Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יוק!

TheArcane
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא יהיה טריויאלי. אנשים יצטרכו ללמוד להשתמש בדבר הזה, שלפי הבנתי מתנהג אחרת מכל הגה מוכר.

כנראה שהדבר הזה הגיע מעולם התעופה, וכל מי שירצה להשתמש בדבר הזה יצטרך לעבור קורס טיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כנראה זו הדרך היחידה למנוע מנהגים מלנהוג עם היד על השעה 12😂

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

1. כמו בטויוטה bz4x תהיה אופציה להגה רגיל

2. ההבדל המשמעותי הוא שכאן יש מערכת steer by wire, כך שאפשר לקבוע את יחס ההיגוי שונה לחלוטין בהתאם למהירות, מהיר מאוד במהירויות נמוכות כך שאין צורך לסובב את ההגה מעל ל-180 מעלות לכל צד גם עבור פניית פרסה, קצת פחות מהיר עד 50 קמ"ש ואדיש יותר במהירויות גבוהות.

3. כן, זה משפר את שדה הראייה ללוח המחוונים, לא, אף אחד לא ביקש את זה כי זה מעולם לא ממש הפריע למישהו אם יש תכנון בסיסי נכון. 

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, David32 כתב:

למה צריך להמציא את הגלגל (ההגה) מחדש? טסלה בשביל ההייפ, אבל למה טויוטה?

רציתם no more boring cars, קיבלתם.

החידוש הזה זה משהו שבא מעולם המירוצים, אבל יש לו אפס יעילות בנהיגה מנהלתית, בדיוק כמו עם flappy paddles בתור בורר הילוכים.

אני כבר רואה איך מופיעות בעליאקספרס תוספות קשתות להגה, שהופכות אותו לעגול.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני משתמש בPaddles ביומיום.
זה דווקא מעולה ליומיום.

יש לי גיר רובוטי דביל שלא יודע להעביר הילוכים כמו שצריך לבד, אז התיבה תמיד על ידני ואני מעביר דרך הPaddles (אלא אם אני בהילוך ראשון או שני, ואז אני מעביר דרך הידית בצד).

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

וכל מי שירצה להשתמש בדבר הזה יצטרך לעבור קורס טיס.

לא מומלץ. בדרך כלל מטיסים עם יד אחת, במיוחד בשלבים קריטיים של הטיסה.

פורסם
לפני שעה, ניקו פ. כתב:

אני היחיד שגם כשאני מחזיק את ההגה ביד אחת זה בשעה 3 או 9? 

לא😁

• רעיון טוב! 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יוסי פרנקוס כתב:

אני משתמש בPaddles ביומיום.
זה דווקא מעולה ליומיום.

יש לי גיר רובוטי דביל שלא יודע להעביר הילוכים כמו שצריך לבד, אז התיבה תמיד על ידני ואני מעביר דרך הPaddles (אלא אם אני בהילוך ראשון או שני, ואז אני מעביר דרך הידית בצד).

לי יש גיר פלנטרי 6 הילוכים, שיש לו מצב ידני, וגם את האפשרות להעביר עם הידית וגם עם הpaddles.

האמת - ברגע שגיר מתפקד טוב במצב אוטומטי, בקושי נוגעים במצב ידני. במקרה שלי הpaddles מיותרים לגמרי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 8 שעות, TheArcane כתב:

קודם טסלה ועכשיו זה:

https://www.topgear.com/car-news/electric/looks-lexuss-new-ev-will-have-yoke?fbclid=IwAR0T_nbdVZYbnlv95XOlvsHzlcM1LPDCFZhDvXpuluo1RIxN7b5zdWZJbO0

האם הטרנד הזה צפוי לתפוס עוד יצרניות? רק אני חושב שזו זוועה ארגונומית?

מישהו יכול להסביר מה הנימוק מאחורי זה?

פורסם
לפני 49 דקות, ddaniel123 כתב:

מישהו יכול להסביר מה הנימוק מאחורי זה?

כן, זה כמו עם אייפון.

הולך ככה:

1) אפל טסלה מכניסים פיצ׳ר שאף אחד לא ביקש, במקרה הטוב סתם גימיק, במקרה הגרוע הופך את המוצא ללא נוח לשימוש, לרוב מסיבה כלכלית כלשהי (כמו הסרת שקע אוזניות/מטען מאייפון או גג זכוכית בטסלה).

2) העדר קונה ומבקש עוד, כי זה אפל טסלה, והמותג שלהם ימכור גם גופה של חתול דרוס.

3) שאר היצרנים רואים כי טוב כסף, ומכניסים את זה גם, כדי להגיד "אנחנו כמו אפל טסלה, קצ׳ינג".

ברצינות, מה הנימוק הרשמי, אין לי מושג. בטח יגידו שזה כדי לשלוט יותר טוב ברכב ולהגיע לאיזון מושלם, כמו מכונית של פורמולה 1.

ממש חשוב בSUV מגודל שישמש לחניה על מדרכות ליד בתי קפה.

https://www.theverge.com/2022/4/5/23011587/lexus-rz-ev-date-reveal-tease-steering-yoke

ציטוט

At a more base level, Lexus says this concept car is designed to achieve “ideal balance and inertia” while driving thanks to optimal placement of the battery and motors. That could be why Lexus opted for a steering setup that is most commonly used in racing formats.

אגב, יום ההשקה של השיקוץ הזה הוא 20 לאפריל, מה שמסביר מה עישן מי שאישר את הדבר הזה.

לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

אני היחיד שגם כשאני מחזיק את ההגה ביד אחת זה בשעה 3 או 9? 

האמת שזה לא נוח, היד תלויה באוויר בלי שמשהו ייתן קונטרה.

אצלי כששתי הידיים על ההגה זה ב3 ו9, אבל עם יד אחת זה או למעלה סטייל אייס קיוב, או למטה.

image.png.8b617860cfc46d932466232a68cc5f5e.png

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...