Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן יש לי יונדאי i20 שנת 16 כמה חודשים ושמתי לב שבין תדלוק לתדלוק כמות הקילומטר עד לתדלוק בפול יורדת בהתחלה היה 650 עכשיו כבר פחות מ600 מישהו יודע למה?

עריכה אחרונה על ידי Omert33600
פורסם

כנראה שאופי הנסיעות והנהיגה שלך צורך יותר דלק מאשר אצל הבעלים הקודם. כיוון שהחישוב נעשה כנראה כממוצע על פני תקופה ממושכת השינוי הוא הדרגתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

כנראה שאופי הנסיעות והנהיגה שלך צורך יותר דלק מאשר אצל הבעלים הקודם. כיוון שהחישוב נעשה כנראה כממוצע על פני תקופה ממושכת השינוי הוא הדרגתי.

ממוצע כל כך ארוך? נשמע לי מוגזם ביותר

פורסם (נערך)

תלוי מתי המחשב אופס. יכול להיות אפילו מיומו הראשון של הרכב, או כמה שנים, מאז החלפת הסוללה האחרונה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות שאני מבזבז יותר דלק מהבעלים הקודם אבל לא מאמין שזה עובד לפי ממוצע גם בכל תדלוק הוא יורד עוד ועוד …

פורסם

כי הרכב היה אצלו 6 שנים ואצלך רק כמה חודשים. ואולי גם אתה שינית משהו באופי הנהיגה, אפילו השימוש במזגן משפיע.

אני מניח שקריאת תחזית הקילומטראז' במחשב הדרך בהדרגה תגיע לפלאטו.

אם מדובר על כמה ק"מ אתה נוסע מתדלוק לתדלוק בכלל אין לזה משמעות, כי אתה מתדלק כאשר נוח לך. פעם יותר מוקדם ופעם יותר מאוחר.

פורסם

אני לא חושב שהמחשב מבצע ממוצע לאורך שנים, ככל הנראה אופי הנסיעה לפני התדלוק הוא יותר בזבזני ולפי זה הוא מעריך בפחות. נסה לתדלק בכביש בין עירוני כלשהו לאחר נסיעה נינוחה ותראה אם זה משתנה

פורסם

לא ככה מחשבים צריכת דלק

מתדלקים פול - מאפסים טריפ. 

נוסעים עד שצריך לתדלק. מתדלקים שוב פעם פול. 

בודקים כמה ליטר נכנס, ומחלקים את זה בכמות הק״מ שמופיע בטריפ. 

מתעדים את התדלוק באיזושהי אפליקציה. 

וחוזר חלילה לאורך תקופה. 

אחרי כמה תדלוקים יהיה לך ממוצע של צריכת דלק (הרי טנק אחד יכול ללכת על נסיעה לאילת, והשני ילך על נסיעות 100% בעיר. הצריכה לא תהיה זהה). 

ואז בודקים אם הצריכה שהתקבלה תקינה או לא. 

אי אפשר להתייחס ברצינות ל ״600-650 קמ למיכל״ כטענה לצריכת דלק לא תקינה. צריך לבצע חישובים לאורך זמן ואז לראות אם מה שהתקבל תקין. 

פעם אחת תידלקתי את הפיאסטה ויצא לי 1:8. אבל הטנק הזה ספציפית נוצל בעיקר בעיר עם מזגן ולחיצות. פעם אחת יצא לי 1:17 - בחזור מאילת. 

אי אפשר להסתמך על המידע הזה כדי לבדוק אם הצריכה תקינה או לא. פעם אתה לוחץ יותר ופעם פחות.

לדעתי האישית 600 קמ למיכל ביונדאי איי20 1.4 היא צריכה מעולה. אבל מה זה אומר 600 קמ למיכל? 600 קמ עד שנדלקה הנורה? 600 קמ עד שהאוטו נעצר ונחנק? 600 קמ עד שהמחט נראית ממש על הרבע?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, iEminem כתב:

...... אבל מה זה אומר 600 קמ למיכל? 600 קמ עד שנדלקה הנורה? 600 קמ עד שהאוטו נעצר ונחנק? 600 קמ עד שהמחט נראית ממש על הרבע?

לדעתי זה שקלול של המיכל האחרון והממוצע המצטבר למיכל.

עריכה אחרונה על ידי רוןS
.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)

החישוב של הצריכת דלק של המחשב רכב משתנה הרבה פעמים ביחס לכמות דלק נסיעה רגועה/ספורטיבית תוך העיר/מחוץ לעיר וכו'

עריכה אחרונה על ידי tan tan
  • תוכן חדש...