Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאמר: BYD Atto 3 במבחן ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ממש לא מה שאני אמרתי. בשלב הזה אפשר לשער שהדגם המעודכן יעניק רמת הגנה דומה לדגם היוצא. ממש לא אמרתי שהוא יקבל חמישה כוכבים ואפילו סייגתי שפרוטוקול המבחן עודכן מאז ויתכן מאוד שהתוצאות יהיו שונות.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, Mike808 כתב:

חוברו יחד בגלל החשמל וגם בגלל המחיר.

חוץ מזה אני לא אמרתי שהם מתחרים ישירים, הייתה סברה ש-BYD אטו 3 הוא הסיני העממי הראשון שקיבל חמישה כוכבי ריסוק וזה פשוט לא נכון כי MG ZS EV היה לפניו.

הסברה היתה שלי, ואני אכן מודה בטעות. היא נבעה מכך שMG וותיקים כאן יחסית וההשוואה בראש שלי היתה למותגים החדשים ששטפו את הארץ בשנתיים האחרונות, מסקייוול, דרך אייוויז, סרס, JAC וGAC, עד מקסוס ובטח שכחתי מישהו.

אחר כך רק תהיתי לגבי האזכור התכוף של הMG יחד עם האטו 3 והג'ילי גיאומטרי C כשדי ברור שהם קטגוריה מעליו.

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם

בידיעות אחרונות במוסף ממון של יום שישי העלו השוואה בינה לבין הג'ילי c.

ה-BYD ניצחה.

החבר'ה בג'ילי יצטרכו לעבוד קשה יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 9 שעות, itsik170 כתב:

ה-BYD ניצחה.

באמת שאני לא מבין את ההשוואות. וכי ניתן להשוות רכב ללא מבחני ריסוק, מוסב בנזין, לאטו?
איך אומרים הילדים: זה לא כוחות.

פורסם
לפני 11 שעות, itsik170 כתב:

ה-BYD ניצחה.

ובהשוואה בYNET דווקא הג'ילי ניצחה.

החבר'ה בBYD יצטרכו לעבוד קשה יותר.

או שבעצם לא, כי כל ההשוואות האלה מטופשות לאללה. אין אפשרות אפילו להזמין ג'ילי! איזו משמעות יש לצרכן ממבחן כזה בכלל?

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם

גם הפיורטק נבחר למנוע השנה באירופה בשנת 2015. אחרי זה ראינו מה קרה ובסוף הגענו לשרשור של "סליחה שהמלצתי". 

עוד שנתיים מהיום נדע איזה רכב יותר טוב. מצד אחד, byd עם טכנולוגיית סוללה עדיפה בהרבה ורכב חשמלי ייעודי. מצד שני גילי עם סוללה גדולה יותר, תג מחיר נגיש יותר ויצרן מבוסס.

לא בא לי לפתוח שרשור סליחות בעוד שנתיים, גם לא אמליץ על אחת מהן.

פורסם
לפני 3 שעות, el-chanan כתב:

ובהשוואה בYNET דווקא הג'ילי ניצחה.

החבר'ה בBYD יצטרכו לעבוד קשה יותר.

או שבעצם לא, כי כל ההשוואות האלה מטופשות לאללה. אין אפשרות אפילו להזמין ג'ילי! איזו משמעות יש לצרכן ממבחן כזה בכלל?

כל המבחנים האלה קשורים לכסףףף.

מעניין שהכתבה על המנצחת ג'לי פורסם באותו יום שפורסמו תוצאות מבחן הריסוק... ממש מקרה.

לא רואה הגיון לרכוש רכב ללא מבחני ריסוק,

מוסב לבנזין, שמנגד במחיר דומה מקבל רכב

עם מבחני ריסוק שעבר בהצלחה, חשמלי מהיסוד.

בסדר אז הטווח שלו קצר יותר, so what

רוב מוחלט של הנהגים יסתדר מצויין עם טווח ראלי של 350 קמ. וגם פחות מזה.

שלא נדבר על זמני אספקה, שמעיד דבר או שניים

על גודל היצרן וכוחו בשוק הרכבים.

נוחות נסיעה לדעתי בשניהם כנראה דומה,

נהג ממוצע כנראה לא ישים לב להבדלים.

המרחב הפנימי של האטו גדול יותר, וגם הנראות החיצונית טובה יותר. (לגבי הפנים יש דעות לכאן ולכאן)

חג שמח :-)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 16.10.2022 בשעה 15:13, elimalka כתב:

על גודל היצרן וכוחו בשוק הרכבים.

דווקא נראה לי הפוך 

יצרן גדול ועם כח שולח את הרכבים לאירופה, לא מסתפק בארץ. תנסה להזמים טויוטה או איוניק...

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 58 דקות, לב טוב כתב:

דווקא נראה לי הפוך 

יצרן גדול ועם כח שולח את הרכבים לאירופה, לא מסתפק בארץ. תנסה להזמים טויוטה או איוניק...

היצרן הצהיר על כושר ייצור של 200 אלף atto3 בשנה, ועכשיו הרכב מושק במערב אירופה.

הדבר המדהים בעיני שלארץ מגיעה בדיוק אותה גרסה שמושקת באירופה, בלי שום שינוי במפרט.

• מעניין 1
פורסם
לפני שעה, לב טוב כתב:

דווקא נראה לי הפוך 

איך הגעת למסקנה שהיצרן מסתפק בארץ. הרכב משווק ומסופק במקביל לעוד מדינות באירופה. 

פורסם

הוא התייחס למה שכתבת -

בתאריך 16.10.2022 בשעה 15:13, elimalka כתב:

על גודל היצרן וכוחו בשוק הרכבים

ואומר (להבנתי) שאם יצרן מספק הרבה בארץ זה לא בהכרח אומר שהיצרן גדול וחזק - ייתכן שזה אומר שהוא לא רוצה או לא יכול למכור בשווקים גדולים יותר ולכן מוכר פה.
כמובן שזה  לא בהכרח נכון, אבל גם מה שכתבת לא בהכרח נכון - שני הדברים אפשריים באותה מידה.

האם זה שליבואם הרשמי של טויוטה יש בעיה באספקה אומר שטויוטה הם יצרן קטן ו/או חלש?

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אין שום בעיה בלקנות קורולה או אלנטרה בארץ.

הבעיה זה לקנות איוניק5 או bz4x, שיגיע לך תדע מתי גם אם יתנו לך להזמין, בזמן שאתBYD אתה יכול לקנות כאן ועכשיו.

אני חושב שבעיה דומה הייתה לתעשיית רכב בריטית בשנות ה70, עם השביתות האינסופיות שלהם.

רוצה לקנות אוסטין/מוריס - אין, יש שוב שביתה, אבל טויוטה ודאטסון יש כמה שאתה רוצה, בדיוק הגיעה עוד אוניה מיפן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן האלנטרה זמינה (גם בליסינג - לפחות להזמנות),
איוניק 5 - תחכה כמעט שנה,
חברים של הבן שלי (ילדים בני 18) פותחים הזמנות לטסלה ואיוניק משלמים את המקדמה הזעומה ושמתקרב זמן האספקה מוכרים את הזכות ברווח,
מהמצב הזה נוצרו כאן דילרים קטנים ...

פורסם

קורולה ואלנטרה אפשר להזמין אבל המסירות לא מידיות ויש המתנה.

גם בליסינג צריך להמתין, אני מכיר אנשים מארגונים שונים שמחכים לאלנטרה מחברות ליסינג כבר כמה חודשים.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, llaavvii כתב:

אכן האלנטרה זמינה (גם בליסינג - לפחות להזמנות),
איוניק 5 - תחכה כמעט שנה,
חברים של הבן שלי (ילדים בני 18) פותחים הזמנות לטסלה ואיוניק משלמים את המקדמה הזעומה ושמתקרב זמן האספקה מוכרים את הזכות ברווח,
מהמצב הזה נוצרו כאן דילרים קטנים ...

טסלה לא נותנים להעביר הזמנה למישהו שהוא לא בן משפחה, כך שהחברים של הבן שלך יצטרכו לקבל הלוואה כדי לקנות את הרכב ורק אז למכור אותו כמשומש יד ראשונה. אם טסלה חושדת שמספסרים ברכב היא מבטלת את ההזמנה ללא החזר המקדמה (כבר יש חוכמולוג אחד בארץ שניסה ואחר כך התבכיין ברשתות חברתיות).

מחיר הזמנה לאיוניק 5 הוא 5000 שח, ממש לא מקדמה זעומה. אין לי מושג אם ביונדאי פועלים כמו טסלה, אבל אני מנחש שלפחות מבחינה חוזית הם מגינים על עצמם באותה צורה (לא יודע אם ממשים).

ולא נולדים דילרים שהם סוחרים בזכיון, אלא ספסרים.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G

• תוכן חדש...