Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדיוק לכך בתיחסתי במקביל לכתיבה שלך: סעיף האישום שעל פניו נראה מתאים 5453, המתיחס להגבלת הראיה.  סעיף 7285 הוא הסעיף הבא  בחנ"א. בסעיף 5453 יש הנחיה להשתמש ב-7285 במצב של ציפוי או כיסוי חלונות. משום מה סעיף 7285 מקושר לסעיף סל בתקנות (27 (ב). אולי מישהו מהמשטרה או משפטן יוכל להסביר את העניין.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 שעות, non22 כתב:

מעבר לזה כמו שאמרתי עברתי טסט עם זה, עצר אותי בעבר שוטר לבדיקה ולא אמר כלום וגם שתי חברים שוטרים אמרו לי שים אין שום בעיה. 

יש לך דרך להוכיח שעברת טסט עם זה וששוטרים אמרו לך שזה בסדר?
אתה יכול לזמן לעדות את אותם שוטרים ואת מי שבדק את הרכב בטסט?

פורסם (נערך)
לפני שעה, 2pac כתב:

יש לך דרך להוכיח שעברת טסט עם זה וששוטרים אמרו לך שזה בסדר?
אתה יכול לזמן לעדות את אותם שוטרים ואת מי שבדק את הרכב בטסט?

זה לא רלוונטי שהוא עבר עם זה טסט, או ששוטר אחר אמר לו שזה תקין. מה שרלוונטי זה לתקוף את הדו״ח הספציפי הזה.
ואת מי תזמן? בוחן שבודק עשרות רכבים ביום יזכור אם הוילונות היו או לא?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני כשעה, Be roo כתב:

זה לא רלוונטי שהוא עבר עם זה טסט, או ששוטר אחר אמר לו שזה תקין. מה שרלוונטי זה לתקוף את הדו״ח הספציפי הזה.
ואת מי תזמן? בוחן שבודק עשרות רכבים ביום יזכור אם הוילונות היו או לא?

אני יודע שזה לא רלוונטי, זו שאלה רטורית.

פורסם

לכל מתקני אודה. לא הסתכלתי על הסעיף בחנא, אלא על הטקסט.

לראות עיניי ההפרעה די זניחה. הלא אפילו בצילום שנעשה דרך הרשת ניתן לראות בקלות את הניילון השקוף(!) שזרוק על המדרכה... עם זאת, אני מבין שזה נתון לפרשנות אחרת.

פורסם

בקיצור לא ברור אם חוקי או לא, למי שכתב שבתמונה בקושי רואים דרך זה, קודם כל התמונה היא בזווית מלמעלה ואפילו אז רואים הכל דרכו.

מעדכן שהערעור שלי התקבל והדו"ח הומר לאזהרה, את הכיסויים הורדתי למרות שאני עדיין חושב שזה אמור להיות חוקי אבל לא בא לי להתעסק עם שוטרים שמחפשים להתעסק בשטויות כאלה. 

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

אם זה רלוונטי אז זאת הודאה שהרשת הייתה מותקנת בחלון ושלדעתי הקנס לא חוקי ולא מוצדק ולא שזאת עבירה. 

(בקשה לביטול דו"ח) 

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אם ביקשת וקיבלת המרה לאזהרה הרי שהעבירה תרשם ברישום התעבורתי שלך, ולא תוכל לקבל המרה נוספת בשנים הקרובות. השינוי היחיד הוא הקלה קלה בחשבון הבנק שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

אם ביקשת וקיבלת המרה לאזהרה הרי שהעבירה תרשם ברישום התעבורתי שלך, ולא תוכל לקבל המרה נוספת בשנים הקרובות. השינוי היחיד הוא הקלה קלה בחשבון הבנק שלך.

האמת שאני בכלל בחרתי בבקשה לביטול הדו"ח ולא בבקשה להמרה, מה גם שהיה לי את הסיפור לפני כמה שנים שקיבלתי דו"ח שיקרי על פלאפון והמירו לי אותו לדו"ח על אי נהיגה בשתי ידיים וזה היה לפני 4 וחצי שנים, לפי מה שאני יודע צריך 5 שנים נקיות אז מוזר לי קצת העניין. 

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...