Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, Transporter כתב:

מצחיק שלוקחים פה דוגמאות של עובד שנוסע מאילת  לראש פינה כל יום בשביל שכר של 200 שח

מי דיבר בכלל על מקרים כאלה

גם אם אני מרוויח 150 שקל לשעה ונוסע עם רכב חברה,מה זה משנה ?

לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

לצורך הדיון אני יכול לשלם לך יותר מהמקובל כשזה כלול בפנים, אני יכול לשלם לך תוספת פר נסיעה ואני יכול להגיד גם אם היום נסעת מחר אתה מתחיל ב 10 על חשבוני.

יש הרבה דרכים כשבסוף כולם מסתכמים לאותו הדבר רק בדרכים שונות. השאלה היא מה סוכם בקבלה לעבודה.

כמובן שאם לא הציגו לך את זה כחלק מהתפקיד בזמן הראיון זה לא תקין.

ואם הנסיעה היא במסגרת העבודה,למה לא להחשיב אותה כחלק מהיום עבודה?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 16 דקות, Potato כתב:

גם אם אני מרוויח 150 שקל לשעה ונוסע עם רכב חברה,מה זה משנה ?

זאת בכלל לא הייתה הטענה

בוא תכתוב שאמרו פה שהעובד צריך לעבוד בחינם וזהו

לפני 17 דקות, Potato כתב:

אם הנסיעה היא במסגרת העבודה,למה לא להחשיב אותה כחלק מהיום עבודה?

הגעה למקום עבודה קבוע היא לא במסגרת העבודה

אם ידעת שהמשרד ברחובות והוא נשאר ברחובות  אין שום סיבה להחשיב את ההגעה כחלק מהעבודה

פורסם

בתחילת הקורונה אצלנו בעבודה החליטו לפצל פיזית את הצוותים, הקימו משרד בתל אביב ושלחו נציג או 2 מכל צוות להיות בסוג של קפסולה. הם הסיעו אותנו באוטובוס למשרד החדש, והם מראש אמרו לנו שזמן התחלת העבודה היא העלייה לאוטובוס, בלי שנבקש כי זה הגיוני והוגן - זו נסיעה במסגרת העבודה. בשוטף, כשמגיעים באופן רגיל למשרד לא מתחשבים בזמן הנסיעה.

פורסם
לפני כשעה, Transporter כתב:

החוק לא מסכים איתך, שכן תאונת דרכים בדרך לעבודה יכולה להיות תאונת עבודה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני שעה, Potato כתב:

ואם הנסיעה היא במסגרת העבודה,למה לא להחשיב אותה כחלק מהיום עבודה?

שוב, זה תלוי סיטואציה.

אני אתן לך דוגמא. יש מפעל בענף שלי שיושב בקריית מלאכי אבל החברה האם יושבת ברמת הגולן. המהנדס שם יודע שהעבודה שלו היא בקרית מלאכי כשפעם בשבוע הוא עובד ברמת הגולן.

שניהם הם מקום העבודה הקבוע שלו, הוא יודע את זה מראש והוא בכלל גר בהרצליה. הכל סוכם מראש וידוע והוא ידע את הדברים כשניהל מו"מ על התנאים שלו. זה משולם באופן עקיף דרך המשכורת ולא צריך לשלם לו בנפרד.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, falou כתב:

אם העובד הזה מרוויח 50 אלף ש"ח בחודש?

אם הוא ממש אוהב את המשרה שלו?

אם, כמו שבוקי ציין, הוא חלק מצוות קטן מאוד ויש לו ידע מאוד חיוני?

אם המעסיק הזה נתן לו את ההזדמנות של החיים שלו והוא מרגיש מחוייבות אליו?

אם הוא רוצה לשמר יחסים עם לקוחות מתוך מחשבה על המשך הקריירה שלו בתחום?

אם הוא רוצה לעזור לחברים לצוות גם בזמן שהוא בחופשה?

אם הוא עורך דין בזמן שמתנהל משפט חשוב של הלקוח שלו?

אתה משתמש כאן הרבה בפועל 'רוצה'. במציאות העובד לא ממש רוצה, אלא נרמז לו במפורש או שלא מפורש שזה מה שמצופה וזה מה שמקובל.

האם מצופה מעובד שעובר ניתוח גדול ומתאשפז, לקחת לפטופ לביה'ח, כי 'יש לו ידע ייחודי' והוא עובד ב'חברה קטנה' ו'הלקוח הציב לנו דדליין לעמוד בו' ?

האם על עובד שנמצא באבל על מות אימו , לקחת לפטופ לסוכת האבלים ולפתור בעיות של לקוחות?

אני מניח שברוב החברות, יכבדו את 2 המצבים שציינתי ולא יבקשו מהעובד לעבוד, וגם לא ירמזו לו לעבוד.

אז למה שהוא בחופשה בקריבים לגיטימי לדרוש ממנו לעבוד? לטעמי זו סיטואציה של השפלה עצמית שבאמצע סיור מודרך בוותיקן/ מצ'ו פיצ'ו/ וכד', העובד (שכיר) עוזב את הקבוצה, פותח לפטופ ומתחיל לעבוד על פתרון של בעייה דחופה בעבודה.

עריכה אחרונה על ידי FARM
פורסם

יש הרבה אנשים ובמיוחד מהדור הישן (55-60+) שיש להם מוסר עבודה שלדור החדש נראת הזויה.

בעסק קטן לפעמים זה כל כך חשוב שבלי זה לפעמים חברות יכולות לקרוס. כמובן שלאנשים כאלו זה מתגלם גם ביחס מהבוס והרבה פעמים גם במשכורת כדי למשוך אדם אחד איכותי שיאבק להישאר מאשר משכורת נמוכה וחוסר עניין של העובדים להתאמץ.

אצלי במקום עבודה זה בדיוק ככה ואני לא יודע כמה החברה שאני הייתה מחזיקה באותו מצב בלי היחס הזה מהעובדים (שגילם הממוצע מעל 55 אגב)

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Shab00 כתב:

יש הרבה אנשים ובמיוחד מהדור הישן (55-60+) שיש להם מוסר עבודה שלדור החדש נראת הזויה.

לא "מוסר עבודה". אלא "מסירות למקום עבודה".

צעירים עם מוסר עבודה לא חסר. פשוט אצל צעירים העולם לא מתחיל ונגמר במקום העבודה שלהם. יש עולם מאוד גדול בחוץ.

במיוחד אם אותו מקום העבודה יכול ביום אחד בהיר לבוא ולהגיד - "שמע, העסקים לא משהו, נצטרך להיפרד".

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

שוב, זה תלוי סיטואציה.

אני אתן לך דוגמא. יש מפעל בענף שלי שיושב בקריית מלאכי אבל החברה האם יושבת ברמת הגולן. המהנדס שם יודע שהעבודה שלו היא בקרית מלאכי כשפעם בשבוע הוא עובד ברמת הגולן.

שניהם הם מקום העבודה הקבוע שלו, הוא יודע את זה מראש והוא בכלל גר בהרצליה. הכל סוכם מראש וידוע והוא ידע את הדברים כשניהל מו"מ על התנאים שלו. זה משולם באופן עקיף דרך המשכורת ולא צריך לשלם לו בנפרד.

הסיטואציה מאוד פשוטה.

אני גר ברחובות והמשרד שלי ברחובות.

פעם-פעמיים בשבוע אני צריך לסוע לקריית שמונה.

האם עלי לתרום לך 8 שעות שבועיות מהחיים שלי או שתשלם לי עליהן?

לפני 3 שעות, Transporter כתב:

אם ידעת שהמשרד ברחובות והוא נשאר ברחובות  אין שום סיבה להחשיב את ההגעה כחלק מהעבודה

אתה לא יודע לקרוא,מה אני אגיד לך....

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 3 שעות, Shab00 כתב:

אני יכול להגיד לך שאני מכיר מהנדס חשמל עצמאי שכל יום נוסע מנהריה לכל הארץ וכן גם לרחובות ואפילו דרומה יותר לפעמים.

הוא עצמאי - ולכן מתמחר את השעות שלו בדרכים ואת הוצאות הנסיעה במסגרת עלות השירות שהוא נותן. אל תשווה את זה לשכיר.

לפני 3 שעות, Transporter כתב:

לפני שעתיים, Mech Morphix כתב:

החוק לא מסכים איתך, שכן תאונת דרכים בדרך לעבודה יכולה להיות תאונת עבודה

ממה שאני מכיר הצדק עם @Transporter שעון הנוכחות כשמו כן הוא - רושם את הנוכחות במקום העבודה. אולי מישהו כמו @Buki ידע מה החוק אומר לגבי עובד שטח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

אולי מישהו כמו @Buki ידע מה החוק אומר לגבי עובד שטח

יש לנו אפליקציה לדיווח נוכחות. 

ברגע שדיווחת תחילת יום עבודה, אתה בעבודה. דיווחת סוף, אתה לא בעבודה. 

הנוהל הוא שאם תחילת העבודה היא במשרד, מדווחים בהגעה למשרד.

אם תחילת העבודה היא בשטח, אתה יוצא מהבית בתל אביב ב 9 בבוקר ונוסע לנקודת עבודה בדימונה, מגיע אליה ב 11:00 בבוקר - הנוהל הוא לדווח תחילת יום עבודה ביציאה מהבית. 

לא יודע מה החוק אבל ככה זה עובד. 

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 13.2.2022 בשעה 11:24, phpclub כתב:

לדעתי האישית, העקשנות הזאת לא להיות זמין בשעות שאחרי העבודה

היא ההבדל בין אדם שעושה רק את X כי זאת העבודה שלו וכל השאר לא מעניין אותו וכנראה שיתקע במקום

ובין אדם שיעשה את האקסטרה-מייל וכנראה שיסתכלו עליו בעין טובה יותר ויעריכו אותו יותר ואולי גם יקדמו אותו

(כל זה כמובן להוציא כמובן מקומות עבודה מורידים ומנצלים)

זה בדיוק העניין, מה נחשב ניצול ומה נחשב מקובל?

לשלוח הודעה ב11 בלילה שתגיע מחר שעה מוקדם יותר כי פתאום נזכרת שצריך להוסיף שקפים לאיזו מצגת זה מקובל?

להיזכר ב8 בערב במשהו דחוף שחייבים להכין למחר בבוקר ולהתקשר לעובד שיגיע למשרד לעשות את זה, זה מקובל?

להתקשר לעובד שנמצא ביום חופש בשביל שאלה קטנה אבל חשובה זה מקובל?

לחפור לעובד שעה וחצי בטלפון כשהוא נוהג בדרך הביתה על דברים שצריך לעשות זה מקובל?

לדרוש מעובד להיות מחובר למייל של העבודה דרך המכשיר הפרטי שלו ולהגיב זה מקובל?

לתת לגורם חיצוני את מספר הטלפון הפרטי של העובד כי קיבלת שיחה ואתה לא יודע בדיוק מה לענות ללקוח שלך זה מקובל?

תלוי את מי שואלים.

אני לא חושב שהפרדה מלאה בין עבודה לחיים אפשרית, אבל איזון חייב להיות. איזון זה אומר שבזמנים של משבר אתה לא יוצא ב17:30, אומר לכולם "זדיינו לי מהחיים" ומוציא סוללה מהטלפון עד למחרת ב9 בבוקר, ומצד שני זה אומר שהם לא מתקשרים אליך ביום העצמאות ב7 בבוקר כדי לשאול מה השם של הקובץ הכי מעודכן (סיפור אמיתי).

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל תאונה שמתרחשת בדרך מהבית לעבודה או מהעבודה לבית נחשבת כתאונת עבודה.

מדובר על נסיעה ישירות, אם לדוגמא מישהו עושה מעקף דרך הסופר העניין לא תקף (אם כי יש חריגים).

לפני שעה, sperial כתב:

ממה שאני מכיר הצדק עם @Transporter שעון הנוכחות כשמו כן הוא - רושם את הנוכחות במקום העבודה. אולי מישהו כמו @Buki ידע מה החוק אומר לגבי עובד שטח.

פורסם
לפני שעתיים, Potato כתב:

הסיטואציה מאוד פשוטה.

אני גר ברחובות והמשרד שלי ברחובות.

פעם-פעמיים בשבוע אני צריך לסוע לקריית שמונה.

האם עלי לתרום לך 8 שעות שבועיות מהחיים שלי או שתשלם לי עליהן?

אם סיכמנו שאתה מגיע למשרדונוסע אז אתה מתחיל במשרד ואם סיכמנו שאתה עובד יום בשבוע בקרית שמונה אז היום שלך מתחיל שם אלא אם סיכמנו אחרת.

הכל לפי מה שסוכם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...