Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

ברצוני להתעייץ אתכם לגבי ליסינג תפעולי - 

אבא שלי אמור למסור רכב ליסינג ומעוניין לקחת רכב חדש (לצרכי עבודה, מתעקש לא לקנות ומעדיף ליסינג..)

מעוניין בCHR היברידי, המחירים כמעט זהים בכל מקום בו בדקנו, וכנראה שהוא ימשיך באותה החברה ממנה הוא לקח את הרכב הנוכחי.

האם ניתן להשיג הנחה מסויימת? כלקוח שכבר משלם להם 3 שנים ומעוניין להמשיך לתקופה זהה.

תודה רבה לעונים וחג שמח! 

🤔

פורסם

התשובה הפשוטה- בארץ הקומבינה הכל אפשר, שום דבר כאן לא חקוק בסלע.

בפועל לא בטוח עד כמה הם ירצו לבוא לקראתך

• רעיון טוב! 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

כן מובן שלא מדובר בצי רכב, השאלה בפועל האם יעדיפו לאבד לקוח מאשר להוריד X סכום בחודש. 

אעדכן, כמובן. 

🤔

פורסם

לא יודע כמה זה מייצג, אבל ראיתי כמה הצעות לרכבי טויוטה שונים (קורולה היברידית, יאריס היברידית, RAV4) מכמה חברות שונות, וההפרשים היו באחוזים בודדים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עסקת המאה

• מצחיק 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב: