Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המיקום של המשרד/מפעל ברחובות ואני צריך לסוע פעמיים בשבוע לקריית שמונה הזמן עבודה שלי מתחיל מהרגע שנכנסתי לרכב ולא מהרגע שהגעתי לקריית שמונה.

אם תתעקש אני אגיע לעבודה להחתים כרטיס ואצא מהמשרד.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 300
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 29 דקות, Potato כתב:

אם המיקום של המשרד/מפעל ברחובות ואני צריך לסוע פעמיים בשבוע לקריית שמונה הזמן עבודה שלי מתחיל מהרגע שנכנסתי לרכב ולא מהרגע שהגעתי לקריית שמונה.

מדברים על נסיעה סבירה מעיר לעיר ולא מצד אחד לשני של הארץ

חוץ מזה,

אף אחד לא אמר לך לעבוד שם.

פורסם
לפני 3 דקות, Transporter כתב:

חוץ מזה,

אף אחד לא אמר לך לעבוד שם.

מה הקשר?

אתה יכול למצוא בכל מקום פאקים,הפתרון צריך להיות הוגן כלפי המעסיק והמועסק.

פורסם
לפני 11 שעות, hans כתב:

למזלי יצא לי לעבוד בעיקר בחברות עם תרבות טובה מאוד, בלי זיבולי שכל ועם אפס מוחלט של התחשבנויות,

כמו שאמרתי

זה לא חייב לבוא מצד החברה, יש מקומות שמתנהלים יפה מאוד עם העובדים, אבל העובד עצמו מתחשבן על כל דבר, על כל שעה, על כל דבר שמבחינתו זה קצת יותר מאמץ מהרגיל

העובד הנורמלי יראה שהמקום סומך עליו ומתנהל איתו בצורה הכי הוגנת שיש ויחזיר אותו דבר,  אבל יש גם כאלה שלא. נתקלתי בלא מעט

לפני 10 דקות, Potato כתב:

מה הקשר?

אתה יכול למצוא בכל מקום פאקים,הפתרון צריך להיות הוגן כלפי המעסיק והמועסק.

אם אני חברה שנמצאת ברחובות ורוב העובדים שלי מהסביבה ומגיע עובד מקריית שמונה, לא בטוח שאוכל לתת לו תוספת שכר עבור הנסיעות

שיעבור לגור באיזור, שיסע ברכבת, יש פתרונות.

פורסם
לפני 38 דקות, Potato כתב:

אם אתה יודע את זה מראש אז על מה התלונות?

יכולת להגיד לא מתאים לי, יכולת להגיד אני רוצה תוספת X שקלים לכל יום אבל להציב תנאים אחרים לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, Potato כתב:

זה שאתה מביא אותו ב6 ואין לו עבודה עד 9 זו בעיה שלך ולא של העובד.

אם הוא היה עושה מה שבא לו,היה נשאר בבית עוד 4 שעות ויוצא אחרי הפקקים כדי להגיע ב9.

יכול לקרות מצב שיש עבודה מ 18:00 עד 19:00 ומ 19:00 עד 21:30 אין עבודה. לפעמים יש עבודה בקטנה, לפעמים יש ברצף מ 18:00 עד 23:00

הוא בכל מקרה מקבל שכר עבור השעות האלה ובאמת שלא אכפת לי אם ישן או יעשה כל דבר בזמן שאני לא צריך אותו.

אבל שלא יתחיל לספור לי את הזמן בפקקים

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Night Driver כתב:

זה בדיוק מה שאני אומר

הרי אם הוא מקריית 8 ויש אותה עבודה עם אותם תנאים בקרית 8 הוא כנראה לא היה בא עד רחובות

אם הגיע עד רחובות, כנראה שאני מציע משהו שמקומות באיזור שלו לא מציעים

אז אני גם נותן לו עבודה, גם לוקח בחשבון שיאחר לי כי בא מרחוק, וגם יש לו תלונות

לפני 12 דקות, Shab00 כתב:

ואם זה משהו שהתווסף ולא הודיעו לך עליו אז כן יש מקום לדיבור על מה נחשב עבודה ומה לא.

מה זה "התווסף?

רוב האנשים שמגיעים למקום עבודה שואלים \ מקבלים את כל המידע על התפקיד

אני לא מדבר על בלמים או דברים חד פעמיים שצצים פעם בשנה כמו ספירת מלאי,  פרוייקט מיוחד ספציפי שקורה פעם ב 5 שנים

כמו שאמרתי נחשפתי לכל סוגי העובדים

יש עובדים שלא משנה כמה תהיה בסדר איתם, הם תמיד ירגישו שדפקת אותם ויכלו להשיג תנאים יותר טובים

תתן להם 10% יותר בשכר, אחרי חצי שנה ה 10% יראה להם מעט וירצו 20%, וגם ה 20% יראה להם מעט אחרי כמה חודשים.

בכל מקרה אף אחד כאן לא יצליח לשכנע עובד כזה שהוא לא בסדר

מבחינתו אם העבודה שלו היא עד 19:00 וב 19:02 הוא סיים לכתוב את המייל האחרון - ניצלו אותו ופגעו לו בתנאים

ואם הוא עובד 10 שעות ביום ורגיל שהמצב בחברה מאפשר  לו שעה וחצי מהזמן לנוח (לא כהפסקה מוגדרת אלא כי אין עבודה), אבל היום התאפשר רק חצי שעה ל נוח - אז העמיסו עליו יותר מדי ומגיע לו תוספת

זה לא ישתנה, אין טעם לשכנע עובד כזה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 18 דקות, Transporter כתב:

אם אני חברה שנמצאת ברחובות ורוב העובדים שלי מהסביבה ומגיע עובד מקריית שמונה, לא בטוח שאוכל לתת לו תוספת שכר עבור הנסיעות

שיעבור לגור באיזור, שיסע ברכבת, יש פתרונות.

תראה

אף אחד לא יבוא מק"ש לרחובות כדי לעבוד בהקמת אירועים/עמדת דיג׳יי.

לעומת זאת, מהנדס כן יגיע מק"ש לרחובות, במיוחד אם זה עבודה מהבית, עם צורך להגיע פעם-פעמיים בשבוע למשרד.

ואם התפקיד דורש נוכחות פיזית או הגעה לאתרים, לא רק שיתנו לו תוספת שכר, יתנו לו גם ליסינג עם דלקן על חשבון המעסיק.

איפה שאני עובד, המשרדים נמצאים בכפר סבא, אבל העובדים מגיעים ממקומות כמו עפולה/הקריות/נתיבות/ירושלים/ב"ש ועוד. כנראה שווה להם להגיע ולמעסיק לשלם להם תוספת שכר.

חוץ מזה שבמשכורות של הייטק, ההרכב של תוספת בהוצאות נסיעה הופך להיות זניח. אז ישלמו 27 אש"ח במקום 25, אינטל/אפל לא יפשטו רגל מזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 29 דקות, Night Driver כתב:

לא מתלונן.

לצורך העניין אני גר ברחובות.

אם המעסיק מצפה ממני לעשות נסיעה לאתר מרוחק שישלם על הזמן הזה.

לפני 29 דקות, Night Driver כתב:

יכולת להגיד לא מתאים לי, יכולת להגיד אני רוצה תוספת X שקלים לכל יום אבל להציב תנאים אחרים לא.

איפה התנאים והתוספת?

פורסם
לפני כשעה, Potato כתב:

הזמן צריך להתחיל לדפוק כאילו הגעת למשרד וממנו יצאת.

כמו שוואדים אמר: תאר לעצמך שאתה נוסע ברכב של החברה ששומרים במשרד.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 20 דקות, vadim6385 כתב:

תראה

אף אחד לא יבוא מק"ש לרחובות כדי לעבוד בהקמת אירועים/עמדת דיג׳יי.

לעומת זאת, מהנדס כן יגיע מק"ש לרחובות, במיוחד אם זה עבודה מהבית, עם צורך להגיע פעם-פעמיים בשבוע למשרד.

ואם התפקיד דורש נוכחות פיזית או הגעה לאתרים, לא רק שיתנו לו תוספת שכר, יתנו לו גם ליסינג עם דלקן על חשבון המעסיק.

איפה שאני עובד, המשרדים נמצאים בכפר סבא, אבל העובדים מגיעים ממקומות כמו עפולה/הקריות/נתיבות/ירושלים/ב"ש ועוד. כנראה שווה להם להגיע ולמעסיק לשלם להם תוספת שכר.

חוץ מזה שבמשכורות של הייטק, ההרכב של תוספת בהוצאות נסיעה הופך להיות זניח. אז ישלמו 27 אש"ח במקום 25, אינטל/אפל לא יפשטו רגל מזה.

אני יכול להגיד לך שאני מכיר מהנדס חשמל עצמאי שכל יום נוסע מנהריה לכל הארץ וכן גם לרחובות ואפילו דרומה יותר לפעמים.

פורסם
לפני 8 דקות, David32 כתב:

הזמן צריך להתחיל לדפוק כאילו הגעת למשרד וממנו יצאת.

כמו שוואדים אמר: תאר לעצמך שאתה נוסע ברכב של החברה ששומרים במשרד.

מה אכפת לי של מי הרכב?

זה 4 שעות על הכביש.

פורסם
לפני 33 דקות, Potato כתב:

איפה התנאים והתוספת?

לצורך הדיון אני יכול לשלם לך יותר מהמקובל כשזה כלול בפנים, אני יכול לשלם לך תוספת פר נסיעה ואני יכול להגיד גם אם היום נסעת מחר אתה מתחיל ב 10 על חשבוני.

יש הרבה דרכים כשבסוף כולם מסתכמים לאותו הדבר רק בדרכים שונות. השאלה היא מה סוכם בקבלה לעבודה.

כמובן שאם לא הציגו לך את זה כחלק מהתפקיד בזמן הראיון זה לא תקין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...