Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, vadim6385 כתב:

נקרא utilkilt. אם זה לא היה חריג בנוף, הייתי בשמחה הולך עם כזה:

image.thumb.png.ee44f848ba69ef5cef69e0af31c103ee.png

גם מאוורר וגם פרקטי. מגניב. לייק.

אני לא יודע מתי חטפנו את הדפיקה הזאת בעולם המערבי של חלוקה לשמלה/מכנסיים, אבל זה נראה הרבה יותר נוח, שלא לדבר על פרקטי. 

עוד סיבה להגר לסקוטלנד.

אבל עכשיו לגמרי ברצינות - אין מכנסיים בשפה התנכ"ית. יש רק שמלה/שלמה/גלימה/אזור חלציים. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 33 דקות, hans כתב:

אבל עכשיו לגמרי ברצינות - אין מכנסיים בשפה התנכ"ית. יש רק שמלה/שלמה/גלימה/אזור חלציים. 

גם אצל הרומאים והיוונים.

ביום יום הלכו עם טוניקה (גם גברים וגם נשים), לאירועים הרשמיים לבשו טוגה.

בניגוד לדעה הרווחת, כן הייתה להם בעיה מאוד עם עירום, הם גם לבשו סוג של תחתונים מתחת לטוניקות שלהם.

בני ישראל גם התלבשו בצורה דומה, במיוחד בתקופה ההלניסטית והרומית.

בכל הארצות של הים התיכון לא הלכו עם מכנסיים, לדעתי כי היה פשוט חם מדי, ולא היה אז בדים קלים ואווריריים כמו כותנה. היה משי, אבל זה לא משהו שאדם פשוט יכל להרשות לעצמו.

אז ללכת עם מכנסיים מעור, צמר או בד פשתן עבה וגס בקיץ זה לא כיף גדול.

מכנסיים זה מה שלבשו עמים שחיו במקומות קרים יותר, כמו צפון אירופה, סקנדינביה ורוסיה, איפה שהיה צריך הגנה מקור.

• אהבתי 2
  • מעניין 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 17.6.2022 בשעה 10:19, vadim6385 כתב:

אותי מעניין איפה אפשר לקנות מכנסיים של מדי ב' של צבא נאט"ו, אבל לא בצבעי הסוואה.

אם יש כזה בצורת שורט זה בכלל אדיר.

פעם מצאתי באיביי מעיל נאט"ו עם בטנה, אבל בצבע שחור, וזה אחד המעילים היותר איכותיים ונוחים שיש לי. מה שנקרא בצה"ל "מעיל אמריקאי".

אתה צוחק, אבל יש דבר כזה - חצאית דגמ"ח לגבר.

נקרא utilkilt. אם זה לא היה חריג בנוף, הייתי בשמחה הולך עם כזה:

image.thumb.png.ee44f848ba69ef5cef69e0af31c103ee.png

כל מה שאני יכול לחשוב עליו אחרי שראיתי את התמונה זה "סקוטי, שגל- אה, שגר אותי!" 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 18.6.2022 בשעה 05:13, דובצע כתב:

בשביל ספורט ממליץ על מיכנסי ריצה(באורך של בוקסר)לא תופסות מקום אתה תמיד יכול לשים אותם בתיק או באוטו

בקיץ מספיק שאתה עולה מהחניון למשרד בשביל להזיע לגמרי

פורסם
בתאריך 17.6.2022 בשעה 15:06, Michazzz כתב:

ניסית אותם ?אתה יכול לספר איך הם עבורך?

אני מחפש מכנסיים לפעילות ספורט (יותר מדויק ריקודי עם),  משקל מינימלי ,בגד נושם ובעיקר מנדף זיעה

עם כיס/ים ורצוי שגם יראה טוב.. 

פורסם
בתאריך 17.6.2022 בשעה 09:19, vadim6385 כתב:

אתה צוחק, אבל יש דבר כזה - חצאית דגמ"ח לגבר. נקרא utilkilt. אם זה לא היה חריג בנוף, הייתי בשמחה הולך עם כזה. 

אני גר בעיר מאד ליברלית ועובד בתאגיד, לכן החצאית הזאת רק הייתה מזכה אותי בנקודות עם קהילת הלהט"ב שלנו, אבל פאקינג 300 דולר??!! 

• מצחיק 1
פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

לכן החצאית הזאת רק הייתה מזכה אותי בנקודות עם קהילת הלהט"ב שלנו

ואחר כך היה כואב לך לשבת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, Derish כתב:

אני גר בעיר מאד ליברלית ועובד בתאגיד, לכן החצאית הזאת רק הייתה מזכה אותי בנקודות עם קהילת הלהט"ב שלנו, אבל פאקינג 300 דולר??!! 

תהנה. בעליאקספרס הקרוב לביתךScreenshot_20220619-144434.thumb.png.bae894507b1f640fdbd2e6568653e41c.png

לפני 30 דקות, Derish כתב:

מה לא עושים בשביל קריירה.

I'm not gay, but 20$ is 20$

חולצה עם כיתוב כזה תוסיף לך עוד נקודות בקהילה

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
  • תוכן חדש...