Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG, ג'ילי או איוויז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הטעינה בsky היא חד פאזית בלבד.

טעות לדעתי לקנות רכב חשמלי עם טעינה כזאת.

לטעון רכב שאינו תומך בתלת פאזי במהירות סבירה מצריך קו חד פאזי 32A.

לרוב אם החיבור בבית הוא חד פאזי

החיבור הראשי  40 אמפר

ואם הוא תלת פאזי 3X25A.

מה שאומר שצריך להסתפק בטעינה איטית  חד פאזית של 16A.

עריכה אחרונה על ידי elimalka
פורסם

בתאריך 28.4.2022 בשעה 16:09, איזהו חכם הלומד מכל אדם.. כתב:

איני רוצה להרחיב מדי בחבילות האבזור. אציין רק את חבילת הסיוע והבטיחות האקטיבית שמזכה את הג'יאומטרי C בדרגת בטיחות 7 מתוך 8 (מה שחסר זה ניטור עייפות נהג, התראה על שכחת ילד, חיישני חגורות, זיהוי דו"ג ובלימה אוטומטית בנסיעה לאחור). חוצמזה יש גם 6 כריות אוויר, בקרת יציבות ומשיכה ומצלמות 360 מעלות וחיישני חניה עם צג נפלא. בהקשר הבטיחות חשוב לציין כי לג'ילי ג'יאומטרי C לא נערך מבחן ריסוק אובייקטיבי של ENCAP למרות שהרכב עם תקינה אירופאית ואמור להיות משווק גם שם – אולי בהמשך. אז הנתון הזה בגדר נעלם (ג'יאומטרי A נבחנה ב-C-NCAP בשנת 2018 וקבלה 5 כוכבים). " 

לא בטוח שהייתי מצטט כתבים שכותבים "חוצמזה" או לא יודעים לכתוב NCAP (ולא ENCAP...).
יתרה מזו, ג'יאומטרי A זה רכב אחר לחלוטין. זה שהם חולקים פלטפורמה זה אחלה, אבל מרכז הכובד שונה, איזורי הריסוק שונים, המשקל שונה, מיקום הנוסעים בתוך הרכב (מבחינת גובה בעיקר) והתנוחה שלהם שונים. לעשות את הקשר הזה זה במקרה הטוב חובבנות, ובמקרה הרע רשלנות פושעת. 

• אהבתי 2

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 6 שעות, elimalka כתב:

מישהו יודע האם הרכב maxus enuiq 6 תומך בטעינה 11kw ? כלומר בחיבור תלת פאזי.

לפי אתר החברה בנורבגיה (מכירות אמורות להתחיל שם בקרוב), קצב טעינת ה-AC הוא 7.2kW (כלומר חד-פאזי); אני מניח שבארץ זה לא יהיה שונה.
https://maxus-no.translate.goog/modeller/euniq6-suv/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=wapp

פורסם

אכן כן. הייתי היום בסוכנות בפ"ת.

לא הבנתי את העניין. רכב בסכום של 180 אלף שח טעינה כזאת...

דרך אגב יש תשלום נוסף על waze של עוד 1500 לערך ואיתורן 2500.

הבנתי שחברת הביטוח דורשת.

בכל אופן הרכב גדול וסבבה, אבל אין לי צורך בגודל כזה. ובכל מקרה לא הייתי רוכש עם טעינה כזאת.

המינימום לטעמי בשנת 22 זה טעינה תלת 11kw.

ראיתי גם את הmg החדשה אצל יבואן מקביל גם בפ"ת. קרוב מאוד לסוכנות מקסוס.

אהבתי את העיצוב של הרכב. גם הפנים נראה מאוד טוב. תא מטען די טוב עם גובה.

סה"כ הרכב במידות טובות. לא גדול מאוד ולא קטן.

אהבתי יותר מהג'ילי.

נמתין עד שיגיע... כנ"ל בן דוד שלי שהזמין גם mg.

פורסם

מי מביא MG ביבוא מקביל בפתח תקווה ? 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

נראה שהדגם החדש של ה MG ZS EV הוא אחד הרכבים החשמליים היותר מוצלחים בתקציבו, לא?

עריכה אחרונה על ידי huber
  • תוכן חדש...