Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, phpclub כתב:

אבל אם אתה תותח ושווה את המשכורת שלך ויותר ותגיד לו שאתה עוזב, כנראה שתקבל עמדה שלמה חדשה והעלאה. 

אה, צריך לאיים בפיטורין כדי לקבל תנאים נורמליים גם אם אתה תותח? אחלה.

לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

גם אם יהיו לו בקשות קצת מוזרות כמו כיסא חדש.

לא בקשה מוזרה בכלל. במיוחד כשאתה לוקח בחשבון שזה מה שהוא עושה פיזית במשך 9 שעות ביום בשבילך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

בשורה התחתונה כל מנהל עם היגיון בריא עושה חשבון של עלות תועלת.

אם יש לי עובד טוב אז אני אשמור עליו גם אם יהיו לו בקשות קצת מוזרות כמו כיסא חדש.

כנראה הבוס שלך חושב שתפחד לעזוב ושהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה.

אני לא יודע איפה תפוח אדמה עובד, או מה הניסיון שלך עם משרדי הנדסה (אם יש לך קולגות שעובדים או מנהלים משרדי הנדסה פרטיים), מהניסיון שלי ושל חברים שלי שעובדים או עבדו במשרדי הנדסה כאלו, לרוב התנאים פח אשפה, תצבור ניסיון אדיר בעבודה אבל התנאים יהיו חרא, הבעלים יעשה הכל כדי לשלם לך כמה שפחות (וזה נכון גם למקומות קצת יותר גדולים שהייתי מגדיר כמשרדי הנדסה - אני פשוט לא רוצה לרשום פה שמות באופן גלוי).

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

שלי במשרד ישן ודיי גמור אני כבר 4 חודשים מבקש שיחליפו,לא למשהו יקר,הכי פשוט שיש אבל שיהיה עם ריפוד וידיות.

כלום

תתחיל לחפש מקום אחר. זה מינימום של המינימום לספק ציוד נורמלי לעובדים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 31 דקות, David32 כתב:

תלוי במעסיק ובמצבו

כמו שיש עובדים מכל הסוגים יש מעסיקים מכל הסוגים. 

בשרשור השכן כתבתי מה העבירו אותי במקום הקודם. 

יש מעסיקים שעד שאתה מגיע אליהם עם הודעה מוקדמת לא זזים. 

אגב משרדי הנדסה, היה לי לקוח כזה, לא יודע לגבי שכר אבל הוא השקיע טכנולוגית בעובדים בצורה קיצונית למשרד קטן

בתחילת הקורונה רכש מחשבים ב 100k, כל מחשב בין 8 ל 10 אלף ומסכי 27 חדשים לכולם. 

היו מבקשים כסא היה לוקח לו זמן אבל ברגע שהחליט, החליף לכולם

פורסם
לפני 34 דקות, David32 כתב:

הרבה מעסיקים לא ישפרו תנאים באופן יזום כמו שלא ירימו טלפון לספק ויגידו לו קח יותר.

הצעסיק צריך לדעת שאתה לא מרוצה.

לפני 34 דקות, David32 כתב:

לא בקשה מוזרה בכלל. במיוחד כשאתה לוקח בחשבון שזה מה שהוא עושה פיזית במשך 9 שעות ביום בשבילך.

ציניות ידידי.

ביום שעלות כיסא תהיה הדילמברייקר עם עובד שלי זה יהיה סימן שאנחנו לא מתאימים אחד לשני.

לפני 30 דקות, BloodFist כתב:

אני לא יודע איפה תפוח אדמה עובד, או מה הניסיון שלך עם משרדי הנדסה (אם יש לך קולגות שעובדים או מנהלים משרדי הנדסה פרטיים), מהניסיון שלי ושל חברים שלי שעובדים או עבדו במשרדי הנדסה כאלו, לרוב התנאים פח אשפה, תצבור ניסיון אדיר בעבודה אבל התנאים יהיו חרא, הבעלים יעשה הכל כדי לשלם לך כמה שפחות (וזה נכון גם למקומות קצת יותר גדולים שהייתי מגדיר כמשרדי הנדסה - אני פשוט לא רוצה לרשום פה שמות באופן גלוי).

עובד מול לא מעט משרדי מהנדסים.

יש כאלה כמו שאתה מתאר ויש אחרים אבל אצל כמעט כולם כשיש טאלנט שומרים עליו ומפנקים אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
בתאריך 14.2.2022 בשעה 16:40, Shab00 כתב:

יש הרבה אנשים ובמיוחד מהדור הישן (55-60+) שיש להם מוסר עבודה שלדור החדש נראת הזויה.

זה בערך מסכם את כל השרשור.

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

אתה פשוט לא מבין את ההבדל בין וכחן סידרתי כי זה האופי שלו לבין אדם עם בעיה נקודתית שאפשר לנטרל.

זה חלק מהעבודה לנהל עסק.

גם לקוחות לפעמים מוציאים את המיץ, אין לנו זמן לזה ועדיין אנחנו שומעים אותם בלית ברירה כי זה חלק מהעבודה.

אתה יכול להיות לא יעיל מידי כדי שלא יצמצמו לך את הלוז ואתה יכול לשבת עם הבוס ולבקש תוספת. אם אתה שווה אותה אתה גם תקבל אותה.

לנהל עסק זה ממש לא "להתעסק בבעיות אישיות של כל עובד"

זה אפשרי בתקופות חלשות כשיש זמן וכוח להיות פסיכולוג ולא תמיד

לרוב העובדים שבאים וזורקים זין, או עושים מה שהם חושבים שצריך, או מתווכחים על מה שנראה להם חשוב וכו' - זה לא בא ממקום של בעיות אישיות בבית אלא  ממקום של "אני יודע הכל" "דורשים ממני לעשות את העבודה בצורה יותר מסורבלת מהדרך שאני מציע" וכו'

לך יש סבלנות להתעסק עם זה, לי לא.  ברור המקרים זה פשוט חסר סיכוי וכל יום שעובד כזה ממשיך לעבוד איתי אני חשוף ליותר נזק

כנראה אתה לא משלם מספיק לעובדים שלך

אז כשיש לך עובד שיודע לעבוד טוב אתה מוכן להלחם עליו גם אם הוא בעייתי

אני לא.  יש מספיק עובדים שאפשר ללמד אותם את העבודה ויהיו טובים מכל הבחינות ולא רק חצי

פורסם

מה הקשר לתשלום?

אני פשוט נלחם על האנשים שעובדים איתי כי הם הבסיס של העסק ובגלל זה רוב העוהדים שלי נמצאים איתי תקופות ארוכות מאוד (קרעין ותיק שאיתי כבר יותר מ 25 שנים ופרט לשלושה כולם איתי לפחות כמה שנים).

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

הרבה מעסיקים לא ישפרו תנאים באופן יזום כמו שלא ירימו טלפון לספק ויגידו לו קח יותר.

הצעסיק צריך לדעת שאתה לא מרוצה.

ציניות ידידי.

ביום שעלות כיסא תהיה הדילמברייקר עם עובד שלי זה יהיה סימן שאנחנו לא מתאימים אחד לשני.

עובד מול לא מעט משרדי מהנדסים.

יש כאלה כמו שאתה מתאר ויש אחרים אבל אצל כמעט כולם כשיש טאלנט שומרים עליו ומפנקים אותו.

סטטיסטית בקרב הקולגות והחברים שלי בתחום אם אתה רוצה תנאים טובים יותר ועבודה נוחה יותר אל תעבוד במשרד הנדסה (אחלה בתור משרה ראשונה-שניה לצבירת ניסיון רב בהרבה תחומים, אבל אח״כ תתקדם)

• אהבתי 1
פורסם

יש תחומים כמו בנין ותשתיות שהם בתחתית שרשרת המזון ויש כנמו מכונות למשל שלא. 

מהשכן, מי שמוכשר בתחומו בכל מקום יהיה יותרגבוה מהאחרים.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Night Driver כתב:

מה הקשר לתשלום?

אני פשוט נלחם על האנשים שעובדים איתי כי הם הבסיס של העסק ובגלל זה רוב העוהדים שלי נמצאים איתי תקופות ארוכות מאוד (קרעין ותיק שאיתי כבר יותר מ 25 שנים ופרט לשלושה כולם איתי לפחות כמה שנים).

לא אתה כנראה לא מבין

עובד שפוגע לי בעסק הוא  לא בסיס לעסק ולא חלק מהעסק ולא חשוב לעסק, הוא מחלה מסוכנת שיכולה להרוס את העסק.

אני לא יודע מה הנסיון שלך  אבל נתתי לך דוגמא את אסף גרניט, סתם איזה טבח שמנהל מאות אנשים מסביב לעולם ועושה את זה בהצלחה כנראה

תמשיך להלחם על העובד שלך נראה מתי זה יתפוצץ לך בפנים ויבוא העובד שיגרום לך להתחרט על זה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

אני עושה את זה מ 98'. אבא שלי שהוא המנטורהמקצועי שלי עושה את זה משנת 61'.

אם אנחנו עדיין קיימים, מרוויחים ומתפתחים כנראה שזה עובדטוב עבורנו.

אני לא יודע אם הייתי מרויח יותר או פחות אם הייתי נוהג כמוך אבל אני יודע שלא הייתי ישן טוב בלילה כי לאהכל נמדד דרך הכיס ועכשיו.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

כנראה הבוס שלך חושב שתפחד לעזוב ושהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה.

אני לא היחיד שביקש משהו בסיסי ולא קיבל.

אני לא יודע אם הוא מפחד או לא,אבל אני מחפש לאט לאט.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

אני עושה את זה מ 98'. אבא שלי שהוא המנטורהמקצועי שלי עושה את זה משנת 61'.

אם אנחנו עדיין קיימים, מרוויחים ומתפתחים כנראה שזה עובדטוב עבורנו.

אני לא יודע אם הייתי מרויח יותר או פחות אם הייתי נוהג כמוך אבל אני יודע שלא הייתי ישן טוב בלילה כי לאהכל נמדד דרך הכיס ועכשיו.

אם עובד לך כל הכבוד

יש לי חבר שלא מקבל ממני עבודה רק בגלל העובד שלו

הוא גם חושב שהכל בסדר

אני הפסקתי ללמד אחרים איך לעבוד 

• תוכן חדש...