Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מאזדה 3 2005 עם מערכת אזעקה קוברה דגם 7775 הכולל קוד בשלט עצמו.

היום 2 כפתורים בשלט הפסיקו להגיב, ואף לא נדלקת נורת הלד שבשלט בעת לחיצה. החלפתי סוללה, אין תגובה.

מהסתכלות על המעגל האלקטרוני שבמארז השלט (לא שאני מבין), הכל נראה תקין. בדקתי גם עם מד רציפות את הלחצנים, והם תקינים.

האם לדעתכם השלט התקלקל? יש דרך לתקן עצמאית?

במידה ולא, אעדיף כבר לפרק את המערכת הזאת. האם יש למישהו הוראות חיבור מתאימות ע"מ שאדע איך לנתק? מדובר בתהליך מסובך?

אשמח לשמוע ממי שמבין במערכת זו.

תודה מראש.

פורסם

ניתקתי היום לפני שעה משהו דומה ברכב שלי 

רק שהשלט של איתוראן. צריך לחפש את הקופסא מתחת להגה (תפרק את הפלסטיק)

ולחפש חוטים שחתכו אותם והלבישו מפסק.

עוד מעט אני אעלה סרטון מאצלי.

פורסם

במזדה 3 של אותן שנים היה מקובל לשים כספת על הסטרטר ולשים את הניתוק של הקודנית בתוך הכספת.

אם זה המצב גם אצלך, פירוק המערכת הופך למורכב יותר בגלל הצורך לפרק את הכספת. לפני שניגשים לפירוק חשוב לוודא שאין לך כספת מותקנת ברכב, ולתכנן את הצעד הבא בהתאם

יום טוב גם לך

פורסם

ניתקתי גם אחד עם כספת של מזדה 3,

מעט מסובך אבל תוכל להסתדר מה שכן אתה צריך דרמל בשביל לחתוך את הכספת או משהו דומה..

תרים את הרכב על גק שתוכל להכנס ממתחת וחפש משהו את הדבר הבא בצבע זהב. צריך לחתוך אותו

הנה סרטון שלי:

https://youtu.be/yr6OgCHZzUA

• אהבתי 1
פורסם

תשקול לפנות לקוברה, הם יושבים ברחוב תוצרת הארץ 15 בתל אביב. מקצוענים ומניסיוני האישית לעיתים מספקים שירות ללא עלות או בעלות נמוכה מאוד. 

• תוכן חדש...