Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טבעת אירוסין. חובה בבורסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל בשביל אחי,

בעברי רכשתי טבעת אצל שפר יהלומים בבורסה ברמת גן.

האם חובה לבקר ברמת גן כדי לרכוש טבעות אירוסין? מבחינת מחיר, איכות וכו', או שאפשר לקחת בחשבון גם חנויות בקניונים כמו רויאלטי וכו'?

פורסם

הייתי מוסיף לרשימה גם צורף אמין, שיוכל להרכיב טבעת כבקשתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה חובה?
קודם צריך לדעת מה רוצים. אחרי זה לעשות סקר שוק ולראות איפה זה הכי זול.
הוא רוצה לשמוע ממנה "כן!" או "כן, אבל זה לא הסגנון שלי, שמרת את הקבלה לפחות?".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין קשר בין הסגנון והאם היא תאהב את זה למקום הקנייה.

זה לא שכל טבעת שנקנית במתחם הבורסה היא טבעת שאין שנייה לה וכל שאר טבעות האירוסים בארץ ובעולם הן נחותות.

לגבי הבורסה -

קודם כל יש את בורסת היהלומים - שאתה יכול לתאם פגישה עם סוכן שעובד שם ולקנות ממנו יהלום ואז לקחת את היהלום לשיבוץ, או למצוא דרכו מישהו שישבץ לך.

זאת השיטה של ה"מבינים" שבוחרים הכל לבד. לטעמי מייגע ומיותר. אבל איש איש ודעתו.

ויש את מתחם הבורסה שמלא בחנויות, שעל כל אחת מהן יש מלא המלצות ודיס המלצות. אבל כולן חנויות רגילות. חלק מייצרות בעצמן וגם מוכרות לחנויות אחרות חלקן קונות את אותה סחורה שיש בחנויות תכשיטים אחרות.

יש שם יתרון שיש מבחר של הרבה חנויות שמתמחות בזה בשטח די קטן ואתה יכול לראות הרבה אופציות בזמן יחסית קצר.

לגבי עניין המחיר - יש איזה מיתוס כזה שהחנויות שם, חלקן לפחות, זולות יותר. 

זה לא תמיד נכון. 

הדבר הכי חשוב ברכישת טבעת יהלום היא לשלם עבור מה שקיבלת ולא על מה שמספרים לך שאתה מקבל.

אין בעיה לקנות טבעת שהיא לא עם התעודה הנחשבת (שכחתי את שמה) ולא באיכות שאומרים בכל מיני פורומים ברשת שחייבים (צבע ניקיון וכו') כל עוד אתה משלם בהתאם.

לא כל אחת תשב ותגדיל את הטבעת עם זכוכית מגדל ותבדוק את איכות האבן. ובמקרים כאלה אין בעיה להתפשר אם התקציב לוחץ או לקבל אבן גדולה יותר ונקייה פחות אם זה הכיוון.

הבעיה מתחילה שמוכרים לך אבן זולה במחיר של אבן פרימיום וזה יכול לקרות בכל מקום ובכל חנות.

אני לא יודע מה התקציב. אבל אם הוא בצד הנמוך של הסקאלה לא הייתי מתעסק בכלל עם לקנות אבן בנפרד ולשבץ אותה, אלא הולך על טבעת מוכנה שנראית טוב לטעמו.

ספציפית לגבי רויאלטי ורשתות בסגנון - הסחורה שם בדכ יקרה יותר. לפעמים משמעותית. אתה משלם על הנוחות של קנייה בקניון ועל עלות תפעול של רשת.

אם אתה מודע לזה ואין לך בעיה עם זה - תתחדש.

אחרת יש לא מעט חנויות תכשיטים פרטיות שאפשר לקנות מהן סחורה שלא נופלת בכלום מהסחורה שנמכרת בבורסה ובמחירים טובים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, Nakamichi כתב:

אין קשר בין הסגנון והאם היא תאהב את זה למקום הקנייה

הכוונה שפחות חשוב איפה קונים,  צריך לקנות משהו שאתה יודע שלא תצטרך להחליף.
בגלל זה אין כזה דבר חובה דווקא בבורסה או בכל מקום אחר שנחשב למשהו.

פורסם
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

הכוונה שפחות חשוב איפה קונים,  צריך לקנות משהו שאתה יודע שלא תצטרך להחליף.
בגלל זה אין כזה דבר חובה דווקא בבורסה או בכל מקום אחר שנחשב למשהו.

קח את אמה או אחותה של המיועדת, הן אמורות להכיר את טעמה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או פשוט ללכת עם המיועדת. בדרך כלל זה לא סוד, שרוצים להתחתן.

פורסם (נערך)

עקרונית אתה צודק. בעצם, לא חייבים לכרוע ברך.  אפשר להגיע להסכמות בשיחת "יחסינו לאן".

סביר שהמיועדת מצפה להצעה, ההפתעה תהיה בתזמון. שיתוף שלה בבחירת הטבעת יקלקל את ההפתעה.

כידוע, סיפור טבעת היהלום הוא בן פחות מ-100 שנה, והוא תוצר של דחיפה מסחרית של דה-ברס. 

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אני קניתי את הטבעת לארוסתי במפעל היהולים "קפריס" בטבריה שהם משווקים לבורסה.

מאוד נהנתי מרמת ההבנה והיושרה, אני פחות מבין בזה אבל האיכות והניקיון אמורים להיות שם ברמה גבוה מאוד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...