Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 14.10.2022 בשעה 01:20, Transporter כתב:

אווירה, קהל מאוד יפה ומיוחד שבא.בכלל מקומות כמו מיקונוס, מונקו , דובאי, מושכים בחורות מאוד יפות שמן הסתם מחפשות גברים מבוססים

לפני 4 שעות, Transporter כתב:

אני מבין שכל בחורה שנראית טוב היא זונה.

על זה נאמר "פורנוגרפיה היא עניין של גיאוגרפיה"

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, SurfHigh כתב:

לא יודע מה נפלתם על @Transporter, נראה שאתם מגיבים על אוטומט.

בוא נחזור לסושי. 

אז אפשר ?

וודאי, על רגל אחת, אם יש שאלות מוזמן באהבה:

מצרכים:

נתח דג סלומון טרי

אבוקדו

בצל ירוק

אורז לסושי (לא של סוגת!)

חומץ אורז

סוכר

מלח

מחצלת גלגול

ניילון נצמד

אצות נורי של מזרח ומערב

שומשום שחור לגלגול חיצוני

לאוהבי שמנת ברול - 5% של גד!

למי שלא אוהב דג חי - ברנר ומיכל גז

למי שאוהב ספייסי מיונז - ממליץ בחום לקחת מיונז, ולערבב אותו עם סחוג ירוק (לא הרבה סחוג), יוצא מושלם.

מתכון ל10 רולים:

לוקחים נתח דג רצוי, בערך רבע מפילה סלומון וחותכים לרצועות, שמים בכלי אחסון וממליחים בנדיבות (ממליץ לטעום בכל פעם כדי להגיע למליחות רצויה), מערבבים היטב ושמים במקרר לפחות לשעתיים שהמלח יספג.

מכינים את הבצל הירוק והאבוקדו גם לרצועות - באורך שלא יעבור את האורך של אצת הנורי.

מלפפים את הגלגלת סושי בניילון נצמד בצורה נדיבה והדוקה, למנוע הידבקות של אורז במהלך הגלגול.

לוקחים כוס זכוכית סטנדרטית בגודל (כמו של קפה שחור), ממלאים 3 כוסות אורז בכלי לשטיפה (אם יש מסננת מותאמת לאורז מה טוב)

שוטפים היטב עד שהמים מהאורז יוצאים נקיים ללא סימנים של מים עכורים, במקביל לשטיפה מרתיחים קומקום.

יוצקים את האורז השטוף לסיר בישול בינוני, עם הכוס זכוכית מוזגים מים רותחים לאורז ביחס של על כל כוס אורז, כוס ורבע של מים,  ז"א ל3 כוסות אורז שמים 3+3/4 כוסות מים, מדליקים את האש\אינדוקציה על רמה בינונית ומערבבים ממש בעדינות ללא הפסקה עד שהמים מתחילים לבעבע (מספיק לראות בועה אחת, אמור לקחת כ-דקה). בשניה שראינו בועה אחת של מים רותחים, מורידים את האש\אינדוקציה לרמה הכי נמוכה שיש ומכסים עם סיר, שמים טיימר ל20 דקות בדיוק. לאחר 20 דקות מכבים את הגז ושמים טיימר לעוד 10 דקות, עד רגע זה לא פותחים את המכסה של הסיר בשום אופן!

רק אחרי 10 דקות "מנוחה" של האורז, פותחים את המכסה ושמים 3 כפות חומץ אורז, כפית סוכר וחצי כפית מלח ומערבבים היטב, סוגרים שוב עם מכסה ונותנים לאורז להתקרר עד להכנת הרולים.

למי שמעוניין בשומשום שחור, שמים אותו רגע לפני הגלגול ישירות לאורז כשהוא כבר קר ומערבבים עד שהשומשום מעורבב בצורה אחידה עם האורז.

פותחים את האצות נורי, שמים עם החלק המחוספס כלפי מעלה את כל האצות יחד וחותכים שלב אחד מהאצות, ז"א האצה בחלק המחוספס תיהיה מחולקת לשלבים, שלב אחד נדרש להוריד.

שמים את המחצלת גלגול ועליה אצה אחת עם החלק המחוספס כלפי מעלה והחלק ה"זוהר" יותר כלפי מטה.

מרטיבים את הידיים ועם ידיים רטובות יוצרים עיגול אורז, מניחים אותו במרכז האצה ומתחילים לפזר את האורז בצורה אחידה על האצה, אם חסר אורז להשלים בנקודות החסרות, אחרי שהאורז מפוזר בכל האצה הופכים אותה, שמים את התוכן שאנחנו מעוניינים (דג, שמנת, בצל, אבוקדו וכו) ומתחילים לגלגל את הרול, אפשר למצוא סרטונים ביוטוב איך מגלגלים וסיימנו, יש לנו רול סושי מעולה.

9a8dd5c0-2ff2-4d34-9e7b-84c3990989ef.jpeg

cd40ea34-ea25-4f27-9527-08175e9a7280.jpeg

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
  • אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 שעות, יובל .מ. כתב:

לא הבנת גוטה..
אם אתה הולך עם מישהי לאיזה מקום, מה אתה צריך שיהיו בחורות יפות מסביב? מה זה רלוונטי לעניין?
זה לא שאמרת שאתה הולך עם עוד 3 חברים רווקים למסיבה באיביזה ואז הגיוני שתרצה ללכת למקום עם בחורות, חופשה זוגית במיקונוס, דובאי או לא יודע מה זה לא המקום שבו אתה צריך בחורות יפות על הבר שמחפשות חטייאר.. 

@Mech Morphix הרעיון במקומות כאלה זה להביא איתך את הבחורה מהבית

כי לא כולם הולכים לשם עם מישהי

ובאופן כללי, אנשים אוהבים לצאת למקומות שיש שם אוכלוסיה יפה. לא סתם עושים סלקציה בכל מקום שיש לו ביקוש בעולם.

אבל כבר כתבתי כאן יותר מפעם אחת את כל המרכיבים שהופכים את המקומות האלה לכל כך טובים. אתה בוחר להתפס על משהו ספציפי , סבבה

ד"א אתה חושב שבחורות כאלה מחפשות רק גברים בני 70

יש המון גברים בני 30-40 שיכולים לתת להן כל מה שהן רוצות

פורסם
לפני 20 שעות, Mech Morphix כתב:

^אז כולן זונות. (חוץ מאמא כמובן)

רק החכמות לוקחות על זה כסף.

לפני 20 שעות, sperial כתב:

על זה נאמר "פורנוגרפיה היא עניין של גיאוגרפיה"

כמו שאמר בוב מארלי זצ"ל - some people are so poor that all they have is money

לא שלי יש ממש מה להציע מעבר לזה, כן?

אולי חוש ההומור הציני והפרסונה האקסצנטרית שלי.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, CartMan2oo5 כתב:

וצקים את האורז השטוף לסיר בישול בינוני, עם הכוס זכוכית מוזגים מים רותחים לאורז ביחס של על כל כוס אורז, כוס ורבע של מים,  ז"א ל3 כוסות אורז שמים 3+3/4 כוסות מים, מדליקים את האש\אינדוקציה על רמה בינונית ומערבבים ממש בעדינות ללא הפסקה עד שהמים מתחילים לבעבע (מספיק לראות בועה אחת, אמור לקחת כ-דקה). בשניה שראינו בועה אחת של מים רותחים, מורידים את האש\אינדוקציה לרמה הכי נמוכה שיש ומכסים עם סיר, שמים טיימר ל20 דקות בדיוק. לאחר 20 דקות מכבים את הגז ושמים טיימר לעוד 10 דקות, עד רגע זה לא פותחים את המכסה של הסיר בשום אופן!

רק אחרי 10 דקות "מנוחה" של האורז, פותחים את המכסה ושמים 3 כפות חומץ אורז, כפית סוכר וחצי כפית מלח ומערבבים היטב, סוגרים שוב עם מכסה ונותנים לאורז להתקרר עד להכנת הרולים.

למי שמעוניין בשומשום שחור, שמים אותו רגע לפני הגלגול ישירות לאורז כשהוא כבר קר ומערבבים עד שהשומשום מעורבב בצורה אחידה עם האורז.

פותחים את האצות נורי, שמים עם החלק המחוספס כלפי מעלה את כל האצות יחד וחותכים שלב אחד מהאצות, ז"א האצה בחלק המחוספס תיהיה מחולקת לשלבים, שלב אחד נדרש להוריד.

שמים את המחצלת גלגול ועליה אצה אחת עם החלק המחוספס כלפי מעלה והחלק ה"זוהר" יותר כלפי מטה.

הכל טוב ויפה

בפועל

אתה מקבל רולים שיש מהם ריח חזק של חומץ, אין לאורז טעם באמת טעים אלא טעם אכיל בלבד,

לאצה אין את המרקם של העצה בסושיות שכתבנו כאן

זה פשוט לא טעים.

זהכמו לקחת פיתה יבשה ולשים בה שיפוד שהרגע ירד מהגריל "זה טעים כי הבשר טוב" אבל אתה שובר את השיניים בדרך אליו והפיתה עושה טעם רע לאוכל. אז זה לא שווה כלום.

אני לא יודע איך מכינים את הסושי ב TYO או בנישי, אבל  כנראה שהתהליך שונה ממה שתארת כאן, או שהמוצרים שונים, או שהיחס שונה, 

מכיר את המתכונים האלה כבר כמה שנים טובות. זה לא יוצא טעים ובטח לא משתווה לרמה של סושי במסעדה. 

לעומת פיצה לצורך העניין

שעם מתכון נכון אפשר להכין בצק איכותי שיהיה הרבה יותר טעים ממה שאפשר לקנות בחוץ

בסושי עדיין לא נתקלתי בזה

ואני מכיר את כל המתכונים האלה עם ה"ניואנסים"  של לשטוף את האורז, לקרר, לחכות וכו'. התוצאה עדיין תהיה מה שכתבתי למעלה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • לא הבנתי... 1
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

אז הם קוסמים ולסושי שלהם אין מתכון?

בוודאי שיש

אני ואתה לא יודעים אותו, או לא מכירים את החומרי גלם המתאימים, או כל פרט אחר שמשפיע על התוצאה.

מותר להודות גם בזה

מה שאני טוב בו ויודע לעשות אני עושה. מה שלא, לא בכוח

פורסם

זה לא שאלה של טוב בזה או לא טוב בזה. אני לא עושה סושי כי אני עצלן ומספיק מבוסס אז מעדיף להזמין.

אני בטוח שיש לא מעט אנשים שחובבים סושי טוב ושהצליחו להגיע לרול שלהם ואפילו יותר טוב לטעמם האישי. בכלל מה שיפה באוכל זה שלכל אחד יש את המושלם שלו אז אין טעם להתוכח איפה הרול הכי טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

זה לא שאלה של טוב בזה או לא טוב בזה. אני לא עושה סושי כי אני עצלן ומספיק מבוסס אז מעדיף להזמין.

אני בטוח שיש לא מעט אנשים שחובבים סושי טוב ושהצליחו להגיע לרול שלהם ואפילו יותר טוב לטעמם האישי. בכלל מה שיפה באוכל זה שלכל אחד יש את המושלם שלו אז אין טעם להתוכח איפה הרול הכי טוב.

מה זה קשור ל"מספיק מבוסס"? 

יש דברים שלהכין בבית עולים הרבה יותר ממסעדה, אבל נזרום איתך כבר כתבת מקודם "אני יכול לנסוע לכל מקום שבא לי בעולם כי אני מבוסס" יאללה נזרום איתך שוב, אפילו שמדברים על מתכוני סושי ואתה מודה שלא הכנת אף פעם אבל דחוף לך לספר לנו שאתה מבוסס, כי אנחנו פה מהשיכונים של נתיבות מכינים סושי בבית כדי לחסוך קצת כסף לסגור תחודש.

המתכון שנתנו פה לאורז זה מתכון סטנדרטי שאני מודה שבעבר ניסיתי אותו וטעמתי אצל אחרים ולא יוצא טעים

לא חקרתי את הנושא בשביל להגיד שזה בגלל החומץ הפשוט שמוכרים במזרח ומערב או בטיב טעם, או בגלל האורז, או בגלל האצה, או בכלל כולם ביחד, או בכלל שהדרך הכנה עצמה לא נכונה פשוט.

בשורה התחתונה

התוצאה לא קרובה לסושי טוב ובטח לא שווה את הזמן כדי להוציא סושי "אכיל"

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Transporter כתב:

יש דברים שלהכין בבית עולים הרבה יותר ממסעדה, אבל נזרום איתך כבר כתבת מקודם "אני יכול לנסוע לכל מקום שבא לי בעולם כי אני מבוסס" יאללה נזרום איתך שוב, אפילו שמדברים על מתכוני סושי ואתה מודה שלא הכנת אף פעם אבל דחוף לך לספר לנו שאתה מבוסס, כי אנחנו פה מהשיכונים של נתיבות מכינים סושי בבית כדי לחסוך קצת כסף לסגור תחודש.

שמע, מודעות עצמית ואתה זה שני ישרים מקבילים (הוספתי קישור להסבר, למקרה ובדיוק נפגשת עם נשיא מקסיקו בוילה של חבר כשהסבירו על זה בשיעור מתמטיקה)

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 3

פורסם (נערך)

אני לא צריך לספר לאף אחד שאני מבוסס ובטח לא להזכיר את זה כשמדברים על משהו שאין לי שום קשר אליו. מי שרואה איך אני חי יודע שלא חסר לי שום דבר

ועדיין אני יכול לארח חברים ולהכין פיצות בטאבון, או בשר שכמעט ולא ניתן להשיג בשום מסעדה, ואולי הייתי מכין גם סושי אם הייתיי יודע לעשות את זה טוב, אבל מה לעשות אני לא וזה גם בסדר אז כן יש לי מודעות עצמי. סליחה שקלקלתי לך

פורסם
לפני 34 דקות, Transporter כתב:

המתכון שנתנו פה לאורז זה מתכון סטנדרטי שאני מודה שבעבר ניסיתי אותו וטעמתי אצל אחרים ולא יוצא טעים

לא חקרתי את הנושא בשביל להגיד שזה בגלל החומץ הפשוט שמוכרים במזרח ומערב או בטיב טעם, או בגלל האורז, או בגלל האצה, או בכלל כולם ביחד, או בכלל שהדרך הכנה עצמה לא נכונה פשוט.

בשורה התחתונה

התוצאה לא קרובה לסושי טוב ובטח לא שווה את הזמן כדי להוציא סושי "אכיל"

הכנתי בעבר מספר פעמים (ואם תחמם טיפה את החומץ, תמיס בו את הסוכר והמלח ותערבב בהדרגה לתוך האורז אחרי שיתקרר תקבל תוצאה הרבה יותר טובה) אז יש לי מושג.

לא אמרתי שאני טס למיקונוב לראות דוגמניות שמחפשות שוגר דדי אלא שאני יכול להרשות לעצמי להזמין אוכל מוכן כשבא לי.

בניגוד אליך אני לא נותן הצהרת הון בכל פוסט שני שלי. אני חי טוב ולא בצורה מנקרת עיניים ולא עסוק בלהראות מה יש לי כי זה פשוט לא מעניין אותי מה יחשבו עליי בנושא הזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

הכנתי בעבר מספר פעמים (ואם תחמם טיפה את החומץ, תמיס בו את הסוכר והמלח ותערבב בהדרגה לתוך האורז אחרי שיתקרר תקבל תוצאה הרבה יותר טובה) אז יש לי מושג

אין לך מושג

כי התוצאה לא טעימה

וגם לי אין מושג, בגלל זה אני לא מכין.

כל הכבוד שחשבת להמיס את הכל ביחד, כל מי שהכין קפה קר בחיים שלו יודע את זה

בפעם המליון

משהו במרכיבים או בדרך של המתכונים האלה לא זהה למה שעושים במסעדות המצליחות.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

לא אמרתי שאני טס למיקונוב לראות דוגמניות שמחפשות שוגר דדי אלא שאני יכול להרשות לעצמי להזמין אוכל מוכן כשבא לי.

גם אני לא

דווקא הסברתי במדויק למה כל כך טוב שם

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

בניגוד אליך אני לא נותן הצהרת הון בכל פוסט שני שלי. אני חי טוב ולא בצורה מנקרת עיניים ולא עסוק בלהראות מה יש לי כי זה פשוט לא מעניין אותי מה יחשבו עליי בנושא הזה.

אם לא מעניין אותך אתה לא צריך להזכיר כל 5 דק שאתה מבוסס

מי שמבוסס, רואים עליו. סמוך עליי.

לפני 55 דקות, Night Driver כתב:

אני עצלן ומספיק מבוסס

בתאריך 15.10.2022 בשעה 10:12, Night Driver כתב:

אני יכול לישון באיזה מלון שאני רוצה ולטוס איך שאני רוצה

לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

זה פשוט לא מעניין אותי מה יחשבו עליי בנושא הזה.

אז לא צריך לחזור על זה כל 5 דק

אני לעומתך לא מכחיש שאני הרבה יותר מוחצן, גם בלבוש, גם ברכבים, גם בשכונה שאני גר בה. אין לי בעיה עם זה. אם לאנשים לטייקוני ענק מותר להתלבש יפה ולנהוג על רכב יקר, גם לי הקטן מותר. אני פשוט לא מספיק כנה עם עצמי ועם הסובבים אותי כדי להגיד זה אני. מי שלא מתאים לו שלא יסתכל.

• תוכן חדש...