Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם

הרכב שלי יונדאי i20 2010 עבר פגיעה לא מזמן ובמוסך שלי אמרו שהרכב צריך לעבור מתיחת שאסי ואמר ״הרכב לא יהיה זהה אחרי זה מבחינת נסיעה״

המוסכניק שאל אותי אם אני רוצה למכור את הרכב או להמשיך עם התיקון 

הציע לקנות אותו ב3,500 שקל בערך, אנסה לעלות ל4 אם אמשיך עם זה 

לא היו לרכב בעיות אחרות, מה אתם מציעים?

שווה להתעסק עם הרכב אחרי מתיחת שאסי או לקחת את הכסף ולהביא רכב חדש בבערך 18-20k? 

פורסם

הרכב לא יחזור לעצמו. לא מבחינה בטיחותית (חו"ח תאונה נוספת) ולעיתים תלוי במיקום הפגיעה ואיכות המתיחה גם מבחינת התנהגות כביש (היגוי, שחיקת צמיגים מוגברת וכו').

מאחר ולא מדובר ברכב נדיר במיוחד, אם התקציב מאפשר, הייתי מעדיף להשאיר את הצרה הזו למישהו אחר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תפרד ממנו לשלום. 

12 שנים מכובדות, אין טעם להשקיע ביישור. ואכן עם פח "רך" לעולם הרכ לא יסע ישר.

תאלץ לבחון שחיקת צמיגים לשנות גאומטריות במידת הצורך והרכב  כמעט תמיד יסע כמו עקרב .

יישור שילדה ומתיחה עולים לא מעט ואחר כך יש צורך באישור מעבדת רכב (אם אני לא טועה,של הטכניון) שמוודאת שהישור היה טוב והרכב ישר על פי הטולרנסים המורשים . האישור עצמו עולה לא מעט.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

איפה הייתה הפגיעה?
אם זזו נק' החיבור של המתלים - אז לא הייתי חושב על יישור, אם מדובר באיזה פינה קטנה שהתעקמה לה, לא בטוח שזה ישפיע על כלום.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה שמדאיג זה שבעל המוסך מתנדב להציל אותך מזה. חלילה לי לחשוד בכשרים, אבל יש לא מעט רכבים שחזרו לכביש עם האם-אם-אמא של השלדה שלהם מעוקמת, כולל קורה אורכית (בעיני ראיתי לפני זמן מה רכב מזעזע כזה שעמד למכירה "מטופל באדיקות" כמובן) וכל מיני אילתורים שמנסים לפצות ולכסות על זה. בלי טכניון ובלי כלום (בעיקר רכב שלא היה בביטוח מקיף ואין למעשה דיווח רשמי על הפגיעה). 

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

ברור שזו הכוונה של המכונאי הנדיב.

הוא לא קונה אותה (במחיר הזה) בשביל הברזל.

אבל זה כבר פחות העניין של פות"ש.

לדעתי, ההצעה שהוא קיבל היא ההזדמנות הטובה ביותר שלו להפטר מהצרה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 14 שעות, natco כתב:

ברור שזו הכוונה של המכונאי הנדיב.

הוא לא קונה אותה (במחיר הזה) בשביל הברזל.

אבל זה כבר פחות העניין של פות"ש.

לדעתי, ההצעה שהוא קיבל היא ההזדמנות הטובה ביותר שלו להפטר מהצרה.

להיפטר מהצרה זה נחמד מאוד אבל איך אפשר לדעת שאדם תמים לא יקבל את הצרה הזאת בלי שהוא מודע לה בכלל?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...