Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מטען סופר צארג'ר לבית - אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין עמדת טעינה חשמלית מהירה בבית זה אפשרי?

לא רוצה עמדה שלוקחת כמה שעות לטעון מ 0 ל 100

יש דרך לעשות כזה דבר? או שחייבים להתקין מטען איטי ?

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, Transporter כתב:

אני רוצה להתקין עמדת טעינה חשמלית מהירה בבית זה אפשרי?

לא רוצה עמדה שלוקחת כמה שעות לטעון מ 0 ל 100

יש דרך לעשות כזה דבר? או שחייבים להתקין מטען איטי ?

הכל אפשרי, אם יש לך מספיק כסף. מטען מהיר של 50kW יעלה בחו"ל לפחות $10,000. תוסיף הובלה, מיסים, רווח ליבואן והתקנה. אל תשכח התקנת חיבור חשמל  של 3x72A רק עבור המטען, מה שכנראה יצריך את חברת החשמל להציב שנאי במיוחד בשבילך.

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

עלויות משוערות. מטען פשוט של 50kw יעלה לך 30000 שח מינימום. תצטרך גם תשתית מחברת חשמל. אם אתה גר באיזור תעשיה יש סבירות שיש לחברת חשמל רזרבות פנויות והעלויות יהיו קטנות יותר, אם בשכונת מגורים סביר להניח שלחברת חשמל לא יהיו רזרבות מה שאומר על עלות העברת תשתיות חשמל תצטרך להוסיף עוד 50000 אלף שח לפחות ויכול להגיע גם לכמה מאות אלפים.

פורסם

אפשרי לכאורה בהזמנה של תשתית חשמל של 63*3 פלוס עמדת טעינה מהירה תואמת שאין לי מושג כמה תעלה לך. זה לא משתלם באופן כללי.

במטען רגיל תלת פאזי ממש לא צריך 10 שעות, ב6 שעות זה מטעין בטריה של טסלה גדולה מ0 ל100 ואני לא מכיר אנשים שמטעינים על בסיס קבוע מ0 ל100 תמיד זה פחות, הרבה פחות. סדר גודל של 4 שעות למשתמש כבד מאוד שנוסע 200 קילומטר ליום, מי שנוסע את ה50, 60 ואפילו 80 מספיק לו שעה וחצי לטעון את הרכב ל100

פורסם

פות"ש 

אם אתה מעריך שתצטרך על בסיס קבוע הטענה מ0 ל100, ואין לך את ה7-8 שעות בשביל זה, כנראה רכב חשמלי מלא זה לא בשבילך

עדיף לך איזה מרצדס E300 דיזל היברידי פלאג-אין

חסכון עצום בדלק ועדיין טווח פסיכי ללא חרדה

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, avargel כתב:

עדיף לך איזה מרצדס E300 דיזל היברידי פלאג-אין

אני אוהד מספר 1 של מרצדס, לא צריך לשכנע אותי

רכב חשמלי מלא זה לא בשבילי ולא קשה לשכנע אותי לקנות E CLASS

לגבי הטעינה אפשר להטעין 4 שעות היום ו 5 שעות מחר אם הרכב לא נוסע?

זה לא יהיה כב ראשי בבית

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 16 דקות, Transporter כתב:

אני אוהד מספר 1 של מרצדס, לא צריך לשכנע אותי

רכב חשמלי מלא זה לא בשבילי ולא קשה לשכנע אותי לקנות E CLASS

לגבי הטעינה אפשר להטעין 4 שעות היום ו 5 שעות מחר אם הרכב לא נוסע?

זה לא יהיה כב ראשי בבית

ברור שאפשר. במקום להתיחס לטעינה רכב חשמלי כמו למילוי דלק, צריך להתייחס אליה כמו לטעינת טלפון נייד. אתה לא מחכה עד שתהיה קרוב ל-0% לפני שאתה טוען את הטלפון ואתה לא בהכרח מחכה שהסוללה תהיה מלאה לחלוטין לפני שאתה מנתק את כבל הטעינה.

פורסם
לפני 8 דקות, Transporter כתב:

סבבה אם ככה

ומי מבטיח לי שלא יחנה מישהו לידי וישתמש במטען ?

פחח חנייה משותפת? ביטוח לאומי 

• מצחיק 10
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...