Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום,

בעבודת שטח אני משתמש במכנסי טיולים אבל אם אני הולך למשרד אני מחפש מכנסיים שקצת יותר נוחות מג'ינס.

מה שחשוב לי:

1. שהבד יהיה נמתח - כי לפעמים אני עושה קצת ספורט עם המכנסיים, זה גם יותר נעים וגם כי הירכיים שלי יחסית עבות ואם הבד לא נמתח אז זה פשוט נורא צמוד ולא נעים.

2. בד נושם שלא אזיע בו מלא בקיץ.

אני מניח שאני כנראה אצטרף לעשות מכפלה (לצערי) אם אני קונה בארץ אבל אשמח לשמוע גם הצעות לחול (אולי שם יש מידות מלאות)

תודה

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, arik100 כתב:

שקצת יותר נוחות מג'ינס

ג'ינס זו דווקא אחד האופציות הנוחות והמגוונות.
בג'ינסים יש 1001 גזרות ו1001 סוגי בדים.
יש ג'ינסים עם בד עבה וקשיח (ליוויס 501 למשל), ויש גינ'סים עם בד דק, נושם וגמיש יחסית (ליוויס 511 למשל).

לך לחנות ג'ינסים נורמאלית ותנסה עד שתמצא את מה שאתה מחפש. 

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני עם דגמ"ח כבר שנים רבות. מושלם לצרכיי ועונה גם על כמה משלך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מציע לך לבדוק את תחום ה-scrubs, מדים של אחים/אחיות/רופאים בבי"ח. עברתי לפני כעשור למכנסיים כאלה, שילוב של דגמ"ח עם שרוואל שהוכיח עצמו כשוס במקצוע שלי (טכנאי שצריך לטפס על מכונות כל היום) ובמקרים רבים גם משמש אצלי כלבוש אזרחי. מגיע בכל מיני צבעים (בעיקר כהים) ולא דורש גיהוץ או מתקמט בקלות, בעיה שתמיד הייתה לי עם דגמ"ח סטנדרטי. בגלל הגמישות אין גם את השפשוף במפשעה שתמיד משמיד אצלי דגמ"חים וג'ינס. אני קונה מדי כמה שנים את אותו דגם של Dickies, אבל יש גם הרבה אחרים בסגנון.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 25.5.2022 בשעה 11:18, Derish כתב:

מציע לך לבדוק את תחום ה-scrubs, מדים של אחים/אחיות/רופאים בבי"ח. עברתי לפני כעשור למכנסיים כאלה, שילוב של דגמ"ח עם שרוואל שהוכיח עצמו כשוס במקצוע שלי (טכנאי שצריך לטפס על מכונות כל היום) ובמקרים רבים גם משמש אצלי כלבוש אזרחי. מגיע בכל מיני צבעים (בעיקר כהים) ולא דורש גיהוץ או מתקמט בקלות, בעיה שתמיד הייתה לי עם דגמ"ח סטנדרטי. בגלל הגמישות אין גם את השפשוף במפשעה שתמיד משמיד אצלי דגמ"חים וג'ינס. אני קונה מדי כמה שנים את אותו דגם של Dickies, אבל יש גם הרבה אחרים בסגנון.

איפה אפשר לקנות את המדי אחים האלה?

פורסם

כיום אני קונה אותם באמאזון, אבל את הזוג הראשון רכשתי בחנות שמתמחה בבגדי עבודה, בסגנון של וורקר או יונידרס. אם לא תמצא אותם שם, אפשר לשאול בקופת החולים הקרובה לביתך איפה הם רוכשים את המדים שלהם.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

איך הם בפעילות ספורט ? ובהשוואה למכנסי טיולים , אם אתה מכיר?

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם (נערך)
לפני כשעה, URSH כתב:

יש לינק לאמזון? איך הם בפעילות ספורט?

אין לינק, אבל הדגם המועדף עליי הוא 81210 אם זה חשוב לך. אם אין צורך בכיסי דגמ"ח, הצ'ינוז שהוצעו לעיל עשויים להתאים יותר לסביבה אזרחית. אין לי מושג איך הם בספורט.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, Derish כתב:

אין לינק, אבל הדגם המועדף עליי הוא 81210 אם זה חשוב לך.

ממליץ לא להתקמצן ולשים עוד 9000 בשביל הדבר האמיתי. 

p7896004_b_v13_aa.jpg

• מצחיק 10

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הכי נוח זה שמלה. 

תחשוב על זה - עונה על כל הדרישות. 

• מצחיק 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אותי מעניין איפה אפשר לקנות מכנסיים של מדי ב' של צבא נאט"ו, אבל לא בצבעי הסוואה.

אם יש כזה בצורת שורט זה בכלל אדיר.

פעם מצאתי באיביי מעיל נאט"ו עם בטנה, אבל בצבע שחור, וזה אחד המעילים היותר איכותיים ונוחים שיש לי. מה שנקרא בצה"ל "מעיל אמריקאי".

לפני 4 שעות, discoTD5 כתב:

הכי נוח זה שמלה. 

תחשוב על זה - עונה על כל הדרישות. 

אתה צוחק, אבל יש דבר כזה - חצאית דגמ"ח לגבר.

נקרא utilkilt. אם זה לא היה חריג בנוף, הייתי בשמחה הולך עם כזה:

image.thumb.png.ee44f848ba69ef5cef69e0af31c103ee.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...