Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחאה על מחירי הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מס אפשר להטיל גם על כמות הנשימות של כל אחד מאיתנו ואנו עדיין נשלם גם אם נצא לרחובות ונעמוד באמצע כביש. באמת חבל על העצבים על כל מס חדש שיהיה. כי תמיד יהיה , תמיד יחסר כסף בקופה של המדינה. 

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, rolling_stony כתב:

ה״מחאה״ האישית שלי - לפחות פעם בשבוע מגיע לעבודה על אופניים, 25 ק״מ דרך שדות ושבילים.
גם עושה טוב לנשמה.

גם אם תעשה את זה כל יום, זה רחוק מלהיות מחאה שתזיז למישהו. אתה היחיד שמרוויח מזה.

אם רוצים לא להיות תלויים בדלק, צריך לשנות את החיים בהתאם ולא לחכות לאיזו מחאה שתעשה קסם ומישהו שם יגיד "וואלה זה לא יפה מה שעשינו להם עם המחירים של הדלק בו נוריד לחצי שקל לליטר".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, galbh כתב:

אל תחכה למחאה המונית כי לא תיהיה כזאת.

תעשה את המחאה שלך במעבר לרכב חשמלי. אני כבר עשיתי את זה.

לברוח מהצרה לא שקול ללהילחם בה.
בסוף יתפסו גם אותך פשוט מחכים שיהיו מספיק "דגים ברשת"

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/syqlzpdot

פורסם

מי שחושב שתח”צ יכול לעזור לחצי מאיתנו להגיע לעבודה חי באשליה,

אצל אשתי שעה בתח”צ 3 אוטובוסים, 13 דק’ ברכב,

אצלי 1.5 שעות בתח”צ 2 אוטובוסים, 40 דק’ ברכב,

זה אפי’ לא אלטרנטיבה.

• אהבתי 3
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

העלות האמיתית של הדלק היא לא רק הדלק של הנסיעות הפרטיות שלנו.

כשמעלים את המס על דלק זה מגולם בעליה של כל מוצר שאנחנו צורכים, שזקוק לשינוע, החל מגבינה ועד מחשב חדש.

• אהבתי 3
  • מבאס 1
פורסם
לפני 24 דקות, WE988244 כתב:

מי שחושב שתח”צ יכול לעזור לחצי מאיתנו להגיע לעבודה חי באשליה,

אצל אשתי שעה בתח”צ 3 אוטובוסים, 13 דק’ ברכב,

אצלי 1.5 שעות בתח”צ 2 אוטובוסים, 40 דק’ ברכב,

זה אפי’ לא אלטרנטיבה.

זאת המחאה האמיתית שצריכה להיות בארץ, ואנחנו חייבים להבין את זה כמה שיותר מהר,

המחיר דלק לא צריך להיות מעניין זה רק עניין שולי.
הבעיה היא התחבורה הציבורית, התדירות שלה, העומס שלה, חוסר נתיבים יעודיים, חוסר זמינות ועוד ועוד ועוד,

על זה צריך לעבוד כמו בכל מדינה מערבית נורמלית, במיוחד! באחת המדינות המערביות הצפופות בעולם.

• רעיון טוב! 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל העיקר שהטמפרטורה ברכבת בסדר.

• מצחיק 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

אבל העיקר שהטמפרטורה ברכבת בסדר.

צחקתי וצחקתי וצחקתי וואו :)

תחבורה ציבורית בארץ זו הבדיחה הכי גדולה, ועוד רוצים לשים מס גודש אפילו שעדיין אין תחבורה ציבורית נורמלית.

הרכבת העילית שיש בתל אביב זו בכיה לדורות, גם כך קרסו המון עסקים שלידם עובדים על המסלולים או התחנות

ושילוב של רכבת ומכוניות על אותו הכביש פשוט אסון.

חסכו כסף במקום לעשות הכל תחתית שמו רכבת עם מכוניות - הלוואי וחלם היתה כאן כי מה שקורה גרוע הברבה מחלם ושרת התחבורה הזו עם הטמפרטורות שלה פשוט 0 אחד גדול (תראו מה קורה גם בנמלים שהיא לקחה צד של ההסתדרות והפקקים בנמלים שעולים לכל אחד מאיתנו ביוקר המחיה כל כך הרבה לא מסתיימים)

פוליטיקה זה הזבל לצערנו.

• אהבתי 1

קובי

:-)

פורסם
לפני 11 שעות, nev כתב:

לא מדוייק - השאלה גם מאיפה לוקחים את הכסף. להטיל מס על חד פעמי, משקאות קלים וכו' די מבהירה את מי שר האוצר רוצה למסות.

אני לא הבנתי את ההברה, אז יש מצב תסביר לי ?

מבחינת המחאה על הדלק-יש אוטובוסים מאורגנים שיוצאים לרוסיה למחות על כך שיצאו למלחמה וגרמו לזה.

• לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 11 דקות, nev כתב:

הפוליטיקה לא נכנסת רק בחלק של למי המיסים מועברים אלא גם ממי לוקחים אותם.

ממי לוקחים-אתה מתכוון לאנשים אשר עובדים ומרוויחים את כספם ומשלמים מיסים?

תשמע, לא הבהרת לי פה כלום. אתה רק בילבלת אותי יותר, תדבר במפורש אל תדבר ברמזים.

פורסם (נערך)

דיברתי הכי ברור שאפשר. ליברמן הטיל מיסים עם כתובת מאוד ברורה - הציבור החרדי.

עריכה אחרונה על ידי nev
  • רעיון טוב! 4
פורסם (נערך)
לפני כשעה, arturkopit כתב:

אני לא הבנתי את ההברה, אז יש מצב תסביר לי ?

מבחינת המחאה על הדלק-יש אוטובוסים מאורגנים שיוצאים לרוסיה למחות על כך שיצאו למלחמה וגרמו לזה.

למיטב הבנתי הדלה,  לא רק הרוסים אשמים, אלא גם הסעודים והאמירויות שבתחילת הקורונה כשצריכת הדלק ירדה משמעותית, הם הורידו את התפוקה כדי להרוויח יותר, וירא כי טוב, הם לא החזירו א התפוקה למצב של לפני הקורונה, ועד כמה שאני מבין כך היה גם בעבר עד שהאמריקאים מצאו דרך להפיק נפט לכן הייתה הירידה הגדולה לפני כמה שנים.

אגב המחאה הייתה אמורה להיות כלפי הממשלה, שעם כל עודפי הגביה תכניס יד לכיס, ותוריד מעט את המיסים, וכמובן כמו שהסבירו בטוב טעם עליה במחירי הדלק מובילה לעליה בכל המוצרים שדורשים שינוע.

עריכה אחרונה על ידי ירון דורפמן
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...