Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק - פיקנטו 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיקנטו 2013 מנוע 1250 וצריכת הדלק קצת מוזרה איתו.

בנסיעה כל עוד מיכל הדלק מלא בחצי מיכל ומעלה הוא צורך לי בממוצע בערך 1 ל-14-15 וכשהדלק יורד מחצי מיכל הצריכה הממוצעת עולה לאיזור 1 ל-12-13.

למשל: אני יכול להגיע לחצי מיכל עם בערך 240 ק"מ ככה שבחישוב פשוט מיכל מלא אמור להספיק ל-480 ק"מ, אבל כשאני מגיע לקראת סוף המיכל אני על בערך 420 ק"מ.

יש סיבה שצריכת הדלק משתנה כשעוברים את חצי המיכל ומטה?

פורסם

הצריכה לא משתנה.

כשאתה 'לקראת סוף המיכל' אתה לא באמת על הטיפות דלק האחרונות.

אתה יכול לנסוע עוד כ-60 ק"מ. זה כמובן לא מומלץ מכמה סיבות.

פורסם

לפני שעה, itzik123 כתב:

הצריכה לא משתנה.

כשאתה 'לקראת סוף המיכל' אתה לא באמת על הטיפות דלק האחרונות.

אתה יכול לנסוע עוד כ-60 ק"מ. זה כמובן לא מומלץ מכמה סיבות.

אבל למשל על חצי מיכל הולך בערך 17 ליטר וכשאני מתדלק אני לא מחכה עד הסוף אני מתדלק סביבות 30 ליטר והחישוב הממוצע של הצריכה ממש שונה מהחישוב באמצע המיכל.

פורסם

תתדלק מיכל מלא כשאתה מגיע ל'לקראת סוף המיכל' ותראה שאתה לא יכול לתדלק את מלוא הקיבולת של המיכל דלק (נראה לי 35 ליטר).

אם נלך על ה30 ליטר בערך שאתה מתדלק בדרך כלל,

240:17 ו- 180:13 (30-17) זה צריכה דומה. לא זהה, כי הנתונים לא מדוייקים.

פורסם (נערך)

מדי הדלק מתוכננים להראות לנהג פסיכולוגית שהצריכה נמוכה,השינוי הוא לא ליניארי חצי מיכל ריאשון הירידה איטית בחצי השני הירידה מהירה יותר זה נותן לנהג תחושה שלאחר מילוי דלק הרכב חסכוני.

עריכה אחרונה על ידי levy
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...