Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לקבל פיזי או להתקין סופט טוקן על הסמארטפון.

אני הלכתי על סופט-טוקן, וזה באפליקציה ייעודית כי... לא יודע. אז ליאור, יש לי גם גוגל Authenticator וגם Defender של one identity. אה כן, ויש עוד 2FA ששולח לי סמס כשאני מתחבר לשיט אינטרנטי/אופיס של החברה. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 20 דקות, David32 כתב:

תראה, לא ניסיתי להיכנס אופליין, אבל אני מתאר לעצמי שהאימות של הטוקן יכול להתרחש גם אופליין בחלון זמן מוגדר ע"י האדמין.

ככה או ככה, אני מקיש גם סיסמא וגם טוקן וזה מאוד מעצבן.

אני לא מקיש טוקן. אני מכניס יוזר וסיסמא

לפני 10 דקות, David32 כתב:

אפשר לקבל פיזי או להתקין סופט טוקן על הסמארטפון.

אני הלכתי על סופט-טוקן, וזה באפליקציה ייעודית כי... לא יודע. אז ליאור, יש לי גם גוגל Authenticator וגם Defender של one identity. אה כן, ויש עוד 2FA ששולח לי סמס כשאני מתחבר לשיט אינטרנטי/אופיס של החברה. 

איכסה

אצלי אין טוקן, ובמקום הסמס יש לי גוגל Authenticator

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

תהיה טוב לאנשים, אנשים יהיו טובים אליך. תהיה חרא ופוץ, תקבל את אותו דבר בחזרה בסוף.

שמח שזה עבד במקרה האישי שלך. בארגונים בהם אני עבדתי, למדתי שבהרבה פעמים עובד שמפגין רצון+יכולת+משמעת, מנוצל ע"י מנהלים וקולגות. למה למנהל להטיל משימות על עובד בינוני ווכחן (עובד עם נטייה להתווכח על כל דבר שמטילים עליו)? אפשר להטיל אותה משימה על חברו היעיל והממושמע. מבחינת המנהל המשימה תבוצע טוב יותר וללא צורך של להתמודד עם העובד הווכחן. יוצא שיש עובדים 'פראיירים' שמתוגמלים באותה מידה כמו חבריהם הפחות טובים. אגב, לא הבחנתי שהבינוניים הווכנים מתקדמים פחות, להפך.

התיאוריה שלי אומרת שבגלל שעובדים כנועים וממושמעים, מטבעם פחות אסרטיבים, הם פחות ירדפו אחרי קידום באופן אקטיבי. מעבר לכל, לווכחנים יהיו יותר כישורים בינאישיים שיאפשרו להם להתקדם בתוך ומחוץ לארגון, על אף בינוניתם.

עריכה אחרונה על ידי FARM
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אף אחד לא רוצה עובד ווכחן סדרתי ולא פרודוקטיבי. אם אחד כזה הוא לא הבן דוד של הבעלים, בשלב מסויים יעזיבו אותו.

ווכחנות זה לא אסרטיביות ומשמעת זה לא כניעות. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

אחד כזה הוא לא הבן דוד של הבעלים, בשלב מסויים יעזיבו אותו.

מניסיוני לא. זה חייב להיות לא וכחן סדרתי. מספיק אחד שעושה פרצופים' שמטילים עליו משימות שהוא 'חושב' שזה לא תפקידו לבצע.

לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

ווכחנות זה לא אסרטיביות ומשמעת זה לא כניע

יש קורולציה גבוהה בין 2 הראשונים ובין     2האחרונים

עריכה אחרונה על ידי FARM
פורסם
לפני 12 שעות, garicho כתב:

בכיף, אם זה על חשבונך - מוניות בישראל ממש יקרות.

שולח אותך במונית שירות.

לפני 12 שעות, SlowRide כתב:

אם העובד שכן שלך ונמצא על הדרך לעבודה תכלס אין בעיה, אבל אם יש לך שגרת בוקר שכוללת כל מיני נסיעות כמו למשל ילדים לבי"ס ולעבור דרך אותו עובד משבש אותה, זה דפוק.

בגלל זה לא מקובל לדרוש כזה דבר. אפשר לבקש כמובן אבל אם זה לא מסתדר אין מה לבוא בטענות לעובד.

אני התכוונתי למשהו חד פעמי, 

ביקשו ממני כמה פעמים ותמיד נענתי בשמחה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני 15 שעות, Night Driver כתב:

אתה מדבר על סטטיסטיקות אבל בני אדם זה לא סטטיסטיקה אלא כל אחד לגופו.

זכותך להתנהל בצורה גורפת כזו ואם היו לי 300 עובדים כנראה שלא היתה לי ברירה אלא להתנהל ככה אבל כשאני עם 25 אני יכול להרשות לעצמי לבדוק נקודתית.

אתה פייר לדעתך והעובד פייר לדעתו.

עובד הוא לא עבד וזכותו להגיד לא יכול להישאר. יש לו גם חיים ועוד התחייבויות ולא תמיד מסתדר להישאר כמה שבא למעביד.

רק קח בחשבון שאנשים שעומדים דום לכל נאד שהבוס תוקע מתחלקים לשני סוגים. הראשון מאוד לויאלי ואכפתי והשני כי פשוט אין לו ברירה. הראשון בדרך כלל מאוד יקר והשני בדרך כלל חסר כישורים ו/או שיברח ברגע שיוכל.

זה בכלל לא משנה אם יש לך 25 עובדים עו 2500 עובדים

עובד לא מתאים יכול לגרום לי נזקים שיקח לי שנים לתקן וזה נכון לכל סוג של עסק בכל גודל

יש לי קולגה שלא מקבל ממני עבודה רק בגלל העובד שלו. והוא שנים איתו וזה סבבה לו ככה. מעניין  מתי הוא יבין שהוא מפסיד כסף

אני לא מוכן להפסיד ובטח לא מוכן לשבת לעשות עם כל עובד שיחה ולהבין מה צריך לעשות כדי לשכנע אותו לעבוד.

אני כמעט 20 שנה עובד עם אנשים ויודע לזהות מתי זה מגמתי ומבחינתי מאותו רגע אין מה לפתור ומה לנסות. 

אני כבר שנים בגישה הזאת וכמו שאמרתי שמעתי את אותו דבר בדיוק באחת ההרצאות של אסף גרניט שאגב מי שלא יצא לו להיות מומלץ מאוד. בנאדם מאוד חכם שמנהל עסקים מצליחים מסביב לעולם

ברור שעובד טוב הוא עובד יקר. אני רוצה עובדים טובים

אין לי בעיה לעבוד גם עם עובדים פחות מנוסים אבל שיהיו אנשים טובים. יש לי את כל הזזמן שבעולם ללמד אותם לעבוד בתנאי שהם רוצים ללמוד לעובד וליישם את הדרך שאני מלמד אותו. לא בדרך שלו.

אני חושב שהיום אני יודע לברור אנשים טובים  ולהשאיר סביבי את הטובים ולהפטר ממי שלא רלוונטי לעסק שלי

גם אם לפעמים זה אומר להיות יותר לחוץ בכוח אדם, אבל לדעת שיש סביבי עובדים טובים שמרימים לי את העסקים ולא לוקחים אותם אחורה

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 17.2.2022 בשעה 15:33, FARM כתב:

שמח שזה עבד במקרה האישי שלך. בארגונים בהם אני עבדתי, למדתי שבהרבה פעמים עובד שמפגין רצון+יכולת+משמעת, מנוצל ע"י מנהלים וקולגות. למה למנהל להטיל משימות על עובד בינוני ווכחן (עובד עם נטייה להתווכח על כל דבר שמטילים עליו)? אפשר להטיל אותה משימה על חברו היעיל והממושמע. מבחינת המנהל המשימה תבוצע טוב יותר וללא צורך של להתמודד עם העובד הווכחן. יוצא שיש עובדים 'פראיירים' שמתוגמלים באותה מידה כמו חבריהם הפחות טובים.

אז העובד הממושמע והיעיל יעבוד קצת, יראה מה למה וכמה, יצבור ניסיון, ימצא עבודה אחרת עם קידום, ויגיד ביי ביי לבוס ויאחל לו בהצלחה להתמודד עם וכחנים ונצלנים ולחפש פראייר תורן אחר.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

אז העובד הממושמע והיעיל יעבוד קצת, יראה מה למה וכמה, יצבור ניסיון, ימצא עבודה אחרת עם קידום, ויגיד ביי ביי לבוס ויאחל לו בהצלחה להתמודד עם וכחנים ונצלנים ולחפש פראייר תורן אחר.

השיטה היא להיות יעיל אבל לא יעיל מידי.

אם כל פעם תקדים את הלוז בשבוע יצמצמו לך את הלוז.

תשאל איך אני יודע?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 17.2.2022 בשעה 20:59, FARM כתב:

מניסיוני לא. זה חייב להיות לא וכחן סדרתי. מספיק אחד שעושה פרצופים' שמטילים עליו משימות שהוא 'חושב' שזה לא תפקידו לבצע

לא ראיתי כזה דבר. אם נתנו לו משימה כנראה שזה כן התפקיד שלו. בכל עבודה שהייתי, גם עבודות פשוטות, אנשים כאלה מסומנים כבעייתיים ואין להם הרבה סיכוי להתקדם בארגון. בהזדמנות הראשונה הם מוחלפים.

בתאריך 17.2.2022 בשעה 20:59, FARM כתב:

יש קורולציה גבוהה בין 2 הראשונים ובין     2האחרונים

יכול להיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 17.2.2022 בשעה 15:50, SlowRide כתב:

אף אחד לא רוצה עובד ווכחן סדרתי ולא פרודוקטיבי. אם אחד כזה הוא לא הבן דוד של הבעלים, בשלב מסויים יעזיבו אותו.

ווכחנות זה לא אסרטיביות ומשמעת זה לא כניעות. 

עובדה שיש כאן מי שכותב לך שהוא מוכן לדבר עם העובד ולשמוע שהבן שלו נפרד מהאקסית ולאישתו לא הסתדר הפן אז הוא בא עצבני

בקורונה היה לנו זמן לשמוע סיפורים ולדבר על החיים ולהתעסק בהכל

בשיגרה אין זמן לזה. אף אחד לא מעוניין להיות פסיכולוג. זה לא שמדובר  בעובד שכל החיים היה תותח ויום אחד בא לא טוב אז מנסים להבין אותו.

ד"א גם אם הוא בן דוד של הבעלים בסוף יבינו שהוא לא מתאים

פורסם
לפני 8 שעות, Transporter כתב:

עובדה שיש כאן מי שכותב לך שהוא מוכן לדבר עם העובד ולשמוע שהבן שלו נפרד מהאקסית ולאישתו לא הסתדר הפן אז הוא בא עצבני

אתה פשוט לא מבין את ההבדל בין וכחן סידרתי כי זה האופי שלו לבין אדם עם בעיה נקודתית שאפשר לנטרל.

לפני 8 שעות, Transporter כתב:

בקורונה היה לנו זמן לשמוע סיפורים ולדבר על החיים ולהתעסק בהכל

בשיגרה אין זמן לזה. 

זה חלק מהעבודה לנהל עסק.

גם לקוחות לפעמים מוציאים את המיץ, אין לנו זמן לזה ועדיין אנחנו שומעים אותם בלית ברירה כי זה חלק מהעבודה.

לפני 9 שעות, Potato כתב:

השיטה היא להיות יעיל אבל לא יעיל מידי.

אם כל פעם תקדים את הלוז בשבוע יצמצמו לך את הלוז.

תשאל איך אני יודע?

אתה יכול להיות לא יעיל מידי כדי שלא יצמצמו לך את הלוז ואתה יכול לשבת עם הבוס ולבקש תוספת. אם אתה שווה אותה אתה גם תקבל אותה.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אתה יכול להיות לא יעיל מידי כדי שלא יצמצמו לך את הלוז ואתה יכול לשבת עם הבוס ולבקש תוספת. אם אתה שווה אותה אתה גם תקבל אותה.

אם הבוס שלי היה יכול להוריד לי את המשכורת בצורה חוקית הוא היה עושה את זה.

הכיסא שלי במשרד ישן ודיי גמור אני כבר 4 חודשים מבקש שיחליפו,לא למשהו יקר,הכי פשוט שיש אבל שיהיה עם ריפוד וידיות.

כלום.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אבל אם אתה תותח ושווה את המשכורת שלך ויותר ותגיד לו שאתה עוזב, כנראה שתקבל עמדה שלמה חדשה והעלאה. 

אלא אם המעסיק שלך מטומטם ולא יודע להעריך אותך - במקרה כזה תעזוב למקום שכן מעריך אותך

פורסם
לפני 14 דקות, Potato כתב:

אם הבוס שלי היה יכול להוריד לי את המשכורת בצורה חוקית הוא היה עושה את זה.

הכיסא שלי במשרד ישן ודיי גמור אני כבר 4 חודשים מבקש שיחליפו,לא למשהו יקר,הכי פשוט שיש אבל שיהיה עם ריפוד וידיות.

כלום.

בשורה התחתונה כל מנהל עם היגיון בריא עושה חשבון של עלות תועלת.

אם יש לי עובד טוב אז אני אשמור עליו גם אם יהיו לו בקשות קצת מוזרות כמו כיסא חדש.

כנראה הבוס שלך חושב שתפחד לעזוב ושהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...