Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פעם ראשונה בניורברינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון באיזור אוגוסט לנסוע לגרמניה, ובפעם הראשונה שלי לבקר בנורברינג,

הייתי שמח לעצות מה כן לעשות מה לא לעשות, ומה לשים לב.

ידוע לי שמדובר במסלול לא פשוט בלשון המעטה וחשוב לבוא אליו עם מקסימום רצון ללמוד ומינימום אגו.

מה שחשבתי זה לעשות יום-יומיים עם מדריך, לעשות 2-3 הקפות ביום.

האם זה נשמע סביר, מעט מדי\יותר מדי?

איזה חברות מומלצות לקחת מהם הדרכה ולהשכיר רכב למסלול, אולי יש מדריכים ספציפיים שהם מומלצים?

איזה רכב רצוי לקחת בתור פעם ראשונה שם? מה שחשבתי זה בכיון של גולף GTI\קליאו RS- שנראות כמו נקודת כניסה טובה בתור פעם ראשונה שם.

מה סדר גודל העלויות שאני צפוי לראות?

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)

נובורגרינג.

היו על כך שרשורים רבים בעבר

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

תיהיה מוכן לפורשים שיעקפו אותך ב300 קמש,ולהיות מוכן לנהג תורן שיסע עם רכב שנת 90 עם 50 כח סוס. 

קח מדריך ותהנה. תשאיר אגו בצד והכל יהיה טוב. 

וקח את הקליאו rs,לא את הgti.

• אהבתי 1
פורסם

סימולטור נהיגה עוזר מאוד בכיוון הכללי ומדמה את המסלול בצורה מצוינת ולמידת הפניות בזיכרון .

כמובן גם מכוניות שונות ואפשרויות מהירויות שונות בכל הסיבובים ששם.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

סימולטור נהיגה, כמה שיותר הקפות, זה רק כדי שתבין את תוואי המסלול, שים לב שיש במסלול שקעים ושיפועים שהסימולטור לא ממחיש בכלל, והקרבים גבוהים ממה שאתה חושב.

את עניין האגו אני רואה שהבנת.

לגבי הרכב זה לא כל כך משנה, גם סוויפט ספורט תהיה מאוד מהנה, כל רכב בקטגוריה הזו (לדעתי עדיף הנעה קדמית).

דברים שלא בשליטתך: תאונה אחרי פנייה עיוורת, רכב עם תקלה ששופך שמן על המסלול, קח את זה בחשבון, לא חושב שיש איך להתכונן לזה.

כל תאונה קטנה גוררת עלויות גבוהות, אני לא מנסה להפחיד אותך, אבל תמיד תכין כסף בצד ואל תופתע.

עריכה אחרונה על ידי Or05230
  • אהבתי 1

Miata ND2

פורסם

יש סימולטור מומלץ למסלול?

ולגבי מחירים יש למישהו מושג כמה צפוי העניין לעלות? כולל מדריך הכוונה

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)

יהיה הרבה יותר כיף אם תעשה כמה סיבובים עם מדריך שמכיר כל פניה במסלול בעל פה. אחרת אתה תנהג מאוד שמרני, יעקפו אותך ויהיה פחות כיף. 

לדעתי אחרי שעתיים על המסלול אתה תזיע ככה שתמצה את החוויה לאותו יום.

מגאן RS  לגמרי יספיק לך.

עריכה אחרונה על ידי edward

האתר שלי: long.co.il

פורסם

מקום מדהים, הייתי מוציא לשם קבוצות בעברי כחלק מחברה בה הייתי שותף, לנו הייתה M3 E46 בנויה למסלול ולוטוס אליז S.

ממליץ בחוץ לקחת סוויפט בנויה מRENT4RING או לחילופין לחפש לך איזו הנעה קדמית מעניינת ואוטו' (כמה שפחות התעסקות עם מכלולי הרכב, לנהג שמגיע בפעמים הראשונות ללא הדרכה).

גם אמליץ לבדוק עם פיליפ רוזין שעושה הדרכות ברינג.

סימולטורים רעיון מצויין.

בהצלחה ותהנה!  

פורסם (נערך)

סימולטור - יש שלושה מומלצים

RACEROOM -  (רק PC) התקנה בסיסית חינמית שכוללת כמה מכוניות ו - 3 מסלולים. שאר המכוניות והמסלולים צריך לקנות. נורדשלייפ עולה באיזור ה 5$

כל המכוניות הן מכוניות מירוץ/מסלול (לא מכוניות כביש) WTCR, GT3, DTM,  פורמולה למינהן, מכוניות מירוץ היסטוריות וכו'

Assetto Corsa - (PC + קונסולה) דומה לרייסרום אבל יש גם מכוניות כביש/ספורט

(ACC זה רק מכוניות GT3/4 ואין את הנודשלייפ)

rFactor2  - (רק PC) דומה לרייסרום + יש כמה מכוניות כביש/ספורט

לכל השלושה יש פיזיקה ופורס-פידבק מעולים (אם יש לך הגה) ורמת הדיוק של המסלולים מאוד גבוהה כולל אבני שפה, שינויי גובה של המסלול וכו'  (סריקת לייזר של המסלול)

שאר משחקי מירוצים כמו פורזה, ניד פור ספיד, גראנד-טוריזימו הם משחקי ארקייד. ז"א הפיזיקה ודיוק המסלולים הם ברמה נמוכה.

עריכה אחרונה על ידי WideFocus
  • אהבתי 2
  • תוכן חדש...