Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיאום מס\החזר מס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני שכיר בהייטק כבר כ 7 שנים, צריך לעשות החזר מס על ה4 שנים האחרונות.

אין לי משוג איך עושים את זה ולא רוצה לעשות את זה לבד כי פשוט אין זמן.

זקוק להמלצה לרו"ח בר"ג (אגב כמה נהוג לקחת עמלה על תהליך שכזה?)

תודה רבה!

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משתמש כבר כמה שנים בשירות של finupp לביצוע החזרים לאשתי ולי. הבדיקה מבוצעת ללא עלות והם אומרים לך אם יש לך זכאות להחזר/חוב/כלום וכמובן את הסכום. במידה ויש לך החזר ואתה בחומר לבצע דרכם הם לוקחים עמלה סבירה באחוזים. השירות מהיר ויעיל ותמיד דייקו ברמת השקל את ההחזרים.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

ממליץ עליו בחום: https://muallem.co.il/

שילמתי לו איזה 10-12 אחוז.

יושב בבני ברק אבל כל ההתנהלות שלי מול העובדות שלו הייתה במייל בלבד.

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

המלצה שלי תיזהר!!!!

אמא שלי (עובדת תנובה) ואמא של חבר שלי (עובדת רפאל) עשו החזר מס אצל אותו רואה חשבון.

שניהן קיבלו החזרים נדיבים מאוד ובסוף שילמו על זה ביוקר.

פורסם

מה הכוונה שילמו על זה ביוקר?

לא קובעים את התשלום לפני התהליך?

פורסם

מישהו ממכרי ביצעו את הפעולה, 7 שנים לאחור, באמצעות רואה חשבון שמתאמן לידו בחדר הכושר. הסכום שגבה השתווה להחזר המס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, airwolf1980 כתב:

המלצה שלי תיזהר!!!!

אמא שלי (עובדת תנובה) ואמא של חבר שלי (עובדת רפאל) עשו החזר מס אצל אותו רואה חשבון.

שניהן קיבלו החזרים נדיבים מאוד ובסוף שילמו על זה ביוקר.

ספר.פרט.נמק.הסבר

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ישנם רו"ח שמגישים בקשה להחזר מס על סמך נתונים שגויים -> הלקוח מקבל החזר ע"ס הנתונים הנ"ל (כנראה שאלו אנשים שאינם זכאים להחזר, והרו"ח מנסה בכוח לבצע החזר כדי לעשות איזה רווח עליהם).

בהמשך, כאשר מתברר שהנתונים שגויים - רשויות המס דורשות את הכסף בחזרה עם ריבית.

יש כאן סכנה להסתבכות בהליך פלילי עקב הגשת בקשה עם נתונים שקריים.

בגדול, ביצוע בקשה להחזר מס אינו מסובך. רוב הנתונים, או אפילו כולם, רשומים בטופס 106 -> רשום בטופס 106 לאיזה סעיף בטופס החזר מס זה מתאים -> פשוט להעתיק. להערכתי, עניין של כ-20 דקות עבודה עצמאית.

פורסם

בעבר נעזרתי בשירות של finup (כפי שהמליצו לך). קל ונחמד מאוד (יש קופון הנחה של 10% באחת קבוצות הפיסיבוק).

אך השנה מצאתי שעה, ביצעתי באופן עצמי בפעם הראשונה מול השירות החדש של מס הכנסה (הגשה מקוונת). לאחר סיום ההגשה יש להם אפשרות לעשות "חישוב" וזה סוג של סימולציה שמראה לך כמה מגיע לך על סמך מה שהכנסת.

אם ההכנסות שלך הן רק על סמך טופסי 106, החיים קלים. 
אם יש לך משכנתא / ביטוחי חיים / תרומה מעל כ200 שח בשנה / מכירת מניות בהפסד זה מצריך עוד עבודה. 

פורסם

מסתבר שיש לרשות המיסים סימולטור בשביל לחשב זכאות.

קיבלתי את המספרים:

image.thumb.png.c68778647ed477fac784ed75854e65ac.png

אני זכאי למשהו?

פורסם
בתאריך 16.12.2021 בשעה 21:48, Shaike.Zam כתב:

מסתבר שיש לרשות המיסים סימולטור בשביל לחשב זכאות.

קיבלתי את המספרים:

image.thumb.png.c68778647ed477fac784ed75854e65ac.png

אני זכאי למשהו?

אם היה יוצא לך סכום שלילי בשדה מס לאחר ניכוי במקור, היית זכאי על הנייר. אצלי יצא חיובי, אז לא יודע כמה זה מדויק(זה אומר שאני חייב מעל 2200₪) לא נראה לי שהמדינה הייתה מוותרת על סכומים כאלה אם באמת שילמתי פחות ממה שהייתי צריך

• אהבתי 1
פורסם

הייתה פרשה רצינית , אותו רואה חשבון עשה החזרי מס להרבה עובדים ומנהלים ב"רפאל" וב"תנובה".

כולם כולל אמא שלי קבלו החזרי מס יפים.

אחוזי העמלה שהרואה חשבון גבה הייתה הוגנץ וסבירה.

הבעיה שכדי שהעמלה שלו תהיה גבוהה החזרי המס צריכים להיות גבוהים, אז הוא שיקר לרשויות המס בנוגע לעובדים לדוגמא מקום מגורים מספר ילדים וכו'.

מה שקרה שאחרי כמה שנים רשויות המס התעוררו וביקשו את כל הכסף בחזרה בתוספת הצמדות וריביות מאוד גבוהות.

אמא שלי קיבלה 30 אלף והייתה צריכה להחזיר 40 אלף.

וכך גם שאר עשרות העובדים רשיות המס לא מרחמות על אף אחד (בצדק לדעתי).

פורסם
בתאריך 15.12.2021 בשעה 00:59, Morph00 כתב:

יש לי ניסיון טוב עם Fibo שיודעים להשיג בעצמם את רוב המסמכים (106 וכו'), מה שהופך את כל העסק לבאמת 0 עבודה.

תוכל לפרט על החווייה? אני שוקל לעשות דרכם...

פורסם (נערך)

אני מנסה להגיש בקשה להחזר על 19+20 דרך המערכת של רשות המיסים אבל מקבל (בשתי השנים) שגיאה באדום: "תיק לא בכרטיס אב]". שום פירוט מעבר, לא מפנה לאף סעיף/תיבה. הכנסתי בוודאות את כל הנתונים כמו שצריך, אין לי מושג מה הוא רוצה ממני. בגוגל אין שום אזכור לזה, בטלפון הם לא עוזרים, נתנו טלפון נוסף של "תמיכה בהגשה אונליין" אבל אין שם תשובה. מה זה החרא הזה? מישהו נתקל?

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r

• תוכן חדש...