Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, Transporter כתב:

לא אתה כנראה לא מבין

עובד שפוגע לי בעסק הוא  לא בסיס לעסק ולא חלק מהעסק ולא חשוב לעסק, הוא מחלה מסוכנת שיכולה להרוס את העסק.

אני לא יודע מה הנסיון שלך  אבל נתתי לך דוגמא את אסף גרניט, סתם איזה טבח שמנהל מאות אנשים מסביב לעולם ועושה את זה בהצלחה כנראה

מה אתה מגדיר בתור פוגע בעסק?

כי הוא לא רשם שמישהו מהעובדים פוגע לו בעסק.

גם אלא אם כן אתה מעסיק ילדים בני 16 יש סיכוי לא רע שלבן אדם שתביא יש נסיון שתוכל ללמוד ממנו ולא בהכרח כל הצעה היא לרעה.

לפני 4 שעות, Transporter כתב:

תמשיך להלחם על העובד שלך נראה מתי זה יתפוצץ לך בפנים ויבוא העובד שיגרום לך להתחרט על זה

אני 100% בטוח שזה כבר קרה.

להתנהג כמו בן אדם זה עניין של אופי.

גם אם ישלמו לי הרבה אם יתנהגו אלי כמו לחרא בסוף יישבר לי ואני אעזוב כי יש גבול כמה אפשר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 13 דקות, Transporter כתב:

הוא גם חושב שהכל בסדר

אם הוא עובד, ומרוויח, ומפתח את העסק אז כנראה שהוא צודק, ובאמת הכל בסדר.

לא מכיר את התעשיה שלך, אבל אני מניח שטרנספורטר הוא לא ספק העבודה היחיד בארץ.

פורסם
לפני 13 דקות, Potato כתב:

אני 100% בטוח שזה כבר קרה.

ברור שכבר קרה ויותר מפעם אחת אבל המאזן רווח והפסד בתחום הזה עדיין נוטה חזק לכיוון הרווח.

אותו הדבר גם עם לקוחות. היה לי לקוח שהיה בקשיים ורוב הספקים סגרו לו את הברז. אני בהחלטה מודעת ובידיעה ברורה שבשלב כלשהו הוא לא יוכל לשלם הקצתי לו אובליגו של 30,000 שקל. הוא התנדנד שנתיים שבהם הרווחתי הרבה יותר מה 30,000 שהפסדתי בסוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

אין לי משהו ענייני להוסיף לשרשור, אבל טרנספורטר עם כל הכבוד בוא! אסף גרניט אחלה והכול, אבל תאכלס הוא באמת בסה״כ טבח שמנהל כמה מאות עובדים. הוא דג קטן ולשלוף אותו כאיזה איידול של עסקים קצת מוגזם.

דבר שני, הכול תלוי בגודל העסק. אתה מדבר מנקודה של עסק קטן(עם כל הכבוד - ויש כבוד), ואין קורלציה לצורת התנהלות של עסקים גדולים. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 6 שעות, Night Driver כתב:

יש תחומים כמו בנין ותשתיות שהם בתחתית שרשרת המזון ויש כנמו מכונות למשל שלא. 

מה?!

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

מתכנני תשתיות נמצאים בתחתית שרשרת המזון לא מקצועית אלא מבחינת תגמול מול מהנדסי ביצוע.

במכונות במשרדי הנדסה אתה מוצא הרבה אנשים מאוד מנוסים לצד זוטרים לביצוע ה"עבודה השחורה".

פורסם
לפני 24 דקות, Giant_TA כתב:

אין לי משהו ענייני להוסיף לשרשור, אבל טרנספורטר עם כל הכבוד בוא! אסף גרניט אחלה והכול, אבל תאכלס הוא באמת בסה״כ טבח שמנהל כמה מאות עובדים. הוא דג קטן ולשלוף אותו כאיזה איידול של עסקים קצת מוגזם.

דבר שני, הכול תלוי בגודל העסק. אתה מדבר מנקודה של עסק קטן(עם כל הכבוד - ויש כבוד), ואין קורלציה לצורת התנהלות של עסקים גדולים. 

להגיד שאסף גרניט הוא בסך הכל טבח ודג קטן זה כמו להגיד שאייל גולן הוא זמר חתונות

מדובר באנשי עסקים שמחזיקים המון עובדים ומגלגלים המון כסף ומנהלים חברות גדולות

כאיש עסקים הוא אמר דברים שהרבה בעלי עסקים מצליחים יודעים אבל לא תמיד חושבים עליהם, היה מאוד כיף לשמוע אותו.

ובלי שום קשר אליו , עובד לא טוב יכול לגרום נזק עצום לחברה. מי שיכול להרשות לעצמו להיות פסיכולוג של כל עובד שיהיה לו בהצלחה אני כבר לא שם ממזמן

פורסם

@Transporter

לנהל קבוצת מסעדות שונה לחלוטין מלנהל רשת מרכולים ששונה לחלוטין מלנהל מפעל.

עם כל הכבוד לגרניט, כמות הכשלונות שלו לא מבוטלת (מסעדות שנסגרות או נמכרות אחרי השקעות גדולות שלא תמיד מכוסות).

מעבר לזה כמנהל אתה לא יכול לאמץ סגנון ניהול של מישהו אחר אם הוא לא מתאים לאופי שלך.

ואם אתה חושב שיש נוסחא שאם תפעל לפיה אתה תצליח אז אתה טועה בענק. אם היו נוסחאות כאלה כל דביל היה מקים עסק מתחרה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

מעבר לזה כמנהל אתה לא יכול לאמץ סגנון ניהול של מישהו אחר אם הוא לא מתאים לאופי שלך.

בול!

פורסם
לפני 59 דקות, Night Driver כתב:

במכונות במשרדי הנדסה אתה מוצא הרבה אנשים מאוד מנוסים לצד זוטרים לביצוע ה"עבודה השחורה".

יש את הגדולים שיודעים לקחת כסף מלקוחות ואת הנישתיים.

השאר לא שונים מתשתיות.

פורסם
לפני כשעה, BloodFist כתב:

אל תדאג גם אצל המשרדים הגדולים המתכננים לא מתוגמלים בהתאם… (לרוב)

יש הבדל בין "אפשר עוד קצת" לבין להרגיש שגונבים אותך על כל שניה אחרי 17:00

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Potato כתב:

מה אתה מגדיר בתור פוגע בעסק?

כי הוא לא רשם שמישהו מהעובדים פוגע לו בעסק.

גם אלא אם כן אתה מעסיק ילדים בני 16 יש סיכוי לא רע שלבן אדם שתביא יש נסיון שתוכל ללמוד ממנו ולא בהכרח כל הצעה היא לרעה.

עובד שעושה את העבודה בדרך שלו, כי הדרך שלי "מסורבלת"

עובד שמרשה לעצמו לאחר, אבל חס וחלילה להשאר קצת יותר כשצריך

עובד שרגיל שבשעות מסויימות אין יש פחות עבודה או אין כלום, ויום אחד כשיש הוא עושה טובה שהוא עובד "כי זה זמן פנוי בד"כ"

עובד שלא מגדיל ראש "כי זה לא העסק שלו והוא רק סחיר"

יש אלפי דוגמאות שבסוף בפעם אחת קריטית זה יגרום לי נזק כלכלי עצום.

לא מעוניין

לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

@Transporter

לנהל קבוצת מסעדות שונה לחלוטין מלנהל רשת מרכולים ששונה לחלוטין מלנהל מפעל.

עם כל הכבוד לגרניט, כמות הכשלונות שלו לא מבוטלת (מסעדות שנסגרות או נמכרות אחרי השקעות גדולות שלא תמיד מכוסות).

ואם אתה חושב שיש נוסחא שאם תפעל לפיה אתה תצליח אז אתה טועה בענק. אם היו נוסחאות כאלה כל דביל היה מקים עסק מתחרה.

אני לא עוסק במסעדנות, לפחות לא באופן פורמלי

העסקים שאני מנהל באופן ישיר הם בתחום שונה  לגמרי

אני לא מבשל לאנשים, לא מארח אנשים ולא מפנה שולחנות

אבל ההרצאה שלו דיברה אלי מאוד

אם אתה כבעל עסק לא יודע לראות הרצאה כזאת ולקחת לך דברים משם כנראה כדאי שתקח מישהו שיסביר לך איך להשליך את הדוגמאות שלו על העסק שלך וללמוד מהן.

בתור אחד שמחזיק 4 עסקים מצליחים, שאחד מהם נפתח בקורונה כשכל המדינה הייתה סגורה, ולא קיבלתי שום מתנה מאבא שלי, הכל לבד, כנראה שאני יודע לקחת את הנוסחאות ולישם אותן עליי

אפשר לקחת מתכון מוצלח ולתת לו את הנגיעות שלך והגוון שלך, אחרת לא היו כל כך הרבה מסעדות מאותו סוג שמכינות אוכל דומה וכולן מצליחות.

אבל עזוב הכל בסדר, אי אפשר ללמד אותך שום דבר, אסף גרניט הוא סתם טבח עם כשלונות, אתה מנהל עסק מצליח ועל הדרך יש לך גם זמן להיות פסיכולוג  של העובדים,

פייר אני מקנא, אני לא מצליח לדחוף אפילו 5 אימונים בשבוע או למצוא זמן לקנות בגדים. אולי יום אחד אני אהיה אתה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

אני מנהל עסק מצליח ונמצא בעיצומו של סטארטאפ שכבר גמר פיילוטים מוצלחים אז כנראה שהולך לי לא רע.

לרגע לא אמרתי שאסף גרניט לא מצליח או שאין מה ללמוד ממנו (ותתפלא אבל אני בטוח שגם מהעובדים שתיארת יש מה ללמוד. ובלי טיפת ציניות שווה להקשיבגם להם ) אלא שאני לא הופך לא אותו ולא גדולים ממנו לאייקונים וגורואים.

ולגבימתכון, אם מישהו נותן לי מתכון לאפונה ואני לא אוהב אפונה שום נגיעה אישית לא תשנה את התמונה.

• תוכן חדש...