם פה האוכל טרי (העוגות דווקא מגיעות קפואות לדעתי ומופשרות בסניפים) ומאוד CONSISTENT, אם תזמינו מנה מסויימת בסניף אחד, תקבלו את אותה מנה גם בסניף אחר. מנות מומלצות זה סלמון עם פירה וברוקולי, אבוקדו אגרול, כל מיני סלטים מעניינים, מנות פסטות די טובות וכמובן העוגות.

כמובן 2 אלו סולידיות, זה לא מסעדות גורמה, אבל שווה המלצה לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי roiei
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שאחרי שאכלתי פיש אנד צ'יפס בצ'יז קייק פקטורי הרגשתי כאילו נסתמו לי כל העורקים. אולי המנות הלא מטוגנות שלהם יותר טובות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 26 דקות, roiei כתב:

צ'יז קייק פקטורי - גם פה האוכל טרי (העוגות דווקא מגיעות קפואות לדעתי ומופשרות בסניפים)

oh god :) 

העוגות אגב בוודאות מגיעות קפואות ומופשרות בסניפים. האוכל רמה אחת מעל גנרי , בהחלט לא הייתי שם אותם בתור יעד.

אם אתה רוצה צ׳יזקייקס ספציפית כמעט בכל מקום יש משהו עדיף. בניו יורק למשל חפש את Junior's שיש להם כמה מיקומים ועוגות גבינה ללקק את האצבעות (וגם זה נחשב בסדר+ אבל זמין וקל למצא) ואוכל משמעותית טוב יותר מצ׳יז קייק פקטורי.

בצד הזה של הנהר (ג׳רזי) - יש גם מסעדה דומה אך בערך פי 5 ברמה בשם Gran Lux Cafe (יש להם כמה מיקומים) - שזו הגירסא הטעימה של צ׳יז קייק פאקטורי לטעמי + קינוחים מהממים.

לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

אולי המנות הלא מטוגנות שלהם יותר טובות.

יש להם חלק נפרד בתפריט של מנות בריאות. ספוילר - הן לא טעימות :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 6 דקות, Liviur כתב:

oh god :) 

העוגות אגב בוודאות מגיעות קפואות ומופשרות בסניפים. האוכל רמה אחת מעל גנרי , בהחלט לא הייתי שם אותם בתור יעד.

אם אתה רוצה צ׳יזקייקס ספציפית כמעט בכל מקום יש משהו עדיף. בניו יורק למשל חפש את Junior's שיש להם כמה מיקומים ועוגות גבינה ללקק את האצבעות (וגם זה נחשב בסדר+ אבל זמין וקל למצא) ואוכל משמעותית טוב יותר מצ׳יז קייק פקטורי.

בצד הזה של הנהר (ג׳רזי) - יש גם מסעדה דומה אך בערך פי 5 ברמה בשם Gran Lux Cafe (יש להם כמה מיקומים) - שזו הגירסא הטעימה של צ׳יז קייק פאקטורי לטעמי + קינוחים מהממים.

יש להם חלק נפרד בתפריט של מנות בריאות. ספוילר - הן לא טעימות :)

אני די בטוח ש Grand Lux Cafe הם בבעלות של הצ'יז קייק 😲

רשמתי את Junior's לפעם הבאה שאהיה בניו יורק, תודה.

לפני 33 דקות, SlowRide כתב:

האמת שאחרי שאכלתי פיש אנד צ'יפס בצ'יז קייק פקטורי הרגשתי כאילו נסתמו לי כל העורקים. אולי המנות הלא מטוגנות שלהם יותר טובות.

קח בחשבון עוד משהו, שכל מנה שם זה מנה ל 2 אנשים ... בטח קיבלת הר של צ'יפס 😆

• אהבתי 1
פורסם

אם מישהו מזדמן להיילבורן (גרמניה), שווה לקפוץ ל abaccos-steakhouse.

אחלה סטייקים עם טוויסט נחמד שהסטייק יוצא צרוב ואתה ממשיך על השולחן להכין אותו למידת העשיה שאתה רוצה.

פורסם
לפני 14 שעות, flytomars כתב:

שזה גם נשמע די זוועה, אם לאמר את האמת. כנראה במציאות זה מעולה אבל על הנייר לפחות... לא נשמע כמו שילוב מוצלח.

יש בזה לא מעט היגיון, הקהילה הגדולה ביותר של יפנים מחוץ ליפן היא בברזיל, וקרו שם כמה דברים תרבותיים מעניינים שחלקם זלגו חזרה הביתה.

(סתם לדוגמה, פסטיבל הסמבה באסאקוסה בטוקיו, זה יותר מצעד מפסטיבל, אבל זה בדיוק מה שזה נשמע. כולל התלבושות.)

לגבי ארה"ב- in n out נחמד, אבל אני לגמרי יותר בצד של 5guys (והררי הצ'יפס המוגזמים שהם שופכים לכל שקית) אם מדברים על המבורגר פאסט פוד.

אבל לא בניו יורק. אל תלכו לפייב גייז בניו יורק, משהו שם פשוט לא עובד. לא טעים והנדיבות נעלמת.

אם מישהו מוצא את עצמו בדנבר, Russel's smokehouse בהחלט שווה קפיצה

https://www.russellssmokehouse.com/

טעים ממש, אווירה נהדרת, המחיר לא נמוך אבל לא פשיטת רגל.

פריז- יש ים של מסעדות טובות, יקרות, חוויות קולינריות ומה לא. אבל ארצה דווקא להמליץ על מקום סולידי יותר.

ביסטרו רשלייה, קרוב ללובר, בשדרת רשלייה.

https://en.bistrotrichelieu.com/

בדיוק סיימתם לצעוד את ה 12-15 קילומטר ביום שעושים בפריז, בא לכם לאכול משהו טוב וצרפתי למהדרין? look no further.

טעים, טרי, מלצרים מקצועיים, קולעים בול במנות האייקוניות (מרק בצל פנומנלי, בורגיניון מהטובים שטעמתי)

המקום משנה בעלים בקרוב, מקווה שלא יחרבנו את כל הטוב הזה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

אם מישהו נמצא בלוס אנג'לס ומתגעגע לאוכל של הארץ + מחפש כשר - TEL AVIV GRILL (יש להם אני חושב 2 סניפים ועוד סניף רק של דגים)

עוד המלצה שנזכרתי בה: Captain + Stoker שנמצא במונטריי

זה בית קפה היפסטרי, הם מייצרים את הקפה (וגם מוכרים פולים\טחון למי שרוצה), בנוסף יש להם אחלה אבוקדו טוסט (אני חושב שהם מייצרים במקום גם את הלחם מחמצת) וכל מיני דברים קלילים - ממש לא ארוחת בוקר ישראלית למי שמחפש, פשוט קפה טוב עם נשנושים קלים.

בונוס: ליד הבית קפה יש מוסך של שיפוצים לענתיקות, כל מיני פורשה ישנות וכו' - לינק למעוניינים

עריכה אחרונה על ידי roiei
פורסם
לפני 5 שעות, roiei כתב:

אני די בטוח ש Grand Lux Cafe הם בבעלות של הצ'יז קייק 😲

ואוו

I was this days old when I found out 

אכן נראה שהם הבעלים וזו הרשת היותר upscale שלהם… 😅

• מצחיק 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...