Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, Transporter כתב:

להגיד לשריקי למכור את הלמבורגיני או להחביא אותה שלא יחשבו שהוא חי חיי שקר?

יש לו מקלארן לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 59 דקות, SlowRide כתב:

יש לו מקלארן לא?

קנה לבת שלו למבורגיני אורוס לפני כמה חודשים..

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 8 שעות, Transporter כתב:

קראתי כמה פעמים ולא מצאתי את הפואנטה

יש אנשים שנוסעים לשארם ונותנים למצרי לעשות להם מסאג ולמרוח להם קרמים ושבועיים שם עולים להם כמו יומיים בארץ

מה הפואנטה לא הבנתי?

ישב אצלי בחג הראשון איש עסקים יהודי מאיטליה שסיפר לי שבאיטליה העשירים ביותר נוהגים על סמארט כי אין שם תרבות של פוזה

אוקי. כל הכבוד. 

להגיד לשריקי למכור את הלמבורגיני או להחביא אותה שלא יחשבו שהוא חי חיי שקר

הפואנטה היא שלא הסכום שהוצא. עושה את החופשה. 

אפשר להתפנק באיזה ריזורט של 10,000 שקל ללילה ואפשר להנות לא פחות בדירת airbnb ורכב שכור בפחות מעשירית (ואני מדבר מניסיון. עשיתי את שניהם).

אם היית מנפנף באיך הסושי הוגש, איזה מרכיבים מיוחדים היו בו, השירות המיוחד או משהו דומה הייתי מבין אבל כשמה שאתה מבליט זה מה אורך התור, מי היה שם וכמה זה עלה זה נטו למטרות שופוני.

זה לא שיש פסול בשוםונימאם זה מה שעושה לך טוב (או בכל דבר אחר שעושה למישהו טוב ולא פוגע באחרים) אבל זה לא מה שרובנו מחפשים בחופשה או בסושי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

יש לו מקלארן לא?

הוא קנה למבורגיני לבת שלו לא מזמן

יש לו גם G63, רולס רוייס ועוד

והוא נהנה להציג את האוסף רכבים שלו בכל הזדמנות

זה אומר משהו רע עליו ? לא

הוא לא נולד עם זה ולא קיבל את זה במתנה. עבד קשה,  השיג, זכותו להראות את זה

זה שאחרים כאן לא היו מתנהגים כמוהו זה בסדר, אבל הוא זה הוא. זה מה שאני מנסה להסביר פה לכמה אנשים

תהיה מי שאתה ואל תנסה להכתיב לאף אחד מי להיות

לפני כשעה, Night Driver כתב:

הפואנטה היא שלא הסכום שהוצא. עושה את החופשה. 

אפשר להתפנק באיזה ריזורט של 10,000 שקל ללילה ואפשר להנות לא פחות בדירת airbnb ורכב שכור בפחות מעשירית (ואני מדבר מניסיון. עשיתי את שניהם).

אם היית מנפנף באיך הסושי הוגש, איזה מרכיבים מיוחדים היו בו, השירות המיוחד או משהו דומה הייתי מבין אבל כשמה שאתה מבליט זה מה אורך התור, מי היה שם וכמה זה עלה זה נטו למטרות שופוני.

זה לא שיש פסול בשוםונימאם זה מה שעושה לך טוב (או בכל דבר אחר שעושה למישהו טוב ולא פוגע באחרים) אבל זה לא מה שרובנו מחפשים בחופשה או בסושי.

אבל לא התייעצתי איתך בשום שלב לאן לטוס ואיך לטוס, זה בכלל לא הסיפור פה. אתה יכול לטוס לדרום אמריקה ולישון על ספסל,  זה החיים שלך וזה לא מעניין אותי. סתם באת ודחפת את זה

הסברתי יותר מפעם אחת שמקומות כמו זומה נותנים טעמים מיוחדים, נוף מושלם ואווירה

אם אתה חושב שבסושי בתחנה המרכזית יהיה לך את אותה חוויה, לבריאות סע לשם. אני חושב שלא, כי יש מקומות שמוכרים אווירה מאוד מיוחדת שקשה להתחרות בה.

אני אוהב לשבת באמורה מיו בתל אביב. אוכל מושלם. אווירה? פחות. אין שום אווירה, מקום קלסטרופובי ותמיד דוחסים אנשים אחד בצפיפיות. זה שהאוכל מדהים אין ספק, אבל זה לא תחליף למקום שמוכר אווירה

אז כן, מקום שנותן לך לשבת בתוך המים, עם נוף עוצר נשימה, מוזיקה טובה ובחורות מאוד יפות מסביב, עולה כסף.

אם אתה לא מצליח להבין את הנקודה הזאת בוא נשחרר כי זה לא רלוונטי לנושא כאן

לפני 3 שעות, sperial כתב:

טרנספורטר - תבלה איך שאתה רוצה ואם בא לך תמשיך לספר לנו על הואגיו ב-1000 ש"ח לק"ג ועל הנשים היפות שבאות למיקונוס כדי לחפש להן "תומך" עשיר.

העניין הוא שאתה לא שם לב איך אתה מגחיך את עצמך בפורום הזה. איך המגדלים והואגיו (ואולי מעכשיו גם הסושי) החליפו כאן מושגים כמו אטיופים ואבטיח להשוואה. 

אני מקווה מאוד שסוף סוף הבנת את הפואנטה שלי ושל נהג הלילה: סופ"ש ב-1000 ש"ח לאדם יכול לגרום הנאה שאינה פחותה מזו של סופ"ש ב-100,000 ש"ח. וזה נכון במרבית תחומי החיים. 

לדעתך

כמו שאמרתי לך אלף פעם

תעשה מה שאתה רוצה, תאכל מה שאתה רוצה, לא זכור לי שהערתי לך אי פעם, אתה לא מעניין אותי

אל תסתכל לאף אחד אחר בצלחת או בכיס. אם מישהו רוצה לאכול סטייק ב 1000 שח זאת בחירה שלו. ומי שרוצה לנסוע על רכב של מליון שח זאת גם בחירה שלו. מי אתה שתגיד למישהו איפה לנפוש ומה לאכול.

אתה מוזמן להמשיך לחיות את החיים שלך עד 120 ולחשוב שללכת לאיזה הוסטל ולהתקלח בנהר שליד זה אותה חוויה כמו מלון פאר במיקונוס ולהסתובב בחופים המושלמים עם האוכל המדהים והמסיבות.

אף אחד לא באמת מנסה לשכנע אותך שאתה טועה. ההפך

ככל שאתה וחברייך תגיעו פחות ליעדים האלה, יהיה יותר מקום פנוי. תן לפראיירים לנסוע לשם, לכל אלה שלא מבינים שום דבר 

וכן

הסושי בגפניקה לא טעים, מרגיש זול  ומחומרי גלם לא איכותיים. טוב לך לאכול שם? תאכל לבריאות

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, Transporter כתב:

נהנה להציג את האוסף רכבים שלו בכל הזדמנות

זה אומר משהו רע עליו ? לא

הוא לא נולד עם זה ולא קיבל את זה במתנה. עבד קשה,  השיג, זכותו להראות את זה

צודק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ראיתי סושי נגעת בנקודה רגישה..

הפוסט התחיל מיוקר הסושי ונגמר בסוגיית יוקר האוסף רכבים.

מודה שקראתי את הפוסט הראשון ואת האחרון כי הוא זה שמופיע כשמגיבים 🙄

בכל מקרה, הכל תלוי מקום, תלוי רשת\מסעדה, אני מתגורר בשדרות ויש לנו סושייה מדהימה שמוכרת רול ב25 שקלים והם (יש מבחר במחיר הזה) מעולים !

אני מכין סושי בבית, אישתי מחכה לו יותר מכל משלוח סושי שאנחנו עושים.. במחיר של 150 שקלים ! (מחיר של הזמנה זוגית מינימום) אני מאכיל 4 פיות ונשאר שאריות למחרת..

לכל חובבי הסושי מוכן ללמד באהבה.. זה פשוט מאוד !

• אהבתי 1
פורסם
לפני 22 שעות, Transporter כתב:

אז כן, מקום שנותן לך לשבת בתוך המים, עם נוף עוצר נשימה, מוזיקה טובה ובחורות מאוד יפות מסביב, עולה כסף.

זה מסכם הכל.
אם כדי להנות אתה צריך שיהיו מסביבך ז*נ*ת, אתה לא מחפש להנות באמת.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

זה מסכם הכל.
אם כדי להנות אתה צריך שיהיו מסביבך ז*נ*ת, אתה לא מחפש להנות באמת.

אני מבין שכל בחורה שנראית טוב היא זונה. כל האנשים הכי מפורסמים בעולם מגיעים לשם. מזמרות ענק עד דוגמניות וכו'

מי אתה שתחליט מי הן ומה הן ? היית? הכרת?

בחרת להתעלם מכל שאר המרכיבים, בחירה שלך, אל תגיע לשם לא נריב על זה. גם ככה משנה לשנה נהיה יותר קשה להזמין מקומות שם

פורסם

לא הבנת גוטה..
אם אתה הולך עם מישהי לאיזה מקום, מה אתה צריך שיהיו בחורות יפות מסביב? מה זה רלוונטי לעניין?
זה לא שאמרת שאתה הולך עם עוד 3 חברים רווקים למסיבה באיביזה ואז הגיוני שתרצה ללכת למקום עם בחורות, חופשה זוגית במיקונוס, דובאי או לא יודע מה זה לא המקום שבו אתה צריך בחורות יפות על הבר שמחפשות חטייאר.. 

@Mech Morphix הרעיון במקומות כאלה זה להביא איתך את הבחורה מהבית

פורסם

אז גם הדינמיקה הזוגית שלך היא רק שלך ואתה מסתכל על זה דרך הפריזמה שלך. למה בחורות יפות מסביב כשאתה עם חברה שלך? תבוא אלינו לבית, נסביר לך ;)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא יודע מה נפלתם על @Transporter, נראה שאתם מגיבים על אוטומט.

בוא נחזור לסושי. 

לפני 7 שעות, CartMan2oo5 כתב:

לכל חובבי הסושי מוכן ללמד באהבה.. זה פשוט מאוד !

אז אפשר ?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 10 דקות, Mech Morphix כתב:

למה בחורות יפות מסביב כשאתה עם חברה שלך? תבוא אלינו לבית, נסביר לך ;)

או, עכשיו זה ניהיה מעניין!

לפני 11 דקות, SurfHigh כתב:

בוא נחזור לסושי. 

עזוב סושי, השיחה קיבלה טוויסט מעניין הרבה יותר…

פורסם
לפני 17 דקות, Mech Morphix כתב:

תבוא אלינו לבית, נסביר לך ;)

Rick and Morty' Season 6 Episode 3 ending explained: Who is Morty's son?

(והמבין יבין)

(פרק מומלץ)

• אהבתי 2
  • מצחיק 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...