Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כמו רכב מוזנח. מאוד מוזנח.
רעש מהמנוע - זה נשמע כמו כסת"ח רגיל. 
תושבות מנוע, תושבות תיבת הילוכים, ניזלות שמן, נזילות מים, בולמי זעזועים פגומים, גומיות פגומות, חדירת מים לתא מטען - נשמע שיש פה השקעה גדולה  שצריך לעשות ברכב.
לגבי סעיף מערכת היגוי - הם תמיד כותבים "לתקן זויות היגוי". אבל חופש במערת היגוי -  בעיה.
חדירת מים לפנס... הייתי יורד מהרכב הזה.

מה אמר לך הבוחן לגבי הרג'קטים?
לפעמים הם כותבים על תושבות מנוע פגומות אבל הבוחן אומר שהן תואמות את הגיל והקילומטרז' של הרכב. או שהוא אומר - פגומות וצריך להחליף. כנ"ל לגבי בולמי זעזועים.

פורסם (נערך)

זה מה שקורה כשלוקחים רכב דיי ישן שנסע (כמותית לפחות) דיי הרבה,  למכון בדיקה (הרבה מאוד רג'קטים).

אני לא אומר שכל מה שנכתב בבדיקה לא שווה התייחסות (איתות, נזילות, שברים, חלודה וחדירת מים, למשל, קרוב לוודאי שהם "אמיתיים".

תשובות למה באמת צריך לתקן ומה לא + עלויות - יש לברר במוסך.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות

alfa 156 2.5.

פורסם

יש חדירת מים לפנסים ואולי בגלל שלא יושבים טוב גם לתא המטען, אבל אותי זה היה מרתיע, כי צריך להתחיל לחפש את המקור-כאב ראש.

נוזל קירור מתחת למינימום?

האם יש נזילת שמן או הזעה?

סך הכול סעיף המנוע לא נורא.

אם לא חדירת מים לא בדיקה נוראה, בכול זאת רכב ישן ואם המוכר מוכן להוריד אפשר להתקדם.

אבל עניין החדירת מים בעייתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי, ממש תודה רבה לכם!

זה הונדה סיוויק היברידית 2009 היא רצתה 16,000 והורדתי אותה ל15, לפי מה שהבנתי ממכם לא כדאי להתעסק עם כל הבלאגן הזה, השאלה האם במחיר הזה אולי כן כדאי לקחת את הרכב ולנסות לתקן את הדברים הנצרכים ?

מה שמוזר שהרכב עבר טסט לפני שבוע, לפי דעתכם יש מצב שרכב כזה עם התקלות עבר בלבן את הטסט?

פורסם

אם זה היבריד, יש את נושא הסוללה, עלות החלפה לא זולה, האם ידוע אם הוחלפה?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש סיכוי טוב שבמשמרת שלך תצטרך החלפה, בטיוטה זה עולה כמה אלפים.

הייתי בודק מה עלות ההחלפה בסיוויק.

פורסם

לדעתי הונדה לא יודעים לייצר היברדיות טובות.

גם כשהן חדשות. בטח לפני עשור ומעלה.

השאלה מה קורה כשהסוללה מתה לגמרי. האם הרכב בכלל יכול לנסוע. נראה לי שצריך לנסוע על הרכב זמן מסויים ולעקוב אחרי המסך של המערכת ההיברדית - כמה אחוז יש לה, איך הטעינה וכו.

שוב, סיכוי טוב שזה לא יחזיק אצלך ואז אתה סוחב בטריה מתה ומנוע חשמלי מיותר, הרבה משקל מת.

לדעתי חייבים לקחת את הרכב למוסך מתמחה הונדה אבל לא יבואן כדי שיתן חוות דעת. לא יודע כמה מוסכים כאלה יש ובפרט שמבינים בהיברידי.

אחרי דוח כזה חייבים לשאול את הבוחן פרטנית על כל סעיף האם זה כסתח או שדורש תיקון מיידי/קרוב מאוד. נורות איתות פנסים - אם לא תקינות זה כשלון טסט.אולי זה משהו אחר. פנס ערפל זה הזנחה. חדירת מים לפנסים זה גם כשלון טסט לדעתי.

• תוכן חדש...